|
|
|
|
AsittiR
Süt
Çok yazık oLdu =((
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 19, 2008, 14:58:15 » |
|
The Shining 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mer_dan-e
Sonrada bana mrs.TRİP derler ! ! ! --Merbelekk-- :D
Krema

skandar çok tatlısınnn ! ! !<3
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 19, 2008, 15:09:45 » |
|
''ŞEYTAN ''  hatta hala korkuyorum ki ben sadece 1. filmini izledim bu haldeyim kim bilir 2 ve 3 ü izlesem ne olcak . . . Bir de Testere var ama ondan korkmadım iğrendimmmm
|
|
|
|
|
|
aslında dostluklarda kardan adam gibidir eriyecekleri bile bile inşa edilir-- ben bunu niye farkedememişim :s
|
|
|
nisa89
Şeker

Lost-Lost-Lost:D:D:D
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 19, 2008, 15:11:40 » |
|
Testere Serileri 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 20, 2008, 03:47:45 » |
|
freddynin kabusu muydu neydi tam hatırlayamadım ama fena sayılmazdı,hoş bir filmdi:d
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
thor
Şeker

!!! ... æNt!... !!!
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 22, 2008, 16:19:06 » |
|
musallatın bazi sahneleri beni çok germişti ... filmin bi bakımada kur'an dan alinmiş olmasi ve bi bakımada gerçek olmasii beni çok ürküttü .. aklıma geldikçe halaa geriliyorum.. bi de üstüne cevremdki insanlarinn söyledkleri ve ark.muhabbetleri ekleninçee iyiçeee gerildim
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 22, 2008, 16:20:16 Gönderen: thor »
|
|
MAsH!ARa
AŞK ÖLDÜ.....! <3
|
|
|
always_snape
Süt
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 08, 2008, 03:01:26 » |
|
kötü oyuncak chucky'i de hatırlayalım arkadaşlar. beni şimdiye kadar hiçbir film onun kadar korkutmadı. geçenlerde bir de gördüm ki oyuncağını yapmışlar,alan var mı acaba merak ettim.
|
|
|
|
|
|
There's a hole in the world like a great black pit And it's filled with people who're filled with shit And the vermin of the world inhabit it
|
|
|
|
hermione_weasley
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 16, 2008, 20:31:33 » |
|
testere serisi hıııyyy hala korkuyorummmm
|
|
|
|
|
|
Acınacak durumda olduğum için mi pop müzik dinliorum , Yoksa pop müzik dinlediğim için mi acınacak durumdayım?
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 24, 2008, 12:10:34 » |
|
ey gidi testere 4'de bi sahnede hani zenci polisin evinde arkadan sarılıyolar birden polise...  orda yerimden hoplamıştım bide sinemadaydım yanımdakiler koptular bana...  ama o filmin genelinde korkmaktan çok geriliyorum... süper bi seri yapıolar... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beyond Help
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 24, 2008, 22:59:50 » |
|
ey gidi testere 4'de bi sahnede hani zenci polisin evinde arkadan sarılıyolar birden polise...  orda yerimden hoplamıştım bide sinemadaydım yanımdakiler koptular bana...  ama o filmin genelinde korkmaktan çok geriliyorum... süper bi seri yapıolar...  sana katılıyorum ama benim o bölümde yerimde zıplamam sinemada olmadı bugün gündüz izlerken oldu hatta kendimi hazırladım oradan birden ortaya çıkacakdiye ama yine de zıpladım yaanii  benimki de şu anda aklıma testere serisi geliyor çünkü 2-3 gündür seriyi izliyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dossbaa
Alan Rickman (Snape) Turkey Fan
Kakao