|
har_mon_ald
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 09, 2008, 14:54:34 » |
|
ben bu oyunu çok sevdim yaff  Ne Düşünüyorsun ?: lazanya nası bişey acaba tadı güzelmidir?Ne Dinliyorsun ?: paramore-misery bussinesNe Hissediyorsun ?: dağılmışlıkNe Tıkınıyorsun ?: hiç bişiNe İçiyorsun ?: suKaç Saattir Nettesin ?: aralarla fln toplam 1,5 saatNetten Sonra Ne Yapacaksın ?: dönem ödevi yazcam 
|
|
|
|
|
|
Yaşasın Lost Manyaklığı Yaşasın Lost Manyaklığı
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 09, 2008, 14:55:57 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Annem beni yiyecek bu gidişle  Ne Dinliyorsun ?: Televizyon  Ne Hissediyorsun ?: Endişe, sıkıntı, korku Ne Tıkınıyorsun ?: Hiç Ne İçiyorsun ?: Yine hiiç Kaç Saattir Nettesin ?: Yeni girdim sayılır girip çıkıyorum işte  Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Annem Tunalı'ya sürükleyecek  Neden korkuyorsun ?:Annem HPC'ye "Lütfen kızımı atın iradesi yok internetten uzak kalamıyor!" diye yazmaya kalktığı için (bkz:forum karşıtı anne  )
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar! started a search to no avail a light that shines behind the veil trying to find it and all around us everywhere is all that we could ever share if only we could see it feel there's truth that's beyond me life ever changing weaving destiny and it feels like i'm flying above you dream that i'm dying to find the truth seems like your trying to bring me down back down to earth back down to earth
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 09, 2008, 17:57:32 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?:sırdır söylenmez Ne Dinliyorsun ?:özgün-şeytan Ne Hissediyorsun ?:yalnızlık Ne Tıkınıyorsun ?:dondurma Ne İçiyorsun ?:su Kaç Saattir Nettesin ?:28 dk Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: test çözücem
|
|
|
|
|
|
  Türküz doğruyuz ölümüne Linkin Parkçıyız Anti Lost ve Anti Emma
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 09, 2008, 18:07:58 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Sasuke Ne Dinliyorsun ?: Sixx:A.M. Ne Hissediyorsun ?: tiksinti, öfke, nefret...ve buna benzer güzel duygular Ne Tıkınıyorsun ?: - Ne İçiyorsun ?: - Kaç Saattir Nettesin ?: ara ara baktığım için nereden bileyim tam saati. Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: dışarı çıkacağım.
|
|
|
|
|
|
 ||Yu-Gi-Oh Hayran Kulübü|| 392
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 09, 2008, 18:30:46 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: daha çok ödevim var.. Ne Dinliyorsun ?:tool - the pot Ne Hissediyorsun ?:sinirle karışık mutsuzluk Ne Tıkınıyorsun ?:hiçbişey Ne İçiyorsun ?:hiçbişey Kaç Saattir Nettesin ?:yaklaşık 1 saattir Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: ödev, banyo, film izlicem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 09, 2008, 18:35:22 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Tanımsız Ne Dinliyorsun ?:Nirvana- Come As You Are Ne Hissediyorsun ?:acı Ne Tıkınıyorsun ?:dondurma Ne İçiyorsun ?: su Kaç Saattir Nettesin ?: şöyle bir 4 saatcik Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: banyo Neyi bekliyorsun ? : (ben ekledim) LİNKİNG'in veya alessia'nın girmesini ama girmeyecekler herhalde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LiLySeveruS
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 09, 2008, 18:36:15 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: bugün gittiğm tiyatroyu Ne Dinliyorsun ?: özgür çevik - bir daha aşık olamam Ne Hissediyorsun ?: çok az bi mutluluk  Ne Tıkınıyorsun ?: hiçbişey Ne İçiyorsun ?:hiçbişey Kaç Saattir Nettesin ?: 30 dk fln Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: matematik testi çözcem
|
|
|
|
|
|
––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 09, 2008, 18:40:05 » |
|
Ne düşünyorsun:Fizik dersinde ne yapacağımı
Ne dinliyorsun:grup yorum-uğurlama
Ne hissdeiyorsun:hiç bişey ruh gibiyim hiç bişey hissetmiyorum
Ne tıkınoyrsun:hi.
ne içiyorsun:hiç
kaç saattir nettesin:sat olmadı
Neeten sonra ne yapacaksın:bilmem
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 09, 2008, 18:40:34 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: yarınki fizik dersini Ne Dinliyorsun ?: - Ne Hissediyorsun ?: tuhaf şeyler, bugün yine o garip, beni huzursuz eden günlerden biri Ne Tıkınıyorsun ?: - Ne İçiyorsun ?:- Kaç Saattir Nettesin ?: 20 dk falandır Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: ya kitabımı okurum ya da fiziğe çalışırım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hp_life
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 09, 2008, 19:05:00 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Dönem ödevimi.Daha başlamadım  Ne Dinliyorsun ?: Someday-Nickelback Ne Hissediyorsun ?: Dinlediğim şarkının etkisiyle hüzün,acı vb. Ne Tıkınıyorsun ?: - Ne İçiyorsun ?: - Kaç Saattir Nettesin ?: 30-45 dakikadır Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Test çözerim herhalde.Ya da film izlemeyi umuyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selsi
Feridun Düzağaç
Kakao

Kurumuş Ölüyorken
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 09, 2008, 19:12:15 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Hayatı Ne Dinliyorsun ?: Hüseyin Turan - Söyleyemedim Ne Hissediyorsun ?: Boşluk Ne Tıkınıyorsun ?: - Ne İçiyorsun ?: - Kaç Saattir Nettesin ?: 10-15 dakikadır Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Bilmem.
|
|
|
|
|
|
*
|
|
|
|
ante mortem
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 09, 2008, 19:47:44 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Kaza yapan araçtaki şöförün neden hiç frene basmayı denemediğini Dinliyorsun ?: ''Öyle sarhoş olsam ki!'' kargo- tv makinası performansı  Ne Hissediyorsun ?: ne hissettiğimi bulmaya çalışırken biraz sıkıldığımı hissediyorum  Ne Tıkınıyorsun ?: simitNe İçiyorsun ?: suKaç Saattir Nettesin ?: du bakiim 3 de oturdum o zaman 5 saattir falan( 2.5-3 saattir C programlama ödeviyle uğraşıyorum o ayrı  ) Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: film izleyeceğim 
|
|
|
|
|
|
________________JOHNNY DEPP HAYRAN TOPLULUĞU________________
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 09, 2008, 20:03:40 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Nete tekrar gircek mi ? bugün bu kadarla mı kalcak devamı gelcek mi ? Ne Dinliyorsun ?: Artillery - Razamanaz Ne Hissediyorsun ?: Endişe Ne Tıkınıyorsun ?: Hiç bişey Ne İçiyorsun ?: hiç bişey Kaç Saattir Nettesin ?: mmm 8 sa. 30dk. gibi arada çıktığımı var sayarsak 6 saat civarı diyebiliriz  Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Uyuycam
|
|
|
|
|
|
yo,yo! yanlızlığın beni darmadağın etmesine elbette izin vereceğim; bu beni rahatlatacak sanki... damarlarımın boşalmasını hızlandıracak. karanlığımı kızıştıracak. gaz maskemi çıkartacak. O2.. H2.. CO.. Na.. hepsi yanılmış olacak. terminolojim içki bardağımda boğulacak. bi'sigara yakıp kendime saadet diyeceğim. masanın üstünde dinozor beyni ya da plazması ya da global stres ya da fransız usulü aşk kavurması garson diye sesleneceğim hesabı tanrı ödeyecek. | Go to Hell |
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 09, 2008, 21:51:07 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: yapmadığım ödevimi  Ne Dinliyorsun ?: - Ne Hissediyorsun ?: korku,yalnızlık Ne Tıkınıyorsun ?:- Ne İçiyorsun ?:- Kaç Saattir Nettesin ?:45 dk Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: uyicam
|
|
|
|
|
|
  Türküz doğruyuz ölümüne Linkin Parkçıyız Anti Lost ve Anti Emma
|
|
|
|
silverdoe
|
 |
« Yanıtla #29 : Mart 10, 2008, 01:47:59 » |
|
Ne Düşünüyorsun : yatak,yastık,yorgan Ne Dinliyorsun : bilgisayarın gürültüsünü Ne Hissediyorsun : açıııım  Ne Tıkınıyorsun : bir üste bakınız Ne İçiyorsun : gidip su içsem iyi olacak Kaç Saattir Nettesin : 3-4 saattir Netten Sonra Ne Yapacaksın :herkese iyi geceler,güzel rüyalar 
|
|
|
|
|
|
"Acizler için imkansız, korkaklar için müthiş olan şeyler,kahramanlar için idealdir"
|
|
|
|