|
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #391 : Mayıs 13, 2008, 03:13:55 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Cynic grubuna nasıl ulaşabileceğimi  Ne Dinliyorsun ?: Amanda Abizaid - A Place In Time Ne Hissediyorsun ?: Sırtım ağrıyo, ayrıca uykum var ve dişlerimde ağrıyo (lanet olası maske >.<) amma ağrızalıyım ha defolu çıktım valla Ne Tıkınıyorsun ? : Hiçbişey Ne İçiyorsun ?: Hiçbişey Kaç Saattir Nettesin ?: Baya oldu yani yaklaşık 14 saat hatta daha üstüde olabilir :s Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Uyuycam
|
|
|
|
|
|
yo,yo! yanlızlığın beni darmadağın etmesine elbette izin vereceğim; bu beni rahatlatacak sanki... damarlarımın boşalmasını hızlandıracak. karanlığımı kızıştıracak. gaz maskemi çıkartacak. O2.. H2.. CO.. Na.. hepsi yanılmış olacak. terminolojim içki bardağımda boğulacak. bi'sigara yakıp kendime saadet diyeceğim. masanın üstünde dinozor beyni ya da plazması ya da global stres ya da fransız usulü aşk kavurması garson diye sesleneceğim hesabı tanrı ödeyecek. | Go to Hell |
|
|
|
|
|
19_emma
Şeker

нαуαт αℓışмαуı öğяєтιя υηυтмαуı αѕℓα
|
 |
« Yanıtla #393 : Mayıs 13, 2008, 20:19:31 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: 1 Haziranı =) Ne Dinliyorsun ?: HSM - Gotta Go My Own Way Ne Hissediyorsun ?: Hiç birşey xP Ne Tıkınıyorsun ?: Cips Ne İçiyorsun ?: Sprite Kaç Saattir Nettesin ?: 1 saat falan Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Netten qeç kalkacam o yüzden uyumayı düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #394 : Mayıs 13, 2008, 20:22:37 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: 1 Haziranı  Ne Dinliyorsun ?: Gülben Ergen-Aşksın Sen  Ne Hissediyorsun ?: Mutluluk Ne Tıkınıyorsun ?: - Ne İçiyorsun ?: Nescafe 3 ü 1 arada  Kaç Saattir Nettesin ?: 1 saat filan Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Bi fikrim yok 
|
|
|
|
|
|
~~Arna Hayran Kulübü~~ ~~Fraktalın Melekleri~~ 
~~Popomundo ~~

|
|
|
|
|
|
AnİMaGuS_bLaCK
|
 |
« Yanıtla #396 : Mayıs 14, 2008, 15:23:22 » |
|
Ne Düşünüyorsun : Acaba netten sonra ne yapsam... Ne Hissediyorsun : Boşluk Ne Tıkınıyorsun : - Ne İçiyorsun : - Kaç Saattir Nettesin : 20 dk Nette Sonra Ne Yapacaksın : Bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
19_emma
Şeker

|
 |
« Yanıtla #397 : Mayıs 14, 2008, 15:25:34 » |
|
Ne Düşünüyorsun : 1 Haziran  Ne Hissediyorsun : hiç birşeyyy  Ne Tıkınıyorsun : çikolata Ne İçiyorsun : - Kaç Saattir Nettesin : 15 dk falan Nette Sonra Ne Yapacaksın : uyicam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #398 : Mayıs 14, 2008, 16:42:12 » |
|
ne düşünüyorsun:21 mayıs mat. sınavı ne hissediyorsun:bilmem  ne dinliyorsun:sagopa-istisnalar kaideyi bozmaz ne tıkınıyorsun:bu gidişle kafayı  ne içiyorsun:- kaç saattir nettesin:yarım saat olmuştur netten sonra ne yapacaksın:''gerçek'' yemeğimi yiycem
|
|
|
|
|
|
SiRiuS BLaCK HaYRaN KLuBu F1 SeVeNLeR KLuBu LiLY eVaNS PoTTeR HaYRaN KLuBu HPC YaZaRLaRı LoNCaSı AvRuPa YaKaSı FaN CLuB CaPuLCuLar HaYRaN KLuBu eMMa HaYRaN KLuBu
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #399 : Mayıs 14, 2008, 16:54:57 » |
|
Ne Düşünüyorsun : Töre için nasıl gifler yapabilirim acaba? Ne Hissediyorsun : Öfke kesinlikle öfke ve uykusuzluğun getirdiği sinir bozukluğu Ne Tıkınıyorsun : Hiç ama kahve kavanozunu tamamen yemem lazım sanırım. Bu akşam uyku yok bana  Ne İçiyorsun : Su Kaç Saattir Nettesin : Ne bileyim ya zaman kavramım kalmadı eyvah 2 saat olacak neredeyse  Nette Sonra Ne Yapacaksın : Töre adlı oyunun afişini yapacağım ve broşürünü hazırlayacağım. Coğrafya ve Kimya defterlerini çekeceğim. Like Water for Chocolate'ı ve Paves'in Ay ve Şenlik Ateşleri'ni okuyacağım. Fizik, kimya, matematik test çözeceğim. Ayrıca fizik, kimya, matematik, tarih ve almanca çalışacağım. Yarın serbest gideceğim için kıyafet seçeceğim. 2 sf tarih özetini yazdıktan sonra pestil kıvamını çoktan geçmiş olacağımdan masa başında sızmayı düşünüyorum 
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar! started a search to no avail a light that shines behind the veil trying to find it and all around us everywhere is all that we could ever share if only we could see it feel there's truth that's beyond me life ever changing weaving destiny and it feels like i'm flying above you dream that i'm dying to find the truth seems like your trying to bring me down back down to earth back down to earth
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #400 : Mayıs 14, 2008, 16:55:34 » |
|
Ne Düşünüyorsun : 1 Haziran  Ne Hissediyorsun : Sölemem  Ne Tıkınıyorsun : Dondurma Ne İçiyorsun : - Kaç Saattir Nettesin : Yeni geldim =) Netten Sonra Ne Yapacaksın : ımm..bilmem 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 14, 2008, 16:57:49 Gönderen: Claire Pace »
|
|
~~Arna Hayran Kulübü~~ ~~Fraktalın Melekleri~~ 
~~Popomundo ~~

|
|
|
19_emma
Şeker

|
 |
« Yanıtla #401 : Mayıs 14, 2008, 19:10:17 » |
|
Ne Düşünüyorsun : 1 Haziran  Ne Hissediyorsun : -----  Ne Tıkınıyorsun : puding Ne İçiyorsun : ----- Kaç Saattir Nettesin : 15 dk falan oldu yine  Netten Sonra Ne Yapacaksın : uyurum yine heralde biliom çok uyuyorum ama napıyım ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #402 : Mayıs 15, 2008, 12:50:32 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Önümdeki kısa süreli tatili. (Ardından gelecek sınav dalgasını düşünmek istemiyorum. ) Ne(ler) Dinliyorsun ?: A Perfect Circle - Passive / Galatasaray Marşları - Çıldırın, Pınarbaşı, Gerçekleri Tarih Yazar, War Chant vs. Ne Hissediyorsun ?: Tatil geliyor, mutluyum birkaç günlüğüne. Ne Tıkınıyorsun ?: Cips. Ne İçiyorsun ?: - Kaç Saattir Nettesin ?: 30 dk. Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: edit : ani bir işim çıktı, karşıya geçeceğim bir saat sonra falan.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 15, 2008, 13:19:10 Gönderen: Feanor Tasartir »
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #403 : Mayıs 15, 2008, 13:25:05 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Hatamı nasıl düzelticeğimi ve onun bunu nasıl karşılıycağını Ne Dinliyorsun ?: Annihilator - Maximum Satan Ne Hissediyorsun ?: Heycan, korku karışık bişey :s Ne Tıkınıyorsun ? : - Ne İçiyorsun ?: - Kaç Saattir Nettesin ?: 3 saattir fln Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Hiçbir fikrim yok
|
|
|
|
|
|
yo,yo! yanlızlığın beni darmadağın etmesine elbette izin vereceğim; bu beni rahatlatacak sanki... damarlarımın boşalmasını hızlandıracak. karanlığımı kızıştıracak. gaz maskemi çıkartacak. O2.. H2.. CO.. Na.. hepsi yanılmış olacak. terminolojim içki bardağımda boğulacak. bi'sigara yakıp kendime saadet diyeceğim. masanın üstünde dinozor beyni ya da plazması ya da global stres ya da fransız usulü aşk kavurması garson diye sesleneceğim hesabı tanrı ödeyecek. | Go to Hell |
|
|
|
|
|
|