|
Spider03
|
 |
« : Ağustos 17, 2007, 14:20:18 » |
|
Yönetmen: Andrew Stanton Senaryo: Andrew Stanton Gösterim Tarihi: 26 Eylül 2008 Tür: Animasyon Trailer:http://www.youtube.com/v/ZAWIIlXNGwY Yıl 2700, o bir robot ve adı "Wall-E" |-|-| Uzun süredir o harika yapımcı Pixar'ın [  ] sitesine girmiyordum, lakin wikipedia'da Walt Disney'le ilgili bişeyi araştırken sitelerinin linki gözüme çarptı ve elbette hemen tıkladım  şu sıralar Ratatouille adlı o muhteşem animasyonları gösterime girmiş olsada [tabi henüz izleyemedim onu  ] gelecek seneye Pixar'ın ilk robotlu filmi olan Wall-E ile karşılaştım ve hemen youtube'tan fragman, trailer war mı diye arattım ve buldum!!!!!!! gerçekten geçmişten başlayarak anlatmaları ve o mükemmel animasyonlardaki geçiş çok tatlı olmuş...lakin sonunda da o cici robotumuz Wall-E'nin çıkmasıyla beni şimdiden heycanlı bir merak sardı  bakalım ne kadar müthiş olacak 
|
|
|
|
|
|
bir aleme indim yalnız yerde toprak, gökte yıldız bir yan susuz bir yan deniz
iki el, bir baş verdiler bir çift göz ağlar dediler dört bir yanda benim gibiler
doğru söz içinmiş diller işte kalbin sev dediler
bana yalan söylediler bana yalan söylediler kaderden bahsetmediler
varsın böyle geçsin ömrüm neşeyle dolsun bari her günüm
hani benim sevdiklerim hani gönül verdiklerim hasret gider ben giderim
Semiramis Pekkan - 1974 - Kervan / Bana Yalan Söylediler söz: Fikret Şeneş / müzik: José Feliciano

|
|
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 17, 2007, 18:12:15 » |
|
Ben bütün animasyonları seviyorum sanırım  .bu da çok şeker bir filme benziyooo.en sonda bir Wall-E diyo ya çok şeker yahu.
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Ahh Bill ahhhh...
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 25, 2008, 23:59:52 » |
|
Tür : Komedi / Animasyon Gösterim Tarihi : 26 Eylül 2008 Yönetmen : Andrew Stanton Senaryo : Andrew Stanton , Jim Capobianco Yapım : 2008, ABD , 103 dk.
Harap edilmiş, kirli ve kuru bir dünyadayız. Yüz yıllar önce bütün insanlar, çevrenin kesintisiz suistimali yüzünden yaşanamaz hale gelen dünyayı BnL isimli bir mega şirketin inşa ettiği uzay gemileri ile terk etmiştir.
Bu dünyayı temizlemekle yükümlü robotların halen çalışan tek üyesi Wall-E’nin (Waste Allocation Load Lifter – Earth class) çöp toplamak ve düzenlemekle dolu monoton iş gününü izliyoruz. Geçen 700 sene içinde kendine ait bir kişilik üreten Wall-E, günün sıkıcılığını ilginç bulduğu eşyaları toplayarak ve tek arkadaşı hamam böceği ile oynayarak dindirir.
Wall-E, işten dönünce akşamlarını Hello Dolly’nin VHS kopyasını izleyerek ve umutlu gözlerle (veya dürbünlerle) uzaya bakarak geçirmektedir. Amacı, bir gün başka bir robota aşık olmak ve filmde gördüğü el tutuşma sahnesini o robotta denemektir... Filmden resimler için ;Filmin Sitesi ; Tık !Filmin fragmanları ; Çıt !Bu filmi mutlaka seyredicem 
|
|
|
|
|
|
 | Twilight | Twilight | Twilight | 
|
|
|
|
Calypso
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 26, 2008, 00:03:17 » |
|
Geçenlerde Zohan'a Bulaşma'ya gittiğimde fragmanını gördüğüm ve şu küçük robotu görünce "Oha çok tatlııııııı" diye bi tepki verdiğim film. Kesin izliycem kesin yani. Çok şirin bişey bu..
|
|
|
|
|
|
~ When You Can Live Forever, What Do You Live For? ~
~ Twilight ~
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 26, 2008, 00:22:47 » |
|
harika bir yaratık Wall_e ve filmin konusu çok güzel bence izlemek için sabırsızlanıyorum
|
|
|
|
|
|
Christian BALE Hayran Kulübü
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 26, 2008, 00:27:16 » |
|
bebiim ben aççaktım bunu  neyse efenim açılmış madem bana yorum yapmak düşer  sırf posteri için sinema dergisi aldığım film oluyor kendisi mutlaka izlicem ilk yarım saati sessizmiş ama olsun animasyon filmlerinin ayr bi güzelliğivar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 27, 2008, 09:58:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Ahh Bill ahhhh...
|
|
|
gladiatusraydirk
Süt
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 27, 2008, 22:12:32 » |
|
ya eskiden johnny 5 diye bi robot vardı ona benzetmeye çalışmışlar sanırım
|
|
|
|
|
|
laklak lovegood
|
|
|
|
Felonious
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 27, 2008, 23:56:48 » |
|
konuları birleştirdim. yeni bir pixar yapımı daha! sabırsızlıkla bekliyorum 
|
|
|
|
|
|
 i get on the train and i just stand about now that i don't think of you i keep falling over i keep passing out when i see a face like you what am i coming to? i'm gonna melt down blame it on the black star blame it on the falling sky blame it on the satellite that beams me home this is killing me this is killing me
|
|
|
|
|
|
|
|
LORD OF RED CASTLE
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 04, 2008, 11:40:19 » |
|
Konudaki şu kavram bana çok hoş gelmişti.Yani tam olarak böyle değil belki ama"İnsanoğlu zaman geldiğinde dünyayı terkeder ve bir robotun fişini çekmeyi unutursa ne olur. Harika bir konu) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lost angel
Kakao

¤¤never forget¤never forgive¤¤SkAnDeR kEyNeS!!
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 15, 2008, 22:31:49 » |
|
çook şirin bence harika bi filmdii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seda54
Kakao

|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 17, 2008, 19:20:25 » |
|
Bu film Pixar2ın diğer bütün animasyonları gibi harikaydı. Sinemasına gittim ve gerçekten çok beğendim. Animasyon severlere (benim gibi) muhakkak öneririm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|