|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #210 : Mart 25, 2008, 19:07:18 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Bir arkadaşımı. Ne Dinliyorsun ?: Cassidy feat. R. Kelly - HotelNe Hissediyorsun ?: Anlamsız bir mutluluk var nedense.  Ne Tıkınıyorsun ?: -Ne İçiyorsun ?: -Kaç Saattir Nettesin ?: 30 dk.Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Ders çalışacağım.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #211 : Mart 25, 2008, 19:16:45 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: acaba yarın quiz var mı diye düşünüyorum Ne Dinliyorsun ?: tool - roseta stoned Ne Hissediyorsun ?: canım sıkılıyo Ne İçiyorsun ?: - Kaç Saattir Nettesin ?: 1 saat 13 dakikadır Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: tv izliycem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #212 : Mart 25, 2008, 19:26:52 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: İnternette boşuna vakit kaybettidiğimi düşünüyorum.Ne Dinliyorsun ?: Rüyamdaki Aptal Kadın - Emre AydınNe Hissediyorsun ?: Offf Beni oyalayan bütün gereksiz şeylerin çözümü sen de var; ama sen hiçbir şey yapmıyorsun. Tükenmemi istiyor gibisin.Ne Tıkınıyorsun ?: Vallahi bir şey ama adını bilmiyorum Mısır unuyla kızartılmış ama enfes bir şey Bir de Milka Gofretim var  Ne İçiyorsun ?: Su İçecek yönünden fakiriz. Mutfakta kola var. Ama ben almaya üşeniyorum.Kaç Saattir Nettesin ?: 45 dakikadır. Bu mesajı yolladıktan sonra çıkacağım.Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Yarınki tarih sınavına çalışacağım ve daha sonra da perşembe günü olacağım matematik sınavına çalışacağım. Bu gece bana uyumak yok 
|
|
|
|
|
|
 Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #213 : Mart 26, 2008, 08:16:20 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: "Hiç kimseyi takmamak ne kadar güzelmiş  bir söz vardı neydi ya....hı buldum! "Go to the hell" "hepinizin canı cehenneme" tabii ingilizcesi daha havalı duruyor  ama bunu ne ya da kim için dediğimi söyleyemem orası da benim özelim  (bir de Gria, net düşüncelerine tamamen katılıyorum hele şu aralar senin netten biraz uzak bile kalman lazım>>dersler) Ne Dinliyorsun ?: to die for Ne Hissediyorsun ?: nefret, aşırı hem de Ne Tıkınıyorsun ?: - Ne İçiyorsun ?: - Kaç Saattir Nettesin ?: sabahtan beri Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: aklıma ne gelirse
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #214 : Mart 26, 2008, 09:10:35 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: öğlen yiyeceğim pizzayı  Ne Dinliyorsun ?: l.p somewhere ı belong Ne Hissediyorsun ?: mutluluk  Ne Tıkınıyorsun ?: gofret  Ne İçiyorsun ?: vişne suyu Kaç Saattir Nettesin ?: on beş dakika falan sanırsam  Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: pizza yerken giyeceğim kıyafeti seçeceğim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #215 : Mart 26, 2008, 12:56:57 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Babama bu kağıdı nasıl imzalatacağımı Ne Dinliyorsun ?: Duman -İçerim Ben Bu Akşam Ne Hissediyorsun ?: Aşk olmadığı kesin Ne Tıkınıyorsun ?: Heçç Ne İçiyorsun ?: Heçç Kaç Saattir Nettesin ?: Daha yeni Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Yazılı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #216 : Mart 26, 2008, 13:39:00 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?:dersleri tabi vede yazılıları yazılıları yazılıları yazılıları yazılıları Ne Dinliyorsun ?: Ne Hissediyorsun ?:hiç bişi yazılı çalışmaya gidecek bir öğrenci ne hissiderse onu  Ne İçiyorsun ?:çay Kaç Saattir Nettesin ?:1o dkika Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: ders ders ders ders tabi 1o dikada bir kalkıp hs nin fragmanı gelmiş mi diye bakıcam 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 26, 2008, 13:40:35 Gönderen: skeeter »
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
_SePeT_
|
 |
« Yanıtla #217 : Mart 26, 2008, 14:01:13 » |
|
Ne düşünüyorsun=Bugünkü fen yazılımı  Ne dinliyorsun=Zara-Atlı Karıca Ne hissediyorsun=Hüç bişi Ne içiyorsun=Çay Netten Sonra Ne Yapacaksın ?=Dersimi tabiiki sorumu bu hatta daha sonra dershaneciğime (!) gideceğim  Ne yiyorsun=Ekmek peynir  Kaç saattir nettesin=30 dakika
|
|
|
|
|
|
Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı! Tuğçecan'a teşekkürler!
|
|
|
|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #218 : Mart 26, 2008, 19:14:46 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?:hiçbişey  Ne Dinliyorsun ?:teoman_renkli rüyalar oteli Ne Hissediyorsun ?:karışık hem mutlu hem mutsuz Ne Tıkınıyorsun ?:hiçbişey Ne İçiyorsun ?:hiçbişey Kaç Saattir Nettesin ?:10 dk Netten Sonra Ne Yapacaksın ?:ödev büyük ihtimalle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #219 : Mart 26, 2008, 21:27:42 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?:askımı Ne Dinliyorsun ?:sago (yeni albümü) Ne Hissediyorsun ?:karışık hem mutlu hem mutsuz Ne Tıkınıyorsun ?:hiçbişey Ne İçiyorsun ?:hiçbişey Kaç Saattir Nettesin ?:,1 saat 10 dk Netten Sonra Ne Yapacaksın ?:uyuyacagım...
|
|
|
|
|
|
 [/shadow]
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #220 : Mart 26, 2008, 23:21:45 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: ne düşünmem gerektiğini bilmediğimi  ha bi de bugün iddiayı kazanmak için yediğim ve herkesi şoka uğrattığım büyük boy pizzayı  Ne Dinliyorsun ?: çamaşır mı bulaşık mı ayırt edemiyorum ama o iki makineden birinin sesini  Ne Hissediyorsun ?: ooooo sinirliyim şu an ama hafifi alaycı bir sinirlilik içindeyim  Ne Tıkınıyorsun ?:lanet olsun hiçbişi  Ne İçiyorsun ?:aynı şekil hiçbişiii koca bi hiçbişi  Kaç Saattir Nettesin ?:düşünüyüm bir saat olmuş  Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: tıkınıcam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #221 : Mart 27, 2008, 11:55:28 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Uyumak isterken koca dersi nasıl kaçırdığımı  Ne Dinliyorsun ?: Etrafımdan yükselen klavye tıkırtılarını Ne Hissediyorsun ?: listeme uyabilmek için koca bir umut Ne Tıkınıyorsun ?: Turtaaaaaaaaaa Ne İçiyorsun ?: SU Kaç Saattir Nettesin ? 5 dk Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Fizik var  Derse gideceğim malesef
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #223 : Mart 27, 2008, 16:50:49 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Zorlasam kalkamazdım, 4'te nasıl uyandım ben bu sabah ya?  Ne Dinliyorsun ?: PC daha açılamadı iTunes'u açması için bir 15 dk daha lazım. Kısaca hiç  Ne Hissediyorsun ?: Galiba salaklığın daniskasını yapmak üzereyim. Ne Tıkınıyorsun ?: Elma Ne İçiyorsun ?: Su Kaç Saattir Nettesin ?: 3 dakika oldu Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Tarih çalışacağım ühüü 
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar! Under your spell again. I can't say no to you. Crave my heart and it's bleeding in your hand. I can't say no to you.
Shouldn't let you torture me so sweetly. Now I can't let go of this dream. I can't breathe but I feel...
Good enough, I feel good enough for you.
Drink up sweet decadence. I can't say no to you, And I've completely lost myself, and I don't mind. I can't say no to you.
Shouldn't let you conquer me completely. Now I can't let go of this dream. Can't believe that I feel...
Good enough, I feel good enough. It's been such a long time coming, but I feel good.
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #224 : Mart 27, 2008, 17:01:42 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Sasuke başka ne olabilir (gerçi var daha ama onları belirtmeye hiç niyetim yok) Ne Dinliyorsun ?: Tarja Turunen_Boy and the Ghost Ne Hissediyorsun ?: rahatlık, nefret (iksi bir arada) Ne Tıkınıyorsun ?: - Ne İçiyorsun ?: - Kaç Saattir Nettesin ?: oldu bayağı Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: dışardayım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|