|
hermione03
|
 |
« Yanıtla #150 : Mayıs 30, 2007, 22:23:10 » |
|
hyr yaa onu sölemiyoruz yazılardan soraki sahneyi diyoruz... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iremmm...
|
 |
« Yanıtla #151 : Mayıs 30, 2007, 22:59:29 » |
|
3.filmi süperdi özellikle girdap sahnesi harikaydı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nurettin_caglayan
|
 |
« Yanıtla #152 : Mayıs 30, 2007, 23:15:47 » |
|
gercekten dort dort luk bır fılım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arsene_lupin
|
 |
« Yanıtla #154 : Mayıs 31, 2007, 13:07:32 » |
|
4. Geliyomuş daha yeni öğrendim Yazılardan sonra yine bi sahnemi çıkardılar ya ben hemen çıktım (yazılardan sonra sahne çekmelerinden nefret ederim  )
|
|
|
|
|
|
Adieu şarkıları artık benim için çalıyo... 
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #155 : Mayıs 31, 2007, 13:15:43 » |
|
Filme dün gittim ve bayıldım! Evlenme sahnesi acayip romantikti! Bizi kızlar gtmiştik bizim kızlar Orlando Bloom her çıktığında alkış kıyametti valla! Ama Johnny Depp süpperdi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 31, 2007, 13:19:16 Gönderen: DeLyMeRvE »
|
|
|
|
|
|
|
|
xxelifxx
|
 |
« Yanıtla #157 : Haziran 02, 2007, 16:55:56 » |
|
jonnhy deep supeer bı oyuncu zten flmde super olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dangerous
|
 |
« Yanıtla #158 : Haziran 02, 2007, 21:36:37 » |
|
bugün gittim harika bir flim züpper di
|
|
|
|
|
|
freedom's just another word for nothing left to lose
|
|
|
|
Isabelle Bristow Vaughn
|
 |
« Yanıtla #159 : Haziran 02, 2007, 22:03:06 » |
|
*SPOILER OLABİLİR** son sahneyi öğrendim. Bunu 4.filmin başı olmasını bekliyordum ben ama sonmuş işte. Her neyse, yazılardan sonra, 10 yıl sonrasını gösteriyormuş. Yine kıyıda kız, yine kıyıda Will ama kızın yanında bir de küçük bir erkek çocuğu. Yani neymiş işte bunlar işi pişirmiş, 10 yılda bir geldiği için de (Elizabeth), Will oğlunu ilk defa o gün görebilmiş. Çocuğu merak ettim ama  Edit: Heheeyy çocuğu buldum sanırım  Pek bi güler yüzlü bişey de benzememiş pek anaya-babaya  Çocupun adı Dominic Scott Kay, tipi de bu 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 02, 2007, 23:05:04 Gönderen: Isabelle Bristow Vaughn »
|
|
I'm an animal, better set me free Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GODsickofme@lastfm Thefrayedend@deviantart Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
|
|
|
|
|
|
|Nrsd@|
|
 |
« Yanıtla #161 : Haziran 03, 2007, 11:59:30 » |
|
bisa slnyla bugün gitcess umarım bnde beenirim tespitlerimi akşam hemen aktarmayı düşünüorum:/
|
|
|
|
|
|
Yine alacakaranlık..Başka bir son daha..Günün ne kadar mükemmel olduğunun önemi yok,her zaman sona ermek zorunda... dayanamaz kalbimin içinden çıkardım utanmadan dünyaya tepeden bakardım! kimse beni bilmez, bilmez beni bilmez, bilmez beni kimse, ben hep saklandım..ayrıca xD Tek başımayım;güzel değil bu Hiç özlememişim kendimi Rutubetinden şişmiş kalbim Artık açılmıyor bir türlü
|
|
|
|
OcToBeR
|
 |
« Yanıtla #162 : Haziran 03, 2007, 12:53:52 » |
|
bnde dün gittim gerçekten harika bi filmdi biraz uzun sürdü ama değerdi çok güzel yapmışlar
|
|
|
|
|
|
" One book to charm them all and in gladness bind them... "
Slow down and I sail on the river Slow down and I walk to the hill 
|
|
|
|
dangerous
|
 |
« Yanıtla #163 : Haziran 03, 2007, 13:27:37 » |
|
ama ben sinemada sorun yaşdım çünkü 20 dk elektrikler gitti
|
|
|
|
|
|
freedom's just another word for nothing left to lose
|
|
|
|
Godric Gryffindor
|
 |
« Yanıtla #164 : Haziran 03, 2007, 14:00:35 » |
|
4. Geliyomuş daha yeni öğrendim Yazılardan sonra yine bi sahnemi çıkardılar ya ben hemen çıktım (yazılardan sonra sahne çekmelerinden nefret ederim  ) bende orlando ve keira ile yapılmış yeni bir röportaj okudum dergide.. 4.film olmayacakmış olsa bile orlando ve keira oynamayı düşünmüyorlarmış.. son sahneyi izlememiştim öğrendiğim iyi oldu.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|