|
alavigne
|
 |
« Yanıtla #105 : Ocak 25, 2007, 18:23:51 » |
|
hkktn yha öle zmnlar oluo ki hrşye ağlck durumda olabliorm cedric in ölümüne hkktn çok ağlamştm snawda da ağladm babm we oğlmda ailecek ağladk ztn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Othman Khan
|
 |
« Yanıtla #106 : Ocak 26, 2007, 23:37:42 » |
|
hiç ole filmlrde ağlma gibi bi durmum olmamştı ta ki babm ve oğlum izleyne kdr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Danger Lady
••●›Alone Girl˙••●›
Şeker

Punk Forever!!
|
 |
« Yanıtla #107 : Ocak 31, 2007, 18:09:51 » |
|
bende babam ve oğlum..
|
|
|
|
|
|
˙••●›˙••●› ѕкує ѕωєєтηαм ƒαη ¢ℓυρ ‹●••˙‹●•• ‹●•••• ••• My Chemical Romance Fan Clup ••• •••●› 
|
|
|
meal_saray
Süt
|
 |
« Yanıtla #108 : Ocak 31, 2007, 19:19:29 » |
|
babam ve oğlum,titanic,hayat güzeldir
|
|
|
|
|
|
dünyanın heryerinde herkesin yenileceği biryer vardır kimilerini yenilgi yıkar kimileri zafer küçültür bayağılaştırır büyüklük hem yenilgiyi hem de zaferi kabullenen kişiler yaşar john steinbeck  
|
|
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #110 : Şubat 02, 2007, 19:51:49 » |
|
ben Babam ve Oğlum da çok ağlamiştim, Yeşil Yol da gözlerim sulandı, birde son olarak HP ve Ateş Kadehi nde Cedric ölünce ağlamıştım
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözlere değil kalbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni gerçeğe götürecektir Daima buna inan
ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
hayal kızı
Süt
Ned & Chuck
|
 |
« Yanıtla #111 : Şubat 03, 2007, 12:12:12 » |
|
Babam ve Oğlum'u izlerken ağlamıştım  ondan sonra izlediğim her dizi filmde acıklı bi sahnede gözlerim sulanıyo
|
|
|
|
|
|
I wanna hold your hand...
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #112 : Şubat 04, 2007, 11:58:37 » |
|
şahsen en acıklı filmlerde babam we oğlumda bile ağlayasım gelmedi hiç cok da tepki aldım cewremden duygusuz dediler kütük dediler bana, ezdiler beni,acıların cocuuyum ben (işte şimdi ağlıcam:))
|
|
|
|
|
|
En güzel günlerimin üç melun adamı var Biri sensin,biri o,biri ötekisi Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi
Sana gelince.. Ne ben Sezar'ım,ne de sen Brütüs'sün Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün Artık seninle biz, Düşman bile değiliz ~Nazım Hikmet Ran
|
|
|
mrs.potter
melek yüzlü kara kanatlı seytan
Şeker

life is bad keep your back;)
|
 |
« Yanıtla #113 : Şubat 07, 2007, 20:01:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selwi
Şeker

***ERSAN İLYASOVA***
|
 |
« Yanıtla #114 : Şubat 07, 2007, 21:11:45 » |
|
Babam ve Oğlum'da çooooook fazla ağlamıştım... Bide film deil ama Çemberimde Gül Oya'nın her bölümünde ağlıyodum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaptan17
Süt
ahh ahh günler uzun hayat çok kısa..
|
 |
« Yanıtla #115 : Şubat 09, 2007, 11:50:42 » |
|
kesinlikle babam ve oğlum oldu o kadar ağladım ki artık peçete ler bitti ve sıkıp yeniden siliyoduk(heralde dertli anıma denk geldi)  ama gerçekten çok müthiş bi film di 
|
|
|
|
|
|
 neden dünya yalnız kalmak için bu kadar küçük...
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #116 : Mart 06, 2007, 18:50:34 » |
|
harry potter ve ateş kadehi cedric'in ölümüne çok ağladım kitapta babası böyle feryat etmiyodu ama beni çok etkiledi kahretsin ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cherLynn
|
 |
« Yanıtla #118 : Mart 08, 2007, 11:49:58 » |
|
ye$iL yoL bide Forest Gump
|
|
|
|
|
|
«Ŧคภєttє»Ŧเภ๔ยเlคร & ภเєภภค

|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #119 : Mart 08, 2007, 12:07:57 » |
|
Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nın fragmanlarında Sirius öldüğünde...Bide Komplo Teorisi'nde... 
|
|
|
|
|
|
...Nefesim kesildiginde kimse beni özlemeyecek... Her saat, her dakika boğazimda düğümlenecek, artık cevap arama.
...Ama sen ağlayamazsin, sen erkek adamsın. Gülen yüzünün ardında gizlice kanayansın... Bunlara ağlayamazsın, sen erkek adamsın. Gülümsemenin ardında gizlice kanayansın...
...Acı çeksem de alışmalıyım, tuza muptela benim yaralarim. Gizlice kahrolacağım. Kurşun geçirmez benim yalnızlığım...
|
|
|
|