Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 25, 2008, 06:45:57  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: The Devil Wears Prada l Şeytan Marka Giyer ~ David Frankel  (Okunma Sayısı 227 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 04, 2008, 15:49:53 »

Şeytan Marka Giyer

Tür : Dram / Komedi

Gösterim Tarihi : 6 Ekim 2006

Yönetmen : David Frankel

Senaryo : Aline Brosh McKenna , Lauren Weisberger  (Kitap)

Görüntü Yönetmeni : Aline Brosh McKenna

Yapım : 2006, ABD , 109 dk.

Oyuncular

Meryl Streep (Miranda Priestly) , Anne Hathaway (Andy Sachs) , Emily Blunt (Emily) , Stanley Tucci (Nigel) , Adrian Grenier (Nate) ,
Tracie Thoms (Lilly) , Rich Sommer (Doug) , Simon Baker (Christian Thompson) 

Konusu

New York moda dünyasının bir gün bile sıradanlığa yer olmayan parıltılı yaşamı, inanılmaz bir şatafat barındırmaktadır. Runway Dergisi'nin korku salan editörü Miranda Priestly, bu dünyanın en güçlü kadınlarından biridir.

Moda dünyasının kraliçesi olan bu kadın, kendisine bir asistan aramaktadır. Pek çok genç kızın seçilmek için can atacağı bu göreve, herkesten çok yakın olan Andy Sachs, aslında arananın aksine, son derece sıradan bir kızdır. Fakat mücadeleci ruhu sayesinde karşısına çıkan bütün zorluklarla baş eder ve kariyer basamaklarını birer birer tırmanmaya başlar. Ama başarıya giden yolda yürümenin bazı bedeleri de vardır. Andy, moda dünyasında ve Miranda'nın çevresinde kabul gören bir insan olabilmeyi başarmıştır, fakat artık bütün dostları ve sevdikleri, sanki başka bir dünyada kalmışçasına yanlızdır.

6 ay boyunca The New York Times’ın listesinde birinci sırada kalmış, Lauren Weisberger'in kitabından uyarlanan filmde, usta oyuncu Meryl Streep, Miranda Priestly rolü ile yine oldukça iyi bir performans sergiliyor. Entourage ya da Sex and the City gibi çok izlenen televizyon dizilerinin yönetmeni olan David Frankel, Miranda karakterini Streep'e uydurmaya çalışmaktansa onun içindeki Miranda'yı ortaya çıkarmaya çalıştıklarını belirtiyor.

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: The Devil Wears Prada l Şeytan Marka Giyer ~ David Frankel
« Eklendi: Temmuz 25, 2008, 06:45:57 »

RaİsTlİn
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 04, 2008, 19:06:32 »

bu filmi okulda izlemiştik bence gayet eğlenceli bir film zaten anna hathaway in bütün filmlerini seviyorum izlemenizi tavsiye ederim

bella cullen
better.
Telve

samson came to my bed , told me my hair was red.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 05, 2008, 17:07:40 »

çok güzel bir film tabi benim gibi new york hastasıysanız film mükemmel ötesi oluyor. bayağı eğlenceli,moda dünyasının iç yüzünü çok güzel anlatmışlar. kitabını okumak istiyorum Hede Hödö

She runs with Vampires.

ron!_hermione!
Blower's Daughter
Krema

lost lost loooossttt!!!!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : Mayıs 06, 2008, 20:34:31 »

tek kelimeeylee harikaaa bi filmm sadece sonu biraaz karışıık o kadaar ama hakkateen harikaa!

AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm
havita
Sirius Black
Kakao

Ejderha Süvarisi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mayıs 07, 2008, 15:07:33 »

filmde en çok hoşuma giden Harry Potter konusuydu güzel filmdi

Felonious
Lacrimarum.
Mod
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mayıs 11, 2008, 02:26:59 »

film çok tatlıydı. izleyeli uzun zaman oluyor. film izlemekten nefret eden bir arkadaşımla izlemiştim. o bile beğendi filmi Kahkaha
kızın ilk zamanlardaki halide güzeldi bence. sonra afet bir şey oldu tamam ama ilk zamanlarda da tatlıydı =) ben seviyorum böyle sünepe giysileri evet.
bu arada unutmadan posteri çok yaratıcııı ^^
beatricesnicket
Krema

harbipotter66@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : Mayıs 12, 2008, 08:37:24 »

tek kelimeeylee harikaaa bi filmm sadece sonu biraaz karışıık o kadaar ama hakkateen harikaa!
nasıl yani?filmde harry potter mı geçiyo?
havita
Sirius Black
Kakao

Ejderha Süvarisi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mayıs 12, 2008, 16:20:57 »

Evet Mirandanın kızları Harry Potter hayranı kitap daha basıma girmemiş ama bitmiş o da Andy den kitabın basılmamış halini almasını istiyor öyle geçiyor yani filmi izleyenler bilir

Beyond Help
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Haziran 15, 2008, 00:11:23 »

ben kitabını okudum ama filmini ne yazıkki izleyebilmiş değillim inş izleyeceğim azmettim Kahkaha
(göstermek/gizlemek için tıkla)
fragmanını 20 kez fln izlemişimdir filmini izleyemedim ya o yüzden ama güzel bi fragman özellikle röportaj kısmı Kahkaha
yalnız kitabın sonu istediğim şekilde bitmedi keşke öyle bitseydi biras klasik olurdu ama neyyyyyssse  Dil Çıkaran  Gözlerini Deviren

Edit:Sonunda izledim süpperrdi Kahkaha
« Son Düzenleme: Temmuz 19, 2008, 17:13:46 Gönderen: Beyond Help » Logged

JameSirius
shopacolic.
Sıcak Çikolata

Kuzucukların eylemleri devam edecek!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Temmuz 17, 2008, 21:36:13 »

İzlemeyi çok isteyipte izlemeyediğim filmlerden biri. Kitabını D&R'da görmüştüm de , gideceğimiz akşam olduğu için , tüm param bittiğinden alamamıştım. <.< Umarım bu sefer alabilirim ve umarım alınmamıştır.

Filmde hiç bişey olmasa Merly Streep ve Anne Hattaway var. Özellikle Merly Streep için izlenir Kahkaha Bence Gözlerini Deviren

Damla'nın Uno Cinneti XD !

alonso_624
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Temmuz 17, 2008, 21:40:13 »

Çok güzel, eğlenceli bir film Sırıtan İzlerken hiç sıkılmadığım nadir filmlerden. Tavsiye ederim Göz Kırpan

Yürü! Hür maviliğin bittiği son hadde kadar,
İnsan bu alemde hayal ettiği müddetçe yaşar.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: