Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 18:55:09  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Georgia Rule | Georgia Yasası ~ Garry Marshall  (Okunma Sayısı 76 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Bursa & Didim. Eylül'e kadar yokum.

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 08, 2008, 21:56:02 »

Konusu :
Asi genç kız Rachel (LINDSAY LOHAN, Mean Girls, A Prairie Home Companion) çığlık atıyor, küfür ediyor, içki içiyor, aklından geçeni söylüyor ve genelde kontrol edilemiyor. En son yaptığı araba kazasıyla Rachel, annesi Lilly’nin (Golden Globe ödüllü FELICITY HUFFMAN, Transamerica, Desperate Housewives) San Francisco’daki evinde en son kuralı yıkıyor. İçinden geldiği gibi hareket eden ve ele avuca sığmayan kızını götürecek yeri kalmayan Lilly, sonunda asla dönmemeye yemin ettiği tek yere götürüyor – annesinin Idaho’daki evine. Matriarch Georgia (iki Oscar’lı JANE FONDA, Monster-in-Law, 9 to 5) tipik bir sevimli, insanın üzerine titreyen bir büyükanne değil. Bir takm kırılamayacak kurallarla hayatını yaşıyor ve evine gelen herkesten de aynısını yapmasını istiyor; önce Tanrı geliyor, hemen arkasından çok çalışma. Artık genç kadının yetiştirilmesi üstüne kaldığına göre, Rachel’ın öfkesinin ardındaki nedenleri anlamak için sabırlı davranması gerekmektedir. Ama Rachel ıstıraplı yaz tatiline dayanamayıp küçük kasabayı sarsmaya başlayınca, Georgia torununda bir şeylerin değiştiğini fark etmeye başlar. Bir biçim ve sorumluluklar verilince, kalkanını indirir ve özellikle de kendi annesine karşı şefkatli olmayı öğrenir. Onun yolculuğu, üç kadını da, gömülü sırların açığa çıkması ve ne olursa olsun, aile bağlarının asla kopamayacağını anlamalarını sağlayan bir yöne doğru götürür.

Oyuncular :
Jane Fonda , Felicity Huffman , Linsday Lohan

İzlemek isteyipte izleyemediğim filmlerden biridir. O yüzden bi fikrim yok Dil Çıkaran

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Georgia Rule | Georgia Yasası ~ Garry Marshall
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 18:55:09 »

Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Köpüklü Kapuçino

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mayıs 08, 2008, 23:32:37 »

İtiraf ediyorum sırf Garrett olduğu için merak etmiştim, ah o saçları onun Aww Ama izleyemedim, orası ayrı. Bir ara bulursam izlerim sanırım..

I'm an animal, better set me free

Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

bella cullen
better.
Telve

samson came to my bed , told me my hair was red.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 09, 2008, 11:50:10 »

konusu tahmin ettiğimden 1000 kat farklı çıktı bu filmde hiç öyle bir aile dramı beklemezdim..ben işte Rachel gibi asi bir kızla uğraşmaları falan sanmıştım ,o da var ama konu çok daha farklı..Lindsay Lohan özel hayatında ne kadar çökmüş olsada,kızın oynağı filmler gerçekten güzel oluyor..söylemeden geçemeyeceğim, büyük annenin sürekli georgia rule georgia rule demesi sinirimi biraz bozmuştu O.o aslında biraz değil çok fazla Acayip Felicity Huffman'ı hiç sevmem ama iyi bir oyunculuk çıkarmıştı. ama aynı şeyi Garrett Hedlund için söyleyemryeceğim. son olarak Rachel'ın "I will find all of your boyfriends and I will fuck them stupid" sahnesi beni yarmıştı ve kızın Rachel'ın arkasından söyledikleri Hede Hödö ,kesin  izleyin. 

« Son Düzenleme: Mayıs 09, 2008, 11:50:56 Gönderen: RiotGirl. » Logged

She runs with Vampires.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: