patiayak_ecosh
Kakao

SENİ ÇOK ÖZLEDİM BARIŞ'IMMM
|
 |
« Yanıtla #360 : Mayıs 01, 2008, 20:36:50 » |
|
Ne Düşünüyorsun: o'nuu Ne Dinliyorsun : beatles-hey jude
Ne Hissediyorsun : aşk
Ne Tıkınıyorsun : elma
Ne İçiyorsun: "hiçbişey
Kaç Saattir Nettesin:15 dk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #361 : Mayıs 03, 2008, 17:38:07 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?:neden böyle saçma bir sorunla karşı karşıya oldğumu ve neden ağlanacak bir durumda benim kahkahalarla gülmemei deliriyorum değilmi biliyorum herşeyin gidişatı değişti düzelmiyot berbatlaşıyor yada bir ksım düzelirken diğer habire uzaklaışıyor dersler düzleri hayat bozulu herşey bouzlur ben siinrden gülerim ben Allahın belası bir insan oldğumu düşünoyrum şuan ve öfekim mousedan çıkrıyroum ben gerçekten deliriyormuyum deliriyorsam neden gülüyorum yoksa delirmekmi güleönin bleirtsi yoksa herşeyi düzletmeye çalşırkne herşeyi bozduğum için artık bişey düşününemiyorum mu yoksa hepmi saçmalıyorum Ne Dinliyorsun ?:boşver Ne Hissediyorsun ?:bknz(ne düşünyorsun pskikoljisi) Ne Tıkınıyorsun ?:ne tıkınması Ne İçiyorsun ?:-- Kaç Saattir Nettesin ?:sabhatan beri rahatladınmı şimdi ders çalşımadaım diye bide vicdan azabı çekicem iyiki sordun Netten Sonra Ne Yapacaksın :bilmiyorum tv
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 03, 2008, 17:38:57 Gönderen: skeeter »
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
Daniel Ecem Radcliffe
|
 |
« Yanıtla #362 : Mayıs 03, 2008, 18:50:25 » |
|
Ne Düşünüyorsun: önümüzdeki haftada olacak cümbürtüyü Ne Dinliyorsun : kafamı dinliyorum  (tamam iğrençti emre aydın) Ne Hissediyorsun : sıkıntı Ne Tıkınıyorsun : - Ne İçiyorsun: su Kaç Saattir Nettesin:15 dk
|
|
|
|
|
|
Yazan Bir Yazar Avrupa Yakası Hayran Kulübü
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #363 : Mayıs 03, 2008, 18:53:35 » |
|
Ne Düşünüyorsun: Niye herşey imkansız ? Ne Dinliyorsun : Kurban - Yosma
Ne Hissediyorsun : üzüntü...
Ne Tıkınıyorsun : pasta
Ne İçiyorsun: yok
Kaç Saattir Nettesin: 5 saat(çik)
Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: bilmiyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #364 : Mayıs 03, 2008, 22:26:39 » |
|
Ne Düşünüyorsun: bitiricem artık mutsuzum çünkü  Ne Dinliyorsun : mantığımın sesini Ne Hissediyorsun : rahatlık ve agresiflik Ne Tıkınıyorsun : hiçbişi Ne İçiyorsun: hiçbişi Kaç Saattir Nettesin:10 dakka oldu daha ya Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: yine ders yine vize ufff 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #365 : Mayıs 03, 2008, 22:31:17 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?  üşünecek kafa mı kaldı.. Ne Dinliyorsun ?: Gripin - Hiç gelme gideceksen Ne Hissediyorsun ?: Hissedecek kalbim yok artık Ne Tıkınıyorsun ?: Heçç Ne İçiyorsun ?: Heçç Kaç Saattir Nettesin ?: valla sayamadım kusra balmayınız Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Film izleceyeceğm ve yatacağım
|
|
|
|
|
|
E=mc² Fan ClubKatılmak için.. Tık!..
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #367 : Mayıs 04, 2008, 19:28:24 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: UU nnun yeni başladığım ilk bölümlerini Ne Dinliyorsun ?: Bilmiyorum valla bi sitenin radyosunda çalan bi şarkı Ne Hissediyorsun ?: Heyecan Ne Tıkınıyorsun ?:kremalı bisküvi Ne İçiyorsun ?:su içicem bu bisküviler adamı susatıyorlar Kaç Saattir Nettesin ?: 22 dkdır Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: UU nun kalan bölümlerinden devam bugün ilk kitaba başladım ve bugün bitirmek istiyorum ilk kitabı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #369 : Mayıs 04, 2008, 22:15:38 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: 11 e dek bu ödevi nasıl yapabilirim acaba? Hem de bu can sıkıntısı ile Ne Dinliyorsun ?: Stay ~`Michelle Featherstone [Allias dizisinden] Ne Hissediyorsun ?: Umudunu kaybetmemeye çalışan bir umutsuzluk duygusu Ne Tıkınıyorsun ?: Çikolata Ne İçiyorsun ?: Su Kaç Saattir Nettesin ?: Bilemiyorum Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Ödev
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #370 : Mayıs 05, 2008, 08:30:10 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: sabah sabah cafede ne işim var benim  Ne Dinliyorsun ?: angelica_anathema Ne Hissediyorsun ?: sinirlilik,umutsuzluk,bütün kötü duygular toplanmış durumda bende Ne Tıkınıyorsun ?: Çikolata Ne İçiyorsun ?: portakal suyu Kaç Saattir Nettesin ?: iki dakika oldu valla daha  Netten Sonra Ne Yapacaksın ?:duş alıcam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #371 : Mayıs 05, 2008, 10:45:23 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Çok değer verdiğim aynı zmanda özlediğim bi kişiyi  Ne Dinliyorsun ?: Tarkan-İstanbul Ağlıyor.. Ne Hissediyorsun ?: Hem biraz mutluluk azdan çokda hüzün.. Ne Tıkınıyorsun ?: Reçelli ekmek  Ne İçiyorsun ?: Nescafe 3'ü bir arada.. Kaç Saattir Nettesin ?: 10 dk Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Okula gitmem gerek 19 Mayıs çalışmalarımız var 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #372 : Mayıs 05, 2008, 11:24:11 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Acaba evdeki tadilat ne zaman biter Ne Dinliyorsun ?: Grup Yorum-Gençlik Marşı Ne Hissediyorsun ?: Sıkıntı Ne Tıkınıyorsun ?: Cips Ne İçiyorsun ?: Kola Kaç Saattir Nettesin ?: 19 dakikadır Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Okuuullll
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #373 : Mayıs 07, 2008, 13:26:10 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?:Makarnanın tuzu eksik olmuş olsun acemiyim daha  Ne Dinliyorsun ?:hiç Ne Hissediyorsun ?:bilmem okuldan eve gelmiş yarın sözlüsü ve sınavı olan öğrenci ne hisseder sence ? Ne Tıkınıyorsun ?:makarna (kendim yaptım lay lay lay  ) Ne İçiyorsun ?:hiç Kaç Saattir Nettesin ?:10 dakika Netten Sonra Ne Yapacaksın ders 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
19_emma
Şeker

нαуαт αℓışмαуı öğяєтιя υηυтмαуı αѕℓα
|
 |
« Yanıtla #374 : Mayıs 07, 2008, 19:02:05 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Msn'e giriyimmi girmiyimmi diye düşünüyorum Ne Dinliyorsun ?:Metallica - Turn The Page Ne Hissediyorsun ?:Yorqunluk ruh qibiyim valla Ne Tıkınıyorsun ?:hiç bişi Ne İçiyorsun ?:hiç bişi Kaç Saattir Nettesin ?:14 dk 25 sn Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Valla hiç bilemiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|