Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #810 : Temmuz 05, 2008, 11:16:32 » |
|
Daha şimdi yedim bi tane daha hayatta yiyemem sen benim içinde ye  Alttaki benimle Singapur a gelir misin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Finduilas Tiwele
|
 |
« Yanıtla #811 : Temmuz 05, 2008, 18:16:25 » |
|
Ne işimiz var Singapur'da boşverrr Alttaki benimle bi arkadaşımı görmeye gelir misin? Uzakta ama.
|
|
|
|
|
|
I will never know myself until I do this on my own And I will never feel anything else until my wounds are healed I will never be anything till I break away from me I will break away, I'll find myself today
|
|
|
|
tubiim
|
 |
« Yanıtla #812 : Temmuz 05, 2008, 18:29:13 » |
|
ne kadar uzaktaki? ona göre (: sen! alttaki! bizim eve bulaşıkları yıkamaya gelmeye ne dersin?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Finduilas Tiwele
|
 |
« Yanıtla #813 : Temmuz 05, 2008, 18:32:03 » |
|
Çooooookkkk uzaktaa ama Türkiye sınırları içinde merak etmee Bu arada sen bizimkileri yıkamaya gel sonra bakarız sizinkilere 
|
|
|
|
|
|
I will never know myself until I do this on my own And I will never feel anything else until my wounds are healed I will never be anything till I break away from me I will break away, I'll find myself today
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #814 : Temmuz 05, 2008, 19:52:20 » |
|
alttaki Tubiim ve İllegal'e bulaşıkları yıkamak için yardıma gelir misin?:d
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
felix felicis
müdahelesiz hayat için elele =D
Kakao

avucumda gökyüzü
|
 |
« Yanıtla #815 : Temmuz 05, 2008, 19:58:03 » |
|
Olmaz makineye koy  alttaki benimle balkona gelir misin
|
|
|
|
|
|
bütün ciddiyetimle yemin ederim ki hayırlı bir şey düşünmüyorum  yaşamak için yazmak yalnızlıkla şeviş karanlığa boşal !!! [/color]
|
|
|
|
Hilarie
|
 |
« Yanıtla #816 : Temmuz 05, 2008, 20:51:16 » |
|
olabilir ama ne için gittiğimizi söylersen daha etkili olur kanımca kararım  alttaki üye bidahaki yaz italyaya gitcem (inşş) benimle gelseneee 
|
|
|
|
|
|
... xoxo Gossip Girl (serena)
|
|
|
|
RebeL_GirL
|
 |
« Yanıtla #817 : Temmuz 05, 2008, 23:39:41 » |
|
oooooooooo italya ha tabiki gelirim alttaki üye benimle yarın bozkıra gitcez gelinmi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çikolatalı_turtam
Süt
|
 |
« Yanıtla #818 : Temmuz 07, 2008, 18:09:32 » |
|
neden olmasında yrn doluyum kusenim gelsin alttaki üye bnmle tarkan konserine gelirsin dimmi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serseri_bludger
|
 |
« Yanıtla #819 : Temmuz 07, 2008, 19:50:23 » |
|
gelmez miyim be, acayip eğleniriz seninle beraber konserde, oradan da reinaya akarız. koop koop...  alttaki, benimle üste gelir misin?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çikolatalı_turtam
Süt
|
 |
« Yanıtla #820 : Temmuz 08, 2008, 00:09:10 » |
|
gelemem yükseklerde gösüm yok altlarda takılmayı sefiorum altaki bnmle diskoya gelirmisin?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serseri_bludger
|
 |
« Yanıtla #821 : Temmuz 08, 2008, 00:13:27 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 08, 2008, 00:15:25 Gönderen: serseri_bludger »
|
|
|
|
|
çikolatalı_turtam
Süt
|
 |
« Yanıtla #822 : Temmuz 08, 2008, 00:33:49 » |
|
kuru iftira hesabı sen ödemiomuydun ben o yüsden diskoya gidelim didim  alttaki, yukarıdaki serseri_bludger hesabıı ödüomuş bütün HPC liler berabr gidelim snde geliomusun (nereye olduğunu sölemiorum istediğinis heryere  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serseri_bludger
|
 |
« Yanıtla #823 : Temmuz 08, 2008, 00:43:51 » |
|
siz gidin ben size yetişirim  alttaki benimle pastaneye çikolatalı_turta yemeye gelir misin?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Weasley
|
 |
« Yanıtla #824 : Temmuz 08, 2008, 18:39:33 » |
|
pek sanmıyorum çikolatalı da olsa turta sevmem de...
Alttaki benimle İngiltere'ye gelir misin
|
|
|
|
|
|
 Bonnie çok güzelsin:) Rupert+Emma=Love:) Emma sen de çok güzelsin<3 Ron Weasley_Keeper,Knight and King:) I support R/EALITY Dünya tatlısı Saliha'ya bu muhteşem imzalar ve harika avatar için teşekkürler Blooms sen bir numarasın canımm.. Avatar Son Hava Bükücü Hayran Klübü Üyesi,Emma Hayran Klübü Üyesi,Weasley İkizleri Hayran Klübü Üyesi,R/Hr Hayran Klübü Üyesi,Formula 1 Sevenler Klübü Üyesi,How I Met Your Mother Hayran Kulübü Üyesi...
|
|
|
|