Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 04, 2008, 03:28:16  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Star Wars: Klon Savaşları/Star Wars: The Clone Wars  (Okunma Sayısı 87 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« : Ağustos 17, 2008, 10:45:23 »

Yapım : 2008, ABD / Singapur
Tür : Animasyon / Bilim Kurgu / Fantastik / Macera
Yönetmen : Dave Filoni
Senaryo : Henry Gilroy, Steven Melching, Scott Murphy
Seslendirenler : Volkan Severcan, Samuel L. Jackson, Christopher Lee, Bahtiyar Engin, Ian Abercrombie, Ercan Demirel, Ahmet Eres, Ali Ekber Diribaş, Matt Lanter, James Arnold Taylor, Ashley Eckstein
Yapımcı : George Lucas, Catherine Winder, Sarah Wall
Müzik : Kevin Kiner
Süre : 1 saat, 30 dk.
Gösterim Tarihi : 15 Ağustos 2008

Star Wars, Lucasfilm Animation’ın gelmiş geçmiş ilk animasyon filmi “STAR WARS: THE CLONE WARS”la baş döndürücü yeni bir görünüm kazanıyor.

Galaksi, kötü niyetli Bölücüler ve onların robot orduları ile Cumhuriyet ve cumhuriyetin Jedi koruyucuları arasındaki dev boyutlu iç savaş Klon Savaşları’ndan ötürü yorgun düşmüştür. Gitgide kızışan çatışmalarda avantaj elde etmek için, Jedi Savaşçı Anakin Skywalker ve onun Padawan öğrencisi Ahsoka Tano çok önemli sonuçlar doğuracak bir göreve gönderirler ve bu sırada ünlü suç lordu Hutt Jabba’yla karşı karşıya kalırlar.
Anakin ve Ahsoka’nın peşinde, onları Tatooine’de bekleyen tehlikelere ek olarak, Kont Dooku ve sinsi ajanları vardır. Aralarında gizemli Asajj Ventress’in de bulunduğu bu ajanlar Jedi’nin yenildiğini görene kadar dur durak bilmeyeceklerdir.

Bu arada, ön cephelerde, Obi-Wan Kenobi ve Master Yoda karanlık güçlere direnmeleri için klon savaşçılara kahramanca önderlik etmektedirler...

George Lucas’ın başyapıtı sayılan serinin yeni bölümün çok ama çok uzaklardaki galaksi için yepyeni bir görüntü ve ortam sunarken, Star Wars efsanesinin zenginliği ile bilgisayar yapımı animasyonun son noktasını birleştiriyor.

Sinema tarihinin en sevilen anti kahramanları arasında sayılan Sith Lordu Darth Vader’ı da kadrosunda bulunduran filmin vizyona giriş tarihiyse 15 Ağustos.

Sith ve Jedi’lar arasındaki iyi-kötü mücadelesinin tüm hızıyla sürdüğü film “Clone Wars” (Klon Savaşları) adını taşıyor.

Filmin üçlemeler üzerine kurulu “Star Wars”un (Yıldız Savaşları) ikinci ve üçüncü bölümleri arasındaki hikayeyi tamamlaması düşünülüyor.

Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi ve Padmé Amidala gibi tanınan kahramanların yanısıra yeni karakterleri de kadrosuna katan filmin son teknoloji kullanılarak hazırlanan görsel efektleriyle de göz dolduruyor.

George Lucas, “Daha anlatacak çok Star Wars hikayesi olduğunu hissettim. Bunların bir kısmını animasyon şeklinde anlatmak, aynı zamanda animasyon sanatını biraz daha ileriye götürmek istedim” dedi.

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Ahh Bill ahhhh...
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Star Wars: Klon Savaşları/Star Wars: The Clone Wars
« Eklendi: Aralık 04, 2008, 03:28:16 »

mer_dan-e
Sonrada bana mrs.TRİP derler ! ! ! --Merbelekk-- :D
Telve

skandar çok tatlısınnn ! ! !<3

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ağustos 17, 2008, 13:46:22 »

güzel bi filme benzemiyo  Kararsız izlemem

edit: sebebi:bilim kurgu filmelirnde hoşlanmıyorum beğenmedim  Boogie Dans Boogie Yehuu
« Son Düzenleme: Ağustos 17, 2008, 14:59:25 Gönderen: mer_dan-e » Logged

AsLıNdA dOsTlUkLaRdA kArDaN aDaM gİbİdİr ErİyEcEkLeRi BiLe BiLe İnŞaA eDiLiR

NaLeT OlSuN iÇiMdEkİ İnSaN sEvGiSiNe Sırıtan
Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ağustos 17, 2008, 14:48:18 »

yahu arkadaşlar şu yorumlarınızı doğru düzgün yaparsanız iyi olmaz mı?neye göre beğenmediğinizi vs açıklasanız yani.sırf yorum yapmak için yorum yapmayın.

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Ahh Bill ahhhh...
Spider03
Serkan=Spider03=Steven
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Why so serious?

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ağustos 20, 2008, 22:06:49 »

güzel bi filme benzemiyo  Kararsız izlemem

edit: sebebi:bilim kurgu filmelirnde hoşlanmıyorum beğenmedim  Boogie Dans Boogie Yehuu
Acayip Acayip Acayip

---

henüz izleyemedim ne yazıkkı Üzgün
ama yorumu kayda değer Star Wars severlerin yorumlarını ele alırsak tamamıyla fiyaskoymuş Acayip
neyse, yinede izleyip ona göre şeyedeceğim...

bir aleme indim yalnız
yerde toprak, gökte yıldız
bir yan susuz bir yan deniz

iki el, bir baş verdiler
bir çift göz ağlar dediler
dört bir yanda benim gibiler

doğru söz içinmiş diller
işte kalbin sev dediler

bana yalan söylediler
bana yalan söylediler
kaderden bahsetmediler

varsın böyle geçsin ömrüm