ben de çok beğenenlerdenim

öyle süperkahraman havası yoktu, hatta bilimkurgu bile değil, bildiğin günümüz macera filmi tadınaydı. görevimiz tehlike serisi bile daha uçuk teknolojiler kullanıyor, bu ne ki?

başrol oyuncusu biraz yaşlıydı fakat gayet karizmatik bi adam seçmişler. ama sanırsam gerçek hayatta baya uyuşturucuya fln bulaşmış hapis yatmış fln. böyle geçmişi pis bi adam

tam kızların seveceği türden yani

(diğer bir örneği için bkz: sawyer. fakat biri oyuncunun kendisi olurken, diğeri lost'un kurgu karakteri oluyo

fakat olsun

) filmdeki karakterin diğer bir örneği için de bkz: sirius black

esas kızımız gwyneth paltrow ise (ya ben bu kadının ismini bi türlü doğru yazamıyorum

gene google'dan baktım

) rolünün hakkını vermişti. o doğumgünü hediyesini (!) giymeden önce de gayet güzeldi hatta

filmin devamını da sabırsızlıkla beklemekteyim. örümcek adamın karizması son filmde sıfıra düşünce (o caaanım siyah kostüme yazık ettiler, tobey'i şaklaban yapıp çıkardılar

veya tobey bizim başkahramanımızı şaklaban yaptı, tam bilemiyorum

) marvel ardarda yapımlarını kendisinin üstlendiği iki dev film sürdü piyasaya: ironman ve hulk. demekki adamlar kendisi yapınca daha güzel oluyomuş

yeni hulk daha bi cazip geldi şimdi bu filmi görünce. marvel tüm sorumluluğu üstüne alınca daha iyi işler çıkıyo galiba