simurg-anka
Süt
GSTKP
|
 |
« Yanıtla #405 : Haziran 15, 2008, 15:37:34 » |
|
Talihsiz Serüvenler Dizisi Fİlmi Jumanji Ölü Ozanlar Derneği Fight Club V-Vendetta
|
|
|
|
|
|
Give Me Something To Kİll the Pain...
|
|
|
|
|
irem_emmy
Süt
ben emma watson fanıyım
|
 |
« Yanıtla #406 : Haziran 16, 2008, 22:55:47 » |
|
hp çarlinin melekleri spiderman karayip korsanları narnia günlükleri star wars bay ve baya smith mutluluk gora
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #407 : Haziran 17, 2008, 00:06:08 » |
|
Cesur yürek Prestij LOTR Leon karayip korsanları korkunç bir film serisi hacivat karagöz neden öldürüldü ? (özellikle son sahneler) hp (sadece kitapları anımsattıgı için) cennetin krallıgı....
yeter sanırım.....
|
|
|
|
|
|
тєℓєfσи çαℓ∂ı,иє уαzıк кι ιуι иιуєтℓєяιиι мєşgυℓє νєя∂ιм ... çığℓıк αтαи вυ ∂υναяℓαя тαяαfıи∂αи иαѕıℓ яαнαтѕız є∂ιℓ∂ιм, вιℓ∂ιкℓєяιмι şαякıℓαяıм∂α уüкѕєк ѕєѕℓє ∂ιℓє gєтιя∂ιм !!! кαρяιѕℓєяιмιи тα∂ıиı çıкαяıρ кιиℓєяιмι вσğαя ∂υяυм∂αуıм. güи вαтıмıиα єкιℓєи тσнυмℓαяıи нα∂∂ι,нєѕαвı уσк , вαиα вєи∂єи вαşкα вιя ∂σѕт ναяѕα вιℓмєм ℓαzıм .!!! αşкıм güνєи ö∂üℓüмє єи уαкıи α∂αуıм , ѕσи ∂σğυм güиüм∂є кєи∂ιмє уєиι вιя вєи αℓ∂ıм ...
|
|
|
|
G.Grindelwald
|
 |
« Yanıtla #408 : Haziran 17, 2008, 15:38:40 » |
|
Karayip Korsanları Truva HP Gladyatör Büyücülük Okulu Mind Hunter(beyin avcıları) Fight Club
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nepenthe
|
 |
« Yanıtla #409 : Haziran 17, 2008, 22:28:23 » |
|
patch adams titanic the fisher king dead poets society HP serisi peter pan good will hunting ve aklıma gelmeyen bikaç tane daha 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 27, 2008, 13:07:36 Gönderen: _özge_ »
|
|
İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
|
|
|
|
Felonious
|
 |
« Yanıtla #410 : Haziran 17, 2008, 22:44:52 » |
|
moulin rouge edward scissorhands  .. big fish p.s. i love you the phantom of the opera is there insidee my minddd  koku that thing you do eternal sunshine of the spotless mind [çok önemli bir şeyler unuttuğuma eminim ama şu an aklıma bunlar geliyor  ] edit edit edittt : amelie yi nasıl unuturum !!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 17, 2008, 22:47:32 Gönderen: Felonious »
|
|
Some do the deed with many tears, And some without a sigh: For each man kills the thing he loves, Yet each man does not die oscar wilde
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #411 : Haziran 18, 2008, 01:35:37 » |
|
V for Vendetta Amelie 21 Saw ... Constantine Les Chansons D'amour The Fast and the Furious: Tokyo Drift Akıl defteri diye mi Ajanda diye mi öyle bişe eski bi film vardı küçükken baya izlemiştim o ah bulabilsem şimdi de süper olucak :s Lord of The Rings Hp'yi yazmama gerek varmı bilmiyorum ama 10. o olsun hatırlayamadım başka bişe 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 18, 2008, 01:36:13 Gönderen: inferius »
|
|
|~|~| |~|~|
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #412 : Haziran 21, 2008, 16:45:12 » |
|
spiderman 3-1-2 karayip korsanları şrek 2-3-1 narnia günlükleri hp filmler janein zaferi otoyol 60 seabıscuit büyülü çift
|
|
|
|
|
|
... Haber vermeden gelme, zor olur; Ürker tenhalığım, kıskanır ağlar belki, Ama ben ağlayamazsam gücenme ne olur; Gözlerim bitti...Feridun Düzağaç
|
|
|
Med_Cezir
Süt
|
 |
« Yanıtla #413 : Haziran 21, 2008, 22:06:18 » |
|
*Lord Of The Rings 1-2-3 *Harry Potter 1-2-3-4-5 *Esaretin Bedeli *Leon *Yeşil Yol *Titanic *Da Vinci Şifresi *Kill Bill 1-2 *Cesur Yürek *Gladyatör
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dmbLdr
Süt
HaziNen neRedeYse KaLbinde oRaDa oLacaK...
|
 |
« Yanıtla #414 : Haziran 21, 2008, 22:25:55 » |
|
hp jumanji kusursuz yabancı 23 numara patch adams spiderman lord of the ring akıl oyunları son bomba hell boy
|
|
|
|
|
|
daha ciddi oLmanın zamanı qeLdi kime qüveneceqini biLemiyorsun ama qüvendiqim birisi var... 
|
|
|
chester
Süt
HeroesFAN
|
 |
« Yanıtla #415 : Haziran 21, 2008, 22:44:52 » |
|
-Lord Of The Rings 1-2-3 -Akıl Oyunları -Ölü Ozanlar Derneği -HP filmleri -Yeşil Yol -Truva -Korkunç bir film -GORA -Geleceğe dönüş -Hayat güzeldir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
the-marauders
Süt
"Draco Dormiens Nunquam Titilandus" PADFOOT
|
 |
« Yanıtla #416 : Haziran 26, 2008, 17:35:39 » |
|
sıralı değiller bu arada bobby karayip korsanları serisi x-men enigma herkes kendi yoluna örümcek adam yüzüklerin efendisi altın pusula (kitabını iyi uyarladılar sinemaya) hp desem mi demesem mi emin değilim yani bi eseri filme çevirmek zordur dy gibiler de katledebiliyo tabi.  koro
|
|
|
|
|
|
"Ölmekten korkuyordum", dedi Nick usulca. "Arkada kalmayı seçtim. Bazen merak ederim yapmamalı mıydım diye...neyse artık orası burası farketmez...zaten ben de ne buradayım, ne orada..." Küçük hüzünlü bir kahkaha attı. "Ölümün sırları hakkında hiçbir şey bilmiyorum, Harry, çünkü ben onun yerine hayatın cılız bir taklidini seçtim..."
|
|
|
|
zeynikey
|
 |
« Yanıtla #417 : Haziran 27, 2008, 15:33:39 » |
|
karate kid yüzüklerin efendisi çağrı only the strong ölü ozanlar derneği spiderman karayip korsanları space jam kapımdaki düşman hannibal doğuyor
|
|
|
|
|
|
klüpler kısmında eragon ve diğer ejderha içerikli hikayeler için klüp açıldı...
bütün ciddiyetimle yemin ederim ki hayırlı bir şey düşünmüyorum
|
|
|
|
pesimist_RG
|
 |
« Yanıtla #418 : Haziran 27, 2008, 15:39:09 » |
|
Space Jam  (çocukluğumun filmi  ) HP 4 Narnia (Aslan, cadı ve dolap) Yüzüklerin Efendisi İki Kule Babam ve Oğlum Gora Altın Pusula HP3 Constantine Testere serisi 
|
|
|
|
|
|
 S U P E R N A T U R A L Hayran Kulübü
|
|
|
Rüya
Elizabeth .. *
Cafe Cini
Demleme Çay

|
 |
« Yanıtla #419 : Haziran 30, 2008, 14:24:19 » |
|
Elizabethtown Step Up Elizabet The Golden Age Corpse Bride Ölü Ozanlar Derneği Music And Lyrics Karayip Korsanları Sweeney Todd Hayat Güzeldir Harry Potter
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 30, 2008, 20:27:02 Gönderen: Rüya »
|
|
Sahip olduğumu tek şey bugünken, neden yarından korkalım ki?
|
|
|
|