|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #480 : Nisan 13, 2008, 01:21:51 » |
|
öldürme sonra pişman olursun sadece kız/duygu seli yaşa ve bırak
doktoor sıkılıyorum ne yapım ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #481 : Nisan 13, 2008, 01:39:32 » |
|
hımmmm bende sıkılıomm ne yap çikolata yee sıkıntını alır belkii
doktor p.tesi yetişcek uzuun bi dönem ödevim var ama ben hiç başlamadım napcam benn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #482 : Nisan 13, 2008, 01:58:23 » |
|
bilmiyorum şimdi başlasan iyi olur
doktoor çikolota evde kalmamış ne yapçam ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #483 : Nisan 18, 2008, 17:44:20 » |
|
hemen al gel  doktor sinirimden köüpmrüyroum yani bir sınavdan alınna en yüksek not nasıl olurda 52 olur hemde bütün sınınf yüksek beklerken en yükek not ..doktor ben tırlatmak üzereyim her şey üstüste geldi ne ypamalıyım
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
_kardelen_kktc_
|
 |
« Yanıtla #484 : Nisan 28, 2008, 14:18:06 » |
|
sakin ol gözlerini kapa sahil kenarında olduğunu düşün rahatla tüm stresslerinden arın daha iyi olacaksın merak etme hem önünde bir sına daha var ona yükseltirsiniz  doktor yarın sınavım var pianodan 5 e giriyorum ama çok heyecanlıyım ne yapmalıyım?
|
|
|
|
|
|
 tokiohoteltr.your-board.com yeni açtığım sitenin adresidir tüm thciler eklesin
|
|
|
|
wiseva
|
 |
« Yanıtla #485 : Mayıs 05, 2008, 19:53:20 » |
|
boşver sınava girme..
doktorcum, 24 saat uyumak istiyorum ne yapmalıyım..??
|
|
|
|
|
|
éğéR aşK ßuYsa sévgi ßuYsa isTémiYoruM.. ßu şeHir sensiz Yaşanmaz oLdu ..DayanaMıyoRum..
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #487 : Mayıs 11, 2008, 16:59:04 » |
|
eğer onunla konşutuktan sonra anlamadığın bir şekilde mutlu oluyorsan ve gözünün önünden sana dedi lafar canlanıyorsa çok çok üznügünm aşıksın..Aşıksan kenidini kandımrnanda imkansız kesin bişey yani uğraşma  doktor canım sıkılıyo
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 11, 2008, 16:59:43 Gönderen: skeeter »
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #488 : Mayıs 11, 2008, 17:01:31 » |
|
Ya ama asik olmak o kadar kolaymi doktor Sims oyna zaman baya cabuk geciyor  Doktor, imkansizi basarma ihtimalim varmi 
|
|
|
|
|
|
~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi. Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim. Bir TwiLight ParodisiEdward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #489 : Mayıs 11, 2008, 17:12:20 » |
|
yok desem kzıcaksın sanırım ama yok en iyisi onun gıcık biir oldğunu düşün berbat ve gıcık biri davrangibi ama yinede sonunda herşeye rağman vazgeçemiyorsan ..
doktor üşüttüm galiba
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 11, 2008, 17:13:15 Gönderen: skeeter »
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #490 : Mayıs 11, 2008, 17:21:06 » |
|
Sicak birseyler ic  Böhü ama öyle biri degil valla degil digerleri öyleydi kolay oluyordu ama bu cocuk cok düzgün hic hatasini görmedim, yada bir defa  Onun duygularini nasil ögrenicem doktor 
|
|
|
|
|
|
~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi. Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim. Bir TwiLight ParodisiEdward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #491 : Mayıs 11, 2008, 17:24:27 » |
|
imalı laflar et yada en akın arkadaşıyla konuş  yada onun yanında başka biriini sevdiğini falan söyle tepkisini al yada ..neyse sustum  doktor em şey bana güzel bir şarkı adı sölesene
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #493 : Mayıs 11, 2008, 17:32:22 » |
|
doktoor sıkılıyorum napim ? Hmm popomundo'ya üyemisin  imalı laflar et yada en akın arkadaşıyla konuş yada onun yanında başka biriini sevdiğini falan söyle tepkisini al yada ..neyse sustum doktor birsey diycem biz pek degil hic konusmuyoruz  kendimi mutlu etmek icin napmaliyim doktor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuğçe uçar
|
 |
« Yanıtla #494 : Haziran 08, 2008, 21:23:10 » |
|
mutlu olmaya çalışırsan kendini mutlu edebilirsim  :D doktor ,,, doktor nasılsın? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|