Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« : Mart 09, 2008, 09:59:45 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Ne Dinliyorsun ?: Ne Hissediyorsun ?: Ne Tıkınıyorsun ?: Ne İçiyorsun ?: Kaç Saattir Nettesin ?: Netten Sonra Ne Yapacaksın ?:
ilave de edebilirsiniz bunlara.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 09, 2008, 10:01:18 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?:Yeğenimin doğumgününü Ne Dinliyorsun ?:Sessizliği Ne Hissediyorsun ?:Karışık duygular Ne Tıkınıyorsun ?:- Ne İçiyorsun ?:Liton İce-Tea şeftali Kaç Saattir Nettesin ?:yeni geldim Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Yeğenimi sinemaya götüreceğim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 09, 2008, 10:04:45 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?:Okuduğum fanficler de yeni bölümün ne zaman geleceğini düşünüyorum
Ne Dinliyorsun ?:Sessizliği
Ne Hissediyorsun ?:Bu sitede niye bu saatlerde az kişi var?
Ne Tıkınıyorsun ?:1-2 tane kurabiye
Ne İçiyorsun ?:Hiçbişi
Kaç Saattir Nettesin ?:1 saati geçti ama emin değilim
Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Bu haftaki ödevlerimi yapacağım en azından yapmaya çalışacağım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selsi
Feridun Düzağaç
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Kakao

Kurumuş Ölüyorken
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 09, 2008, 10:07:16 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?:Karışık düşünceler içindeyim Ne Dinliyorsun ?: Hüseyin Turan - Söyleyemedim Ne Hissediyorsun ?: Bıkkınlık Ne Tıkınıyorsun ?:- Ne İçiyorsun ?:- Kaç Saattir Nettesin ?:Yeni girdim Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Dershaneye gideceğim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 09, 2008, 10:08:18 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: kahve sıcakmış yandım Ne Dinliyorsun ?: çamaşır makinesinin sesini Ne Hissediyorsun ?: sanırım karnımın aç olduğunu Ne Tıkınıyorsun ?: hiç bi şe Ne İçiyorsun ?: kahve Kaç Saattir Nettesin ?: yeni geldim bi kaç dakka oluyor Netten Sonra Ne Yapacaksın ? FRp oynamaya Sİyah inciye gideceğim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 09, 2008, 10:08:49 » |
|
Ne düşünyorsun:Fizik dersini Ne dinliyorsun:komşunun çığlıklarını Ne hissediyorsun:Beni çok üzen anlatadmığım bir takım duyguları Ne tıkınıyorsun:hiç ne içiyorsun:çay kaç saattir nettesin:daha yeni girdim neten sonra ne yapacaksın:Fizik ve matematik çalışmaya çalışıcam 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 09, 2008, 10:09:45 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: bi arkadaşımı Ne Dinliyorsun ?: drive-incubus Ne Hissediyorsun ?: mutluluk Ne Tıkınıyorsun ?: sadece sakızım var  Ne İçiyorsun ?: hiçbişey Kaç Saattir Nettesin ?: 1 saat olmuştur herhalde Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: temel sanat ödevini bitiricem
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 09, 2008, 10:14:16 » |
|
Ne düşünüyorsun ? bundan sonraki soruların cevaplarını  ne dinliyorsun ? şebo_sil baştan ne hissediyorsun ? acı ve mutluluk.. ne tıkınıyorsun? sandviç ne içiyorsun ? portakal suyu kaç saattir nettesin? 3 saat kadar oldu netten sonra ne yapacaksın? netten bugün hiç çıkmayacağım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
delidir
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 09, 2008, 10:50:34 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Serhat denen o adamın yaptıklarını Ne Dinliyorsun ?: Avril Lavigne---Noboy's Home Ne Hissediyorsun ?: Sıkılıyorum  Ne Tıkınıyorsun ?: Hiçbişiy  Ne İçiyorsun ?: Hiçbişey  Kaç Saattir Nettesin ?: 1.5 sanırım  Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Kahvaltı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 09, 2008, 10:55:04 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?:edebiyat sınavını Ne Dinliyorsun ?:klavye sesini Ne Hissediyorsun ?:karışık Ne Tıkınıyorsun ?:elma Ne İçiyorsun ?:su Kaç Saattir Nettesin ?:3 Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: edebiyat çalışacağım
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 09, 2008, 16:03:28 Gönderen: JuliaSirius »
|
|
|
|
|
|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 09, 2008, 11:03:56 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?:salı günü anlatacağım kouyu Ne Dinliyorsun ?:bilgisayarın sesini Ne Hissediyorsun ?:belli değil Ne Tıkınıyorsun ?:hiç birşey Ne İçiyorsun ?:hiç birşey Kaç Saattir Nettesin ?:yaklaşık 1 saattir Netten Sonra Ne Yapacaksın ?:yemek yiyeceğim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 09, 2008, 11:12:35 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?:Matematik sınavını.. Ne Dinliyorsun ?:Şebnem Ferah-Ben Sana Hala Aşığım.. Ne Hissediyorsun ?:Aşk-Mutluluk-Acı.. Karmaşık yani.. Ne Tıkınıyorsun ?:Hiç bişi  Ne İçiyorsun ?:Nescafe  Kaç Saattir Nettesin ?:20 dk.. Netten Sonra Ne Yapacaksın ?:Öğretmenim gelcek Matematik yapcas  sonrada alış-verişe giderim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 09, 2008, 13:32:23 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Niye hikayeme yorum gelmediğini Ne Dinliyorsun ?: hiç birşey Ne Hissediyorsun ?: tanımsız bir tuhaflık duygusu Ne Tıkınıyorsun ?: ekmek Ne İçiyorsun ?: su Kaç Saattir Nettesin ?: yarım saattir Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: uyuyacağım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 09, 2008, 13:43:42 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Eragon'u. Acaba üçüncü kitap güzel mi? Ne Dinliyorsun ?: Dolapdere Big Gang-Gimme Hope Jo'anna Ne Hissediyorsun ?: meraklıyım Ne Tıkınıyorsun ?: hiç bi şeyy Ne İçiyorsun ?: Ice tea Kaç Saattir Nettesin ?: yarım saattir Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Eragon'a devam!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LORD OF RED CASTLE
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 09, 2008, 14:42:12 » |
|
Ne Düşünüyorsun :Söyleyemem Ne Dinliyorsun :Bir şey dinlemiyorum şu anda Ne Hissediyorsun :Karın gurultusu Ne Tıkınıyorsun :Üste baksana Ne İçiyorsun :Yine üste bak Kaç Saattir Nettesin :Daha dur yeni girdim Netten Sonra Ne Yapacaksın :Ödev herhalde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|