|
kehanet
|
 |
« : Ağustos 10, 2006, 17:48:54 » |
|
ALTINCI HİSÇocuk psikiyatristi Malcolm Crowe zor bir dönem geçirmektedir, hem bir hastasını tedavi etmeyi başaramadığı ve onun intiharına sebep olduğu için mesleğinde başarısız olduğunu düşünür, hem de işiyle fazla meşgul olduğunu düşünen karısının sevgisini kaybetmek üzere olduğunu hisseder. Tam böyle bir dönemde intihar eden hastasıyla aynı sorunu yaşayan bir çocuğun tedavisi üstlenir. Küçük Cole Sear'ın hayatı bitmek bilmeyen bir işkence haline gelmiştir, Cole çevresinde sürekli olarak ölü insanlar gördüğünü ve onların kendisine işkence ettiğini iddia etmektedir. Bu olayın ardındaki esrar perdesini aralayıp küçük çocuğa yardım etmeye çalışan Crowe bu sürecin aynı zamanda kendisi için de bir tür yardım olduğunu zaman içinde anlayacaktır. Yönetmen M. Night Shyamalan Senaryo M. Night Shyamalan Görüntü Yönetmeni Tak Fujimoto Müzik James NewtonHoward Yapım 1999 Amerikan Yapımı 107 dakika Türü Gerilim-Korku Oyuncular-Karakterler Bruce Willis Malcom Crowe Toni Colette Lynn Sear Olivia Williams Anna Crowe Haley Joel Osment Cole Sear Donnie Wahlberg Vincent Gray Mischa Barton Kyra Collins            http://www.alyon.org/generale/theatre/cinema/affiches_cinema/t/the_pr-the_ta/the_sixth_sense.jpg
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 05, 2008, 17:35:56 Gönderen: Fantasticc »
|
|
it's the wrong kind of place to be thinking of you it's the wrong time for somebody new
~ damien rice ~
|
|
|
|
|
|
Felonious
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 10, 2006, 18:48:31 » |
|
izlediğim en güzel filmlerden biriydi etkileyici bir filmdi bikaç gün çıkamadım etkisinden 
|
|
|
|
|
|
 i get on the train and i just stand about now that i don't think of you i keep falling over i keep passing out when i see a face like you what am i coming to? i'm gonna melt down blame it on the black star blame it on the falling sky blame it on the satellite that beams me home this is killing me this is killing me
|
|
|
Öykücüq
Eternal Glory
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 11, 2006, 00:22:38 » |
|
Geçen gece Show TV'de izledim...Sonunda çocuğun sorunu çözülemedi ki... Bir de madem Bruce ölüydü, annesi falan nasıl gördü bu adamı ?
|
|
|
|
|
|
Memur beni kanun adına tutukladı, ben onu özgürlük adına tokatladım.
|
|
|
gabby
Süt
herkesi bogasım var
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 13, 2006, 01:06:31 » |
|
izlediğim en güzel filmlerden biriydi etkileyici bir filmdi bikaç gün çıkamadım etkisinden  son derece katılıyorum hele sonu muhtesemdi...
|
|
|
|
|
|
 herkesi bogasım var
|
|
|
|
Dubleman
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 13, 2006, 02:11:17 » |
|
süper bi film. Ne kadar M. Night Shayalaman ın filmlerinin sevmesemde bu filmde hakkını vermek lazım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
göçebe
Süt
İnsanlarla dolu gökyüzünde özgürlük arayışı...
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 17, 2006, 19:17:41 » |
|
Sonuna kadar herşey bulanık sonra bir bakıyorsun Bruce Willis de ölüymüş muhteşemdi...
|
|
|
|
|
|
img]http://www.harrypottercafe.com/materyal/u_b/g_1.jpg[/img]
|
|
|
mrs.potter
melek yüzlü kara kanatlı seytan
Şeker

life is bad keep your back;)
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 07, 2007, 20:19:00 » |
|
çok mantıklı bir filmdi ilk başta kafanız karışıyor ama sona doğru herşeyi çakıyosunus biraz korkmuştum bu filmde 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 07, 2007, 20:20:35 Gönderen: mrs.potter »
|
|
|
|
|
kaptan17
Süt
ahh ahh günler uzun hayat çok kısa..
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 09, 2007, 11:47:59 » |
|
bruse willis in oynadığı her film iidir bu da tabiki iii pskolojik olması bi avantaj bnce bnm yine bi tavsiyem rehine ve 16.blok kesinlikle izlenmesi gereken filmler 
|
|
|
|
|
|
 neden dünya yalnız kalmak için bu kadar küçük...
|
|
|
Amortentia
Süt
Do you believe in life after love?
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 10, 2007, 18:15:13 » |
|
Bana bi arkadaşım filmin sonunu söyleyince gitmekten vazgeçmiştim
En can alıcı yeri söylenir mi hiç?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*DaRkNeSs*
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 12, 2007, 19:57:34 » |
|
Biraz korkmuştum ama güzeldi..
|
|
|
|
|
|
 нιм,єναηєѕ¢єη¢є,ανяιℓ ℓανιgηє νє нρ ѕєяιℓєяι..ѕιzι ѕєνιуσяυм..!! °~♥•♥~° Sadece Bir TIK..!! °~♥•♥~°
|
|
|
|
fred_weasley
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 17, 2007, 14:27:58 » |
|
çok ayacip filmdi yaaa... ürpertici bir çekciiği vardı..
|
|
|
|
|
|
 ~~GaFfUr FaN ClUb~~
|
|
|
|
|
shake.ıt.up
Süt
YinedeToplardımBenCanKırıklarımıAyağınaBatmasınDie
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 04, 2007, 09:45:44 » |
|
ben bu filme bayılmıştım hatta tekrar tekrar izlemiştim ama hiç sıkılmamıştım yine izlesem yine sıkılmam
|
|
|
|
|
|
Yolculuk nereye neler uğruna ölmeye Dört yalnızlıkla bir doğruyu götürmeye
Hadi durma ağla ağla yaşlar kurur zamanla ağla Böyle kahpedir dünya!
|
|
|
Earendil
Süt
Lord of Valinor
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 05, 2007, 13:58:55 » |
|
Shyamalan'ın en iyi filmi diyebilirim..Haley Joel Osment karaktere tam uymuş zaten..Bruce Willis'te tartışılmaz bir oyuncu olunca ortaya mükemmel bir film çıkmış..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 07, 2007, 09:33:48 » |
|
Korkunç değil ama insan çok tırsıyo izlerken... Küçücük bir çocuğun ölüleri görmesi tiksindirici bir şey aynı zamanda. Güzel bir filmdi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|