mer_dan-e
Şeker

skandar keynes çok tatlısınnn ! ! !
|
 |
« Yanıtla #405 : Mayıs 15, 2008, 14:03:37 » |
|
ne düşünüyorsun ? :acaba deneme de kaçıncı oldum ne dinliyorsun? : fm static' ten ''tonight'' ne hissediyorsun? :  ne tıkınıyorsun? : sakız çiniyorm ne içiyorsun ? : su  kaç saattir nettesin? : 40 dk dir netten sonra ne yapacaksın ? : türkçe we mat. çalışıcam
|
|
|
|
|
|
yalnızca son ağaç kesildikten,son ırmak zehirlendikten,son balık yakalandıktan sonra. . . ancak ondan sonra paranın yenemeyeceğini anlayacaksınız. Cree kızılderililerin kehaneti
|
|
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #406 : Mayıs 15, 2008, 17:21:41 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Neden kimse birlikte olmamızı istemiyor neden birileri bi yolunu bulup bizi ayırmaya çalışıyor ??  Ne Dinliyorsun ?: Gökhan Kırdar-Yerine Sevemem  Ne Hissediyorsun ?: Sıkıntı ve Sevgi karışımı Ne Tıkınıyorsun ? : - Ne İçiyorsun ?: Ice Tea Kaç Saattir Nettesin ?: 1,5 filan sanırm.. Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Tv'ye bakarım herhalde Kavak Yelleri var bugün 
|
|
|
|
|
|
~~Arna Hayran Kulübü~~ ~~Fraktalın Melekleri~~ 
~~Popomundo ~~

|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #408 : Mayıs 15, 2008, 23:28:28 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Alacakaranlık filminin nasıl olduğunu, bir an önce 2. kitabı Türkçee çevirmeleri gerektiğini ....  Ne Dinliyorsun ?: Apocalyptica ~ Ruska Ne Hissediyorsun ?: Finallere bu kadar az kaldığı için aceleci, sıkıntılı, gergin, stresli... Ne Tıkınıyorsun ?: Elmalı dondurma Ne İçiyorsun ?: Su Kaç Saattir Nettesin ?: Hımmm ben yoktum başında ama net açık olalı epey oldu Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Çalış, çalış, çalış!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
19_emma
Şeker

нαуαт αℓışмαуı öğяєтιя υηυтмαуı αѕℓα
|
 |
« Yanıtla #410 : Mayıs 16, 2008, 20:45:09 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Ben Hala 1 Haziranı Düşünüyorum =) Ne Dinliyorsun ?: Gece Yolcuları - Lanet olsun Ne Hissediyorsun ?: Karışıkk  Ne Tıkınıyorsun ?: ----- Ne İçiyorsun ?: --Sprite Kaç Saattir Nettesin ?: 15 dk falan Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Hiç bilmiyorum valla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #413 : Mayıs 16, 2008, 22:26:53 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Ben Hala 1 Haziranı Düşünüyorum =)
Ne Düşünüyorsun ?: Bnde hala 1 Haziranı =) Ne Dinliyorsun ?: Nev-Zor Ne Hissediyorsun ?: Karmaşık desem  Ne Tıkınıyorsun ?: - Ne İçiyorsun ?: - Kaç Saattir Nettesin ?: 8-9 Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Uyucam 
|
|
|
|
|
|
~~Arna Hayran Kulübü~~ ~~Fraktalın Melekleri~~ 
~~Popomundo ~~

|
|
|
19_emma
Şeker

нαуαт αℓışмαуı öğяєтιя υηυтмαуı αѕℓα
|
 |
« Yanıtla #414 : Mayıs 16, 2008, 22:33:42 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: 1 Haziran 1 Haziran =) Ne Dinliyorsun ?: Nev-Zor Ne Hissediyorsun ?: Karmaşık desem Ne Tıkınıyorsun ?: - Ne İçiyorsun ?: - Kaç Saattir Nettesin ?: 13-14  Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Uyucam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #415 : Mayıs 18, 2008, 17:32:42 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?:Bende kalasın  Ne Dinliyorsun ?:pinhani-ben nası büyük adam olucam Ne Hissediyorsun ?:karışık Ne Tıkınıyorsun ?:hiç Ne İçiyorsun ?:hiç Kaç Saattir Nettesin ?:abartma daha yeni girdim Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Ödev sonrada ders sonra yine ders
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #417 : Mayıs 18, 2008, 18:19:41 » |
|
Ne düşünüyorsun? Bu müzikleri seviyorum ya  Ne dinliyorsun? Marvin and starligthers ~ Earth angel Ne hissediyorsun? Çalışma hissi Ne tıkınıyorsun? Pizzaaa!!!  Ne içiyorsun? Kola Kaç saattir nettesin? Bilemiyorum Netten sonra ne yapacaksın? Hep bunu yazmaktan nefret ediyorum ama  Ders çalışacağım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #419 : Mayıs 19, 2008, 21:35:06 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?:Ben bu 'd' nin sırrını açığa çıkaraiblrim diye düşünyorunm kişisle iletimi yazdığım heşreyi düşnüyorum buraya yazamyım kalanını Ne Dinliyorsun ?: Ne Hissediyorsun ?:ellerimin gerildğini hissediyorum  Ne Tıkınıyorsun ?:hiç Ne İçiyorsun ?:hiç Kaç Saattir Nettesin ?:10 dakika Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: hep ders diyorum hep soruyorsun 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|