|
har_mon_ald
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 09, 2008, 14:54:34 » |
|
ben bu oyunu çok sevdim yaff  Ne Düşünüyorsun ?: lazanya nası bişey acaba tadı güzelmidir?Ne Dinliyorsun ?: paramore-misery bussinesNe Hissediyorsun ?: dağılmışlıkNe Tıkınıyorsun ?: hiç bişiNe İçiyorsun ?: suKaç Saattir Nettesin ?: aralarla fln toplam 1,5 saatNetten Sonra Ne Yapacaksın ?: dönem ödevi yazcam 
|
|
|
|
|
|
Yaşasın Lost Manyaklığı Yaşasın Lost Manyaklığı
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 09, 2008, 14:55:57 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Annem beni yiyecek bu gidişle  Ne Dinliyorsun ?: Televizyon  Ne Hissediyorsun ?: Endişe, sıkıntı, korku Ne Tıkınıyorsun ?: Hiç Ne İçiyorsun ?: Yine hiiç Kaç Saattir Nettesin ?: Yeni girdim sayılır girip çıkıyorum işte  Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Annem Tunalı'ya sürükleyecek  Neden korkuyorsun ?:Annem HPC'ye "Lütfen kızımı atın iradesi yok internetten uzak kalamıyor!" diye yazmaya kalktığı için (bkz:forum karşıtı anne  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 09, 2008, 17:57:32 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?:sırdır söylenmez Ne Dinliyorsun ?:özgün-şeytan Ne Hissediyorsun ?:yalnızlık Ne Tıkınıyorsun ?:dondurma Ne İçiyorsun ?:su Kaç Saattir Nettesin ?:28 dk Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: test çözücem
|
|
|
|
|
|
  Türküz doğruyuz ölümüne Linkin Parkçıyız Anti Lost ve Anti Emma
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 09, 2008, 18:07:58 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Sasuke Ne Dinliyorsun ?: Sixx:A.M. Ne Hissediyorsun ?: tiksinti, öfke, nefret...ve buna benzer güzel duygular Ne Tıkınıyorsun ?: - Ne İçiyorsun ?: - Kaç Saattir Nettesin ?: ara ara baktığım için nereden bileyim tam saati. Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: dışarı çıkacağım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 09, 2008, 18:30:46 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: daha çok ödevim var.. Ne Dinliyorsun ?:tool - the pot Ne Hissediyorsun ?:sinirle karışık mutsuzluk Ne Tıkınıyorsun ?:hiçbişey Ne İçiyorsun ?:hiçbişey Kaç Saattir Nettesin ?:yaklaşık 1 saattir Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: ödev, banyo, film izlicem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 09, 2008, 18:35:22 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Tanımsız Ne Dinliyorsun ?:Nirvana- Come As You Are Ne Hissediyorsun ?:acı Ne Tıkınıyorsun ?:dondurma Ne İçiyorsun ?: su Kaç Saattir Nettesin ?: şöyle bir 4 saatcik Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: banyo Neyi bekliyorsun ? : (ben ekledim) LİNKİNG'in veya alessia'nın girmesini ama girmeyecekler herhalde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LiLySeveruS
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 09, 2008, 18:36:15 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: bugün gittiğm tiyatroyu Ne Dinliyorsun ?: özgür çevik - bir daha aşık olamam Ne Hissediyorsun ?: çok az bi mutluluk  Ne Tıkınıyorsun ?: hiçbişey Ne İçiyorsun ?:hiçbişey Kaç Saattir Nettesin ?: 30 dk fln Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: matematik testi çözcem
|
|
|
|
|
|
––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 09, 2008, 18:40:05 » |
|
Ne düşünyorsun:Fizik dersinde ne yapacağımı
Ne dinliyorsun:grup yorum-uğurlama
Ne hissdeiyorsun:hiç bişey ruh gibiyim hiç bişey hissetmiyorum
Ne tıkınoyrsun:hi.
ne içiyorsun:hiç
kaç saattir nettesin:sat olmadı
Neeten sonra ne yapacaksın:bilmem
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 09, 2008, 18:40:34 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: yarınki fizik dersini Ne Dinliyorsun ?: - Ne Hissediyorsun ?: tuhaf şeyler, bugün yine o garip, beni huzursuz eden günlerden biri Ne Tıkınıyorsun ?: - Ne İçiyorsun ?:- Kaç Saattir Nettesin ?: 20 dk falandır Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: ya kitabımı okurum ya da fiziğe çalışırım
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
hp_life
Fan of 405
Kakao

<o> 405 <o>
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 09, 2008, 19:05:00 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Dönem ödevimi.Daha başlamadım  Ne Dinliyorsun ?: Someday-Nickelback Ne Hissediyorsun ?: Dinlediğim şarkının etkisiyle hüzün,acı vb. Ne Tıkınıyorsun ?: - Ne İçiyorsun ?: - Kaç Saattir Nettesin ?: 30-45 dakikadır Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Test çözerim herhalde.Ya da film izlemeyi umuyorum.
|
|
|
|
|
|
Ophelia Gordon Alone Again,Naturally
|
|
|
selsi
Feridun Düzağaç
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Kakao

Kurumuş Ölüyorken
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 09, 2008, 19:12:15 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Hayatı Ne Dinliyorsun ?: Hüseyin Turan - Söyleyemedim Ne Hissediyorsun ?: Boşluk Ne Tıkınıyorsun ?: - Ne İçiyorsun ?: - Kaç Saattir Nettesin ?: 10-15 dakikadır Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Bilmem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ante mortem
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 09, 2008, 19:47:44 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Kaza yapan araçtaki şöförün neden hiç frene basmayı denemediğini Dinliyorsun ?: ''Öyle sarhoş olsam ki!'' kargo- tv makinası performansı  Ne Hissediyorsun ?: ne hissettiğimi bulmaya çalışırken biraz sıkıldığımı hissediyorum  Ne Tıkınıyorsun ?: simitNe İçiyorsun ?: suKaç Saattir Nettesin ?: du bakiim 3 de oturdum o zaman 5 saattir falan( 2.5-3 saattir C programlama ödeviyle uğraşıyorum o ayrı  ) Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: film izleyeceğim 
|
|
|
|
|
|
" Bir adam öldürülemiyorsa eğer, yaşıyor olabilir mi? Tam olarak anlamıyorum... ama mesele şu ki; bir bedeni var ve yürüyor,konuşuyor,öldürüyor ve bu yüzden de, evet yaşıyor diyebiliriz!" Yaklaşıyor!
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 09, 2008, 20:03:40 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Nete tekrar gircek mi ? bugün bu kadarla mı kalcak devamı gelcek mi ? Ne Dinliyorsun ?: Artillery - Razamanaz Ne Hissediyorsun ?: Endişe Ne Tıkınıyorsun ?: Hiç bişey Ne İçiyorsun ?: hiç bişey Kaç Saattir Nettesin ?: mmm 8 sa. 30dk. gibi arada çıktığımı var sayarsak 6 saat civarı diyebiliriz  Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Uyuycam
|
|
|
|
|
|
|~|~| |~|~|
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 09, 2008, 21:51:07 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: yapmadığım ödevimi  Ne Dinliyorsun ?: - Ne Hissediyorsun ?: korku,yalnızlık Ne Tıkınıyorsun ?:- Ne İçiyorsun ?:- Kaç Saattir Nettesin ?:45 dk Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: uyicam
|
|
|
|
|
|
  Türküz doğruyuz ölümüne Linkin Parkçıyız Anti Lost ve Anti Emma
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #29 : Mart 10, 2008, 01:47:59 » |
|
Ne Düşünüyorsun : yatak,yastık,yorgan Ne Dinliyorsun : bilgisayarın gürültüsünü Ne Hissediyorsun : açıııım  Ne Tıkınıyorsun : bir üste bakınız Ne İçiyorsun : gidip su içsem iyi olacak Kaç Saattir Nettesin : 3-4 saattir Netten Sonra Ne Yapacaksın :herkese iyi geceler,güzel rüyalar 
|
|
|
|
|
|
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"
|
|
|
|