hedwig_fred
Şeker

I LOVE TOM FELTON:)
|
 |
« Yanıtla #45 : Şubat 17, 2008, 23:17:33 » |
|
türk filmlerinden baya var ama asıl gidip de keşke gitmez olaydım dediğim film üç sıradışı bakamadım bile sözüm ona korku filmiydi iğrençti 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #46 : Şubat 19, 2008, 01:12:42 » |
|
Keloğlan kara prense karşı,birde dünyayı kurtaran adamın oğlu ikiside çok berbattı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aşkım?daniel?gülnur
|
 |
« Yanıtla #47 : Mart 05, 2008, 12:49:00 » |
|
korku.com
sakın izlemeyi . korkunçluğundan değil çok saçma salak bi film
kabus
bunu da tavsiye etmem hiç bişey anlamadım sadece bi tane adam var sayko
kadınların dudaklrını jiletle kesip tecavüz ediyo
eed bende izledim korku.com cok aptalca
|
|
|
|
|
|
HARUN RUMEYSA CANAY
|
|
|
|
busbus
|
 |
« Yanıtla #48 : Mart 05, 2008, 22:15:25 » |
|
dünyayı kurtaran adamın oğlu ve yeni hababam serisi...
|
|
|
|
|
|
tom felton fun club
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #49 : Mart 06, 2008, 15:01:22 » |
|
recep ivedik
|
|
|
|
|
|
 derlerki bir yerden sonra acımaz daha fazla zaten aşk kötü bir şaka anlmaya çalışma...
|
|
|
GrimmauldMeydanı
Süt
TERÖRE LANET
|
 |
« Yanıtla #50 : Mart 06, 2008, 20:02:08 » |
|
Keloğlan kara prense karşı,birde dünyayı kurtaran adamın oğlu ikiside çok berbattı
kesinlikle zaten sıralamalarla de kenıtlandı.bi de30 gün geceyi çok beğenmedim ama iğrençte deildi.
|
|
|
|
|
|
~YaLNIzLIk GüzeLdir ! ~
|
|
|
|
katatonia
|
 |
« Yanıtla #51 : Mart 07, 2008, 05:05:06 » |
|
dünyalar savaşı .. o kadar yüksek bi bütceyle yapılmış bi film ama cok kötü bi filmdi .. tom cruise a yakışan bi film diil ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illegal
|
 |
« Yanıtla #53 : Mart 10, 2008, 16:43:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
I will never know myself until I do this on my own And I will never feel anything else until my wounds are healed I will never be anything till I break away from me I will break away, I'll find myself today
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #54 : Mart 10, 2008, 16:46:54 » |
|
recep ivedik
Ayrıca Çılgın Dershane 1 ve 2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tılsım
Şeker

クィディッチ
|
 |
« Yanıtla #55 : Mart 14, 2008, 15:21:58 » |
|
özelikle sonu anlamsızca biten türk filmlerinden nefret ediyorum habababm serisi örnegin komik gercekten güzel ama final her zmn berbat maskeli beslerde öle
yabancılardan da bazen anlamsız seyler oluyo vaktimi harcadıgım 2 saate üzüldügümle kalıyom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #56 : Mart 14, 2008, 15:26:08 » |
|
şu an için türk filmlerinden recep ivedik ve kutsal damacana  daha kötüsünü yapamazlardı herhalde  yabancılarda da garez hala ıyyyy diye bir tepki verdiğim filmdir kendisi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #57 : Mart 17, 2008, 02:09:39 » |
|
İsmini bilmiyorum,gecenin bir yarısı cnbce'de izlemiştim,ergen bir oğlan,eve getirdiği kız arkadaşını salak bir şekilde yaralıyor,sonrada evde saklayıp ölmesine neden oluyor.Aile gezide mi nerede tam bilmiyorum,ergen oğlanımız normal hayatına devam ediyor,arkadaşında falan da kalıyor,neyse anne babası gelince bir şekilde öğreniyorlar ve polise gitmek yerine biricik oğullarının caniliğine onlarda katılıyorlar,düşünceli birer anne baba olarak.Ve babanın anneye bir de önerisi var;ölü kızın cesedinden kurtulmak için parçalamaları gerekiyor ama annenin buna dayanamayacağını söyleyip oğlanla beraber bir yere tatile gönderiyor. Bu kadarına dayanabildim,sonunda da vicdan azabından gidip polise herşeyi anlatacaklarını sanmıyorum,kısaca iğrençti.
|
|
|
|
|
|
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"
|
|
|
|
bella cullen