magicalbronze
Süt
|
 |
« : Nisan 13, 2007, 12:18:44 » |
|
En çok hangi filmde,hangi karakterin ölümü sizi etkiledi? Lord of the Rings de Kral Theodenin ölümü ve müzik enfesti çok etkileyiciydi bence belkide harrypotter 5'te sirius ve 6'dada Dumbledorenin ölümüde güzel olacak belki ama bilemiyorum peki ya sizce ?... 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 09, 2007, 22:08:39 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermione03
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 13, 2007, 20:52:17 » |
|
en çok titanic te ki jack in ölümü ve yeşil yolda o dev gibi adam vardı ya zenci  (adını unuttum)  onun ölümünde çok etkilenmiştim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alatariel Elensar
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 14, 2007, 11:26:45 » |
|
evet aynen bende john coffe de yani yeşil yol birde titanic (jack) ama büyük iskenderde iskenderin o sevdiği adamın ölümünede çok üzüldüm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alcatrazz
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 14, 2007, 21:13:40 » |
|
günbatımından şafağa: seth ve richard'ın içki dükkanındaki elemanı öldürmeleri şahane bi sahneydi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magicalbronze
Süt
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 15, 2007, 02:42:23 » |
|
ya bide babam ve oğlumda bir ölüm varmış.. (ben izleyemedim) hakikaten oda acıklımı okadar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
phoenix_fawkes
Süt
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 15, 2007, 13:48:27 » |
|
ateş kadehi(cedric in ölümü),cesur yürek(william wollace ın ölümü)....daha varda nedense tam yazmaya başlayınca unuttum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inaneren55
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 15, 2007, 13:52:58 » |
|
Kral arthur arthur'un ölümü beni fena üzdü ayrıca Hacivat ve Karagöz'ün gümegidenyaşamları da beni üzmüştü aslındakolay kolay üzülmem ben...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE cRaZy DrEaM
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 17, 2007, 20:52:56 » |
|
titanic-jack harry p ve ateş k-cedric yüzüklerin efendisi-boramir hannibal-hannibalın (bir savaş filmi) ölümleri etkiledi beni
|
|
|
|
|
|
 ***ZaC eFrOn*** Something about us, doesn't seem right these days life keeps getting in the way, Whenever we try, somehow the plan is always rearranged
|
|
|
|
|Nrsd@|
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 18, 2007, 19:31:40 » |
|
yeşil yolda ki her sahne gibi ölümde etkileyiciydi baya bi zırlamıştım kız arkadaşım die bi film wardı şans eseri zilemiştim ordaki oğlanın ölümü de çok etkkilemişti (bn we ölümden etkilenmek artık aynı cümlede geçmio ama o sıralarda küçüktüm) titanii islemeyi yüreim kaldırmadı
|
|
|
|
|
|
Yine alacakaranlık..Başka bir son daha..Günün ne kadar mükemmel olduğunun önemi yok,her zaman sona ermek zorunda...
|
|
|
sewde
Süt
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 06, 2007, 21:42:39 » |
|
hp-cedric sınav-mertin annesı tıtanic-jack babam ve oğlum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 06, 2007, 21:50:00 » |
|
truva achilles in ölümü
|
|
|
|
|
|
 yokum,yoksun,yok 
|
|
|
|
|
shake.ıt.up
Süt
YinedeToplardımBenCanKırıklarımıAyağınaBatmasınDie
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 07, 2007, 11:07:47 » |
|
sınav babam ve oğlum harry potter da cedric in ölümü ha bi de fragmanda gördüüm kadarıyla Sirius 'un ölümü
|
|
|
|
|
|
Yolculuk nereye neler uğruna ölmeye Dört yalnızlıkla bir doğruyu götürmeye
Hadi durma ağla ağla yaşlar kurur zamanla ağla Böyle kahpedir dünya!
|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 07, 2007, 11:52:31 » |
|
Bir zamanlar Amerika adlı filmde Max'in çöp kamyonuna atlayıp intihar etmesinden etkilendim çünkü çöp kamyonun arkası parçalayacıydı lime lime oldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|