Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 08, 2008, 12:16:52  

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 6   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Narnia Günlükleri 2 | The Chronicles of Narnia: Prince Caspian ~ Andrew Adamson  (Okunma Sayısı 2205 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ewwruu
Şeker
**

MaRßl€d

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 09, 2007, 17:54:36 »

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian / Narnia Günlükleri: Prens Caspian

Tür : Aile / Fantastik / Macera
Yönetmen : Andrew Adamson
Senaryo : Andrew Adamson, C.S. Lewis
Oyuncular : Georgie Henley (Lucy Pevensie) , Skandar Keynes (Edmund Pevensie) , William Moseley (Peter Pevensie) , Anna Popplewell (Susan Pevensie) Liam Neeson, Peter Dinklage, Warwick Davis, Ben Barnes
Yapımcı : Andrew Adamson, Mark Johnson
Görüntü Yönetmeni : Karl Walter Lindenlaub
Müzik : Harry Gregson-Williams
Gösterim Tarihi : 6 haziran 2008
Yapım : 2007, İngiltere / ABD

Narnia’nın dışında geçirilen bir yıldan sonra Peter, Susan, Edmund ve Lucy Narnia’ya geri dönerler.Yüzyıllar geçmiştir ve Narnia asıl veliahtın amcası kötü kalpli General Miraz tarafından yönetilmektedir. 4 kardeş, tahtın asıl sahibi Prens Caspian’ın tahtını alabilmesi için Narnia’nın yaratıklarına katılırlar.Ve Aslan birkez daha yardımlarına gelecektir.

« Son Düzenleme: Ocak 12, 2008, 12:26:08 Gönderen: ewwruu » Logged
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Narnia Günlükleri 2 | The Chronicles of Narnia: Prince Caspian ~ Andrew Adamson
« Eklendi: Ekim 08, 2008, 12:16:52 »

Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ekim 09, 2007, 17:56:37 »

ben sevmedim narnia filmlerini ya  Hede Hödö hiçbşi anlamadım 1.ci de ztn  Dil Çıkaran bi ara büyüdüler soora yne kçüldüler fln  Dil Çıkaran orda bide kçük bi kız var o çok snirime dokunuo bnm  Dil Çıkaran

3o.o6.2oo8
. . .
ewwruu
Şeker
**

MaRßl€d

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 09, 2007, 18:49:53 »

güzeldir aslında narnia ama sen begenmemişsin
waesley
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : Ekim 10, 2007, 18:22:50 »

bu seri çok güzel bu filmin kitabını okumuştum ve çok beğenmiştim.

ben yeniyimmm
Öykücüq
Eternal Glory
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ekim 11, 2007, 19:17:31 »

Filmi merakla bekliyorum, güzele benziyor. Umarım Aslan, Cadı ve Dolap kadar güzel olur Kahkaha
Kulübümüzde de paylaşmıştık posteri(reklam Hede Hödö), buyrun bakın. Şahsen çok beğendim ben:

tık

aah skandar Âşık

Memur beni kanun adına tutukladı, ben onu özgürlük adına tokatladım.
Eldalote
time keeper
Sert Espresso

remember the runes and remember the light...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ekim 13, 2007, 13:54:42 »

oleeey sonunda ya ne kadar uzun süre geçti birincinin ardından offf çok da geç vizyona giriyor Üzgün
« Son Düzenleme: Temmuz 15, 2008, 01:28:38 Gönderen: Eldalote » Logged

would you believe in a night like this?
a night like this, when visions come true...

ignis, aqua, aer, terra
ewwruu
Şeker
**

MaRßl€d

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ekim 15, 2007, 17:35:36 »

ewet cok war gelmesine mayısta gelio ama göz acıp kapayıncaya kadar gelir(yani heralde gelir) Sırıtan
Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Acedia

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ekim 15, 2007, 18:20:09 »

Ayyy yaşasın Kahkaha Kitaplar korkunçtu ama o kitaplara rağmen ilk film mükemmeldi! bunun gelmesini de sabırsızlıkla bekliyorum Kahkaha

The Seven Deadly Sins

Superbia
Luxuria
Gula
Avaritia
Acedia
Ira
Invidia

Apus
ah ahh 80'ler gibisi yok...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Ekim 15, 2007, 18:31:55 »

birden oleyy geliyor dedim  Sırıtan Sonra tarihe baktım Dudaklarını Mühürlemiş 16 mayısı görünce aklım başımdan gitti.
Ama bu yapılır mı yav?İnsanı heyecanlandır sonra 16 mayıs diye yaz.Açanı kınıyorum Hede Hödö

Neyse efenim sabırsızlıkla bekliyorum Aww
magicalbronze
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Aralık 09, 2007, 20:40:25 »

Hah buldum konuyu sonunda eveet arkadaşlar işte son dakika fragman çıktı kulüpte yayınlanmışta olsun burada önemli değilmi.. Kahkaha Kahkaha çok yakında türkçe altyazılı olarwakta gelcek kesinlikle izleyin çünkü film muhteşem olcak... Alkış Alkış

Ahanada fragmanı.. Sarılan

<a href="http://www.youtube.com/v/zk-D7SuwICU" target="_blank">http://www.youtube.com/v/zk-D7SuwICU</a>

FOR NARNIA!!!!

Öykücüq
Eternal Glory
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Aralık 09, 2007, 20:44:24 »

Şimdi şunu söyleyeyim bu fragmanın indirilebilen .mov uzantılı şeklinin görüntü kalitesi harika, en azından gördüğüm en iyi kalitede fragman o. Tekrar tekrar izle yani Gülümseyen İlkinden çok daha güzel olacağı belli. Nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum Sırıtan
çalan müziği de bir türlü bulamadım bilen varsa söylesin Göz Kırpan

Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Aralık 13, 2007, 19:56:23 »

Clive Staples Lewis’in aynı adlı fantastik romanından uyarlanan ve ilk bölümü “Aslan, Cadı ve Dolap” ile hasılat rekorları kıran “Narnia Günlükleri”nin ikinci bölümü “Prens Kaspiyan”, 6 Haziran 2008’de Türkiye ve dünyada aynı anda vizyona girecek.

180 milyon dolara mal olan ve dünya sinemalarında 744 milyon 783 bin dolar hasılat elde eden Oscar Ödüllü “Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap”ın devamı olan “The Chronicles Of Narnia: Prince Caspian/Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan”, ilk 2 bölümü Cannes Film Festivali Büyük Ödülü Altın Palmiye’ye aday gösterilen “Shrek” filmlerinin ve “Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap”ın yaratıcısı Oscar Ödüllü yönetmen Andrew Adamson’ın imzasını taşıyor.
Senaryosu, ilk filmin de senaryosunu yazan Emmy Ödüllü senaryo yazım ortakları Chris Markus ve Stephen McFeely tarafından yazılan filmde, Oscar Ödüllü yapımcılar Mark Johnson ve Philip Steuer ile yine iş birliği yaptı.

Filmin prodüksiyon tasarımlarını “Babe”, “Peter Pan” ve “The Quiet American”daki çalışmasıyla adını duyuran Roger Ford, kostüm tasarımlarını “Shrek” ve “Shrek 2” ile ünlenen Isis Mussenden, kurgusunu “Shrek” ve “Shrek 2”den tanınan Sim Evan-Jones, görüntü yönetmenliğini “Independence Day”, “Stargate” ve “Because of Winn-Dixie” ile ünlenen Karl Walter Lindenlaub üstlendi.

PEVENSEY KARDEŞLER GERİ DÖNÜYOR
Walt Disney Pictures ve Walden Media’nın birlikte sunduğu ikinci ve üçüncü “Narnia” filmlerinin başkarakterleri Pevensey kardeşleri, ilk filmde olduğu gibi William Moseley (Peter), Georgie Henley (Lucy), Skandar Keynes (Edmund), Anna Popplewell (Susan) canlandıracak.

“Prens Kaspiyan” karakterini “The History Boys” adlı filmdeki rolüyle adını duyuran 25 yaşındaki Ben Barnes oynadı.Cesur ve güçlü Aslan karakterinin İngilizce seslendirmesini ise yine Liam Neeson yaptı.

İKİNCİ GÜNLÜKTE NELER YAZILI?
Ölümsüz fanteziler ülkesi Narnia’da yaşanan yepyeni maceraların beyazperdeye yansıyacağı filmin konusu kısaca şöyle: Narnia’nın büyülü dünyasında zaman bizim dünyamızdan daha hızlı akmaktadır.

Bu nedenle tren istasyonundan hareket eden Pevensey kardeşler (Peter, Susan, Edmund ve Lucy) kendilerini bir sonraki durak olan Büyücü Kral Miraz’ın hüküm sürdüğü adada bulurlar.

Şeytani ruhlu bu acımasız kralı devirebilmek ve Narnia’nın eski güzel günlerini geri getirebilmek için adanın genç prensi Caspian ile güçlü Aslan’la ittifak yaparlar....

Serinin ikinci bölümü “Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan”, 6 Haziran 2008’de vizyona girecek. Üçüncü bölüm “The Chronicles of Narnia: The
Voyage of The Dawn Treader”ın ise dünya sinemalarında 2010 yılında vizyona girmesi planlanıyor.

<a href="http://www.youtube.com/v/VqzYukVDqy4&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/VqzYukVDqy4&amp;rel=1</a>

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
Öykücüq
Eternal Glory
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Aralık 13, 2007, 20:02:04 »

Bayılırım narniaya Kahkaha
Kaspiyan diye çevirdiklerine inanamıyorum Acayip Pevensey Acayip
« Son Düzenleme: Aralık 14, 2007, 11:47:12 Gönderen: Fantasticc » Logged

Öykücüq
Eternal Glory
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Aralık 13, 2007, 20:17:39 »

O başlıkta bu kadar bilgi yoktu iyi olmuş Kahkaha
Ben hala Kaspiyan şokundayım Hede Hödö

magicalbronze
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Aralık 14, 2007, 16:05:51 »

O ne yaa kaspiyan çok saçma olmamışmı yaff.. Şaşırmış neyse gelsinde bi biz şikayet maillerimizi gönderiririz yetkili kişilere.. Kahkaha

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 6   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: