Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 08, 2008, 03:26:43  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: What Happens in Vegas | Burda Olan Burda Kalır ~ Tom Vaughan  (Okunma Sayısı 98 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
JameSirius
Ice Queen
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 06, 2008, 13:07:21 »

(göstermek/gizlemek için tıkla)

Parti delisi karizmatik Jack Fuller ve ticaretle uğraşan Joy McNally'nin tesadüfi olarak Las Vegas’ta paylaştıkları gürültülü bir haftasonu, onlar için hayal meyal anlardan çok hatırlanacak izler bırakır…Bu iki tatilci New York’lu, hiçbir acı hissetmedikleri o anda Vegas-stili bir evlilik sözleşmesine imza atmamış olsalardı, kim bilir belki herşey farklı olurdu… Ama burası Vegas..

Üç milyon dolar kazanan çift… Ancak kazanan kim… Aslında Jack, Joy’un çeyrekliğini ödünç alarak kazandı… Ama Joy zaten makinenin başında oynuyordu… Ya da tam tersi miydi… Herneyse kime ait bu ganimet?

16 Mayıs'ta sinemalarda ...

Alıntıdır : sinemalar.com

Merakla bekliyorum Gözlerini Deviren Kötü yorumlar yazılmış ama yine de moralimi bozmayacağım Gözlerini Deviren Herkesin zevki aynı değil , dimi Dil Çıkaran
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: What Happens in Vegas | Burda Olan Burda Kalır ~ Tom Vaughan
« Eklendi: Ekim 08, 2008, 03:26:43 »

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #1 : Mayıs 06, 2008, 13:54:49 »

kötü yorum yapanlar muhtemelen güzel kadını veya yakışıklı adamı kıskanmışlardır Dil Çıkaran

şaka maka ben bu filmi hiç bilmiyodum yahu Hede Hödö ne çok film vizyona giriyo 16 mayısta Kahkaha

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mayıs 10, 2008, 23:41:48 »

Ashton Kutcher için gidersem giderim, filmi izlemeden 2.yarının sonunda ayrılmış olurum salondan.. Çünkü, Ashton Kuther'ı ne kadar çok seviyorsam Cameron Diaz'dan da iç hazzetmiyorum.. Yorumları görmedim, ama konu monu kötüyse(ki o kadar da iddialı gözükmüyor evet, ama kötü de durmuyor)hem Ashton Kutcher milyonlarca kadın tarafından arzulanan bir erkek, hem de Cameron Diaz bildiğim kadarıyla milyonlarca erkek tarafından sevilen bir kadın. Yani demek istediğim, oyuncu seçimlerini iyi tutmuş da olabilirler.. Neyse bir gidip görmek lazım..

I'm an animal, better set me free

Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: