Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 08, 2008, 03:18:02  

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Liv Tyler  (Okunma Sayısı 1607 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ScArLet
emma fan clup
Şeker
**

MRS POTTER---eski nickim

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : Haziran 12, 2006, 13:55:34 »

cokk güzeller saollll...................
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Liv Tyler
« Eklendi: Ekim 08, 2008, 03:18:02 »

Manyetik_Böcük
***emma***
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : Haziran 12, 2006, 13:58:13 »

cokk güzeller saollll...................
ewetçok güseller yakışırr

ginny_weasley
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #47 : Haziran 12, 2006, 14:18:06 »

asıl siz saolunn Kahkaha beğenmenize sevindim Kahkaha

Türkiye Turkche değil !! TÜRKÇE konuş !! Türkiye
Manyetik_Böcük
***emma***
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #48 : Haziran 12, 2006, 14:19:32 »

asıl siz saolunn Kahkaha beğenmenize sevindim Kahkaha
beğenilecek kadar güseeler de odan

Manyetik_Böcük
***emma***
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #49 : Haziran 12, 2006, 14:26:26 »

Alıntı:

--------------------------------------------------------------------------------

Yazan: Gri
Aragorn 20 yaşındadır Arwen'i ilk gördüğünde, Arwen ise 2700, Aragorn kralların soyundan gelse ve insanların ömürlerinin üç katı ömre sahip olsa da ölümlü bir insan, Arwen ise Elf soyundan bir ölümsüz...

Aşka düşer Aragorn, imkansızlığını ve sonunu bile bile, Aragorn Gondor tahtının varisi olduğundan ve Sauron'a karşı verilen savaşta üzerine büyük bir rol düştüğünden dolayı ayrı kalır Arwen'den, daha sonra yıllar geçer ve Lorien ormanlarında, Arwen'in annesinin annesi Galadriel'in ve eşi Celeborn'un hüküm sürdüğü ormanlarda karşılaşırlar, çetin yolculuklardan ve maceralardan dönmüştür Aragorn yaklaşık yirmi yıl sonra, ona temiz giysiler verirler ve Arwen tekrar görür onu, temiz ve hanedanına yaraşır giysiler içinde Aragorn sanki bir insan değil, soylu bir elf beyi gibidir, orada aşka düşer Arwen ve kalbini ona verir, insanların krallığının varisine...

Güzel günler geçirirler Lorien'in latif ormanlarında, ayrılık vakti gelir ancak, Aragorn'un Sauron'a karşı mücadelesine devam etmesi gerekiyordur, otuz yıl sürecek bir ayrılık ve özlem daha başlar ikisi için, ta ki Sauron'un Tek Yüzük'ünün tekrar bulunduğu anlaşılıncaya kadar, Orta Dünya'nın bütün halklarından temsilcilerin toplandığı bir divan düzenlenir Arwen'in ve babasının yaşadığı Rivendell'de, orada tekrar karşılaşırlar ve kısa bir süre görüştükten sonra Yüzük Kardeşliği'nin Yüzük'ü yok etme macerası için yine ayrı düşerler, bu seferki kısa sürecek bir ayrılık da olsa belki de en çilelisidir Arwen için, dünyanın o çağında göreceği en büyük savaşta Ölülerin Yolu'ndan geçip ordusuyla Gondor önlerinde savaşacaktır ve sonradan tarihçiler yazmıştır ki nice yiğit ve nice isimsiz asker bu savaşta ölmüştür, evlerine dönebilenler çok azdır. Ve yine bu savaşın sonunda Sauron'a yapılacak son saldırıda Batılı Komutanlar'ın ordusunu kara ülke Mordor'a, kapanın içine yürütecek olan da Aragorn'dur...

Biraz şansın ve biraz da uzun zamandır verilen emeklerin yardımıyla bütün bu savaşlar biter ve Sauron yenilip Aragorn Gondor tahtına çıkar, Arwen'le evlenirler, zaman gelir, zaman geçer ve Aragorn yaşlanır, yüzyirmi yıl mutlu yaşadıktan sonra, yaşlanır ve o son an gelir, yeise bırakma kendini der dünyadan çok sevdiği hanımına, ilk tanıştığımız gün yazılmıştı bu an kaderimize, bu ayrılık anı diye, bana verilen ömrü kullandık layığıyla ve artık gitmeliyim, son sözleri de bu olur Aragorn'un, dünyadan ayrılır.

Kederle dolmuştur Arwen, halkına öyle gelir ki gözlerindeki ışık sönmüştür artık, çocuklarıyla vedalaşır ve Lorien ormanlarına gider, orada uykuya dalar ve bir daha hiç uyanmaz, öyle denir ki Lorien ormanlarında bir höyük yükselir şimdilerde ve altında da Arwen yatar.

Aklımda kaldığınca ve edebi kabiliyetim elverdiğince aktarmaya çalıştım bana hem çok mutlu hem de çok hüzünlü gelen bu öyküyü, ölümlünün ve ölümsüzün aşkını bundan daha iyi anlatabilecek başka bir öykü daha yoktur çünkü, yazılmamıştır henüz, Tolkien'den başkası tarafından...

Bazen insan öyle oluyor ki, onsuz sonsuz bir yaşamdansa onunla birlikte geçecek sınırlı bir süreyi tercih ediyor, bir şeyin bitecek olması her zaman için kötü değildir çünkü, söz konusu olan yaşamsa özellikle, yaşam verilecek bir şansı kullanmaksa, yaşam tek atışlık bir şeyse, o insanla neden olmasın ki? Her şey olup bittikten sonra uykuya dalmak, onsuz soğuk geçecek sonsuz bir yaşamdansa ölümden sonrasının vaadine sarılmak...

Bir kez yaşanmalı bu dünyada, bir kez ve tutunarak... Gülümseyen

BU YAZIYI Bİ SİTEDE BULDUM MUTLSKA OKUYUNN

Manyetik_Böcük
***emma***
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #50 : Haziran 12, 2006, 16:22:12 »

Liv Tylor ile Röportaj

Oyunculuğun korkutucu yanları var mı?

Evet, hem de çok! Çalışırken, sette hep insanlarla birliktesiniz, onlarla dostluk kuruyor, onlarla yatıp kalkıyorsunuz, sonra gün geliyor, bir de bakıyorsunuz bütün ışıklar sönmüş ve etrafınızda size yardım edecek tek bir insan bile yok. Kimi zaman bu gerçekten de çok zor olabilir.
Genellikle kamera karşısına geçtiğimde ne yapacağımı planlamam – kameranın önü her çeşit etkiye açık olduğunuz savunmasız bir alandır.

Kendime karşı çok sert olmamaya çalışırım, aksi takdirde hayat çekilmez olur çünkü. Yaşadıklarımı bir eğlence olarak görmeye ve kendimi gereğinden fazla strese sokmamaya çalışırım.

Sahne korkunuz var mıdır?

Duruma göre değişir. Başlangıçta çok endişelenirim, çünkü benden beklenilen performansı sergileyip sergileyemeyeceğimden emin olamam. Ama sonuçta çoğunlukla herşey yolunda gider ve ben bile, “ Vay canına! Harika oldu bu. ” derim.

Benim korkum kameranın karşısına geçene kadar sürer. Çalışmaya başlayınca herşeyi unuturum. Bir de halkın içine çıktığımda, diyelim bir talk-şovda konuşacaksam veya basının da bulunduğu bir konferansa katılacaksam, işte o zaman gerçekten panik olurum.

Ünlü olmanın ne gibi avantajları var?

Bence ünlü biri olmanın en iyi tarafı, insanın her istediği zaman en iyi lokantalara gidebilmesi ve sipariş vermek için saatlerce beklemek zorunda kalmaması. Sanırım ünlü olmanın tek sevdiğim yanı bu. Çok sık dışarı çıkan bir insan değilim, çok hareketli ve gösterişli bir yaşantım yok. Kapımın önünde beni bekleyen şoförler, her işime koşturan insanlar yok. Sıradan insanlar gibi yaşıyorum.

Günün birinde görkemli bir hayatınız olsun istiyor musunuz?

Hayır. Böyle bir şeyi isteseydim bugün de olabilirdi. Bence bunun ilginç bir tarafı yok, bence insanın hayatında sorumlulukları olması güzel bir şey.

Fazla dışarı çıkmıyorsanız, zamanınızı nasıl geçiriyorsunuz?

Evde birşeylerle uğraşıyorum. Özellikle de kışın, çünkü dışarısı çok soğuk oluyor. Dışarda işim varsa öğleden sonra halledip eve dönüyor, yemek pişiriyor, ev keyfi yapıyorum.

Kendinizle ilgili değiştirmek istediğiniz şeyler var mı?

Her insanın sevmediği bazı yönleri vardır, ama bir gecede bunları değiştirip mükemmel bir insan haline gelmek mümkün değil. İyi ki de değil aslında, çünkü o zaman hayat çok sıkıcı olurdu. Hayat biraz da sevmediğiniz bu yönlerinizi bulmak ve bunlarla mücadele etmek değil midir zaten?

Aynaya baktığınızda ne görürsünüz?

( Gülerek ) Kendimi! İşin doğrusu çok fazla bakmam aynaya. Genellikle bir şey yaparken, örneğin dişlerimi fırçalar ya da yüzümü yıkarken bakarım.

Nelerden rahatsız olursunuz?

Dürüst olmayan insanlardan. İnsanların daha açık ve dürüst olmalarını isterdim. Çünkü insanlar bana yalan söylediklerinde bunu anlayabiliyorum ve bundan nefret ediyorum.

23 yaşında olmak nasıl bir şey?

Gerçekten çok hoş. Geçmişe göre daha rahat ve güvenliyim. Kişiliğim oturmaya başladı. İçgüdülerimi dinlemeyi öğrendim. Kendimi gerçekten mutlu hissediyorum. Tüm yaşamım boyunca bundan daha mutlu olduğumu hatırlamıyorum. Hayatım gerçekten de iyi gidiyor.

SUMMER A AİTTİR

« Son Düzenleme: Haziran 12, 2006, 16:27:02 Gönderen: ***emma*** » Logged

Manyetik_Böcük
***emma***
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #51 : Haziran 13, 2006, 08:45:06 »

ScArLet
emma fan clup
Şeker
**

MRS POTTER---eski nickim

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #52 : Haziran 13, 2006, 09:41:53 »

bilgiler için tuğçe ye summer a tşkrler hepssini okudum gerçekten coook güsel
Manyetik_Böcük
***emma***
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #53 : Haziran 13, 2006, 09:42:34 »

bilgiler için tuğçe ye summer a tşkrler hepssini okudum gerçekten coook güsel
saol teşekkür ederimm

Manyetik_Böcük
***emma***
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #54 : Haziran 13, 2006, 11:39:44 »

ozlem
biri benii durdursun.. :D
Köpüklü Kapuçino

۵мЯč۵

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #55 : Haziran 13, 2006, 11:41:42 »

elijah ın göbüşlü bi resmini buldum ama liv tyler bulamadım ya resimler çok güzel bu arada

~H.I.M~ KahkahaARWEN/EMMA/Şebo/Ölüm Yiyen/K.D.K.K. FAN CLUB
ron...harry...hermione

Earwen
jules.
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #56 : Haziran 13, 2006, 11:44:20 »

resimler çok güzel saolun Göz Kırpan Kahkaha

Hello?
Is there anybody in there?
Just nod if you can hear me.
Is there anyone at home?
Come on, now,
I hear you're feeling down.
Well I can ease your pain
Get you on your feet again.
Relax.
I'll need some information first.
Just the basic facts.
Can you show me where it hurts?

There is no pain you are receding
A distant ship, smoke on the horizon.
You are only coming through in waves.
Your lips move but I can't hear what you're saying.
When I was a child I had a fever
My hands felt just like two balloons.
Now I've got that feeling once again
I can't explain you would not understand
This is not how I am.
I have become comfortably numb.
Manyetik_Böcük
***emma***
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #57 : Haziran 13, 2006, 11:44:58 »

resimler çok güzel saolun Göz Kırpan Kahkaha
saolun

hainElf
Şeker
**

pek köklü ve asiL BLACK ailesi

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #58 : Ağustos 14, 2007, 18:25:07 »

bu boyuttaki melek Şeytani

PEK KÖKLÜ VE ASİL BLACK AİLESİ
Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #59 : Ağustos 14, 2007, 19:21:54 »

Anacım babası bile yeter aslında Sırıtan Liv Tyler'ı da severim, babasını da. Nedense çoğu kişi Steven Tyler'ı ördeğe filan benzetip "Bu adamdan o kız nasıl çıkmış, hayret" diyor(bkz:babam), ama ne bileyim Kahkaha aman en azından Liv'in ağzı babasınınki gibi değil Dil Çıkaran

I'm an animal, better set me free

Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: