|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #465 : Aralık 15, 2007, 20:43:24 » |
|
en son zümrüdü anka ya gitmiştim
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
|
|
rose cullen
Süt
"It will be as if I'd never existed."
|
 |
« Yanıtla #466 : Aralık 15, 2007, 20:44:43 » |
|
arı filmi  süperdi xD
|
|
|
|
|
|
• these violent delights have violent ends, and in their triumph die, like fire and powder, which, as they kiss, consume.• 
|
|
|
|
BlueAngel
|
 |
« Yanıtla #467 : Aralık 15, 2007, 20:48:42 » |
|
en son zümrüdü anka ya gitmiştim
aynen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daniel_SB
|
 |
« Yanıtla #468 : Aralık 15, 2007, 20:51:40 » |
|
ben en son beowulf a gittim ,hatta bugün, ve gerçekten müthiş bir film herkese tavsiye ediyorum mutlaka gidin. ingiliz destanının vizyondaki hali. süperdi..
|
|
|
|
|
|
Dünya ÖlümYiyenler ve iyi insanlar olarak 2ye ayrılmıyor Harry. İçimizde hem aydınlık hem de büyük bir karanlık var.. Önemli olan hangisini tercih ettiğimiz. Bizi biz yapan budur işte...........Sirius Black
<<SB>>##~*~*~*~Toujours Pur~*~*~*~##<<SB>>
|
|
|
|
Olwen
|
 |
« Yanıtla #469 : Aralık 15, 2007, 21:07:49 » |
|
Bir Tutam Baharat [Politiki Kouzina] izlediydimm pek bi güzeldi yawww
|
|
|
|
|
|
  Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #470 : Aralık 15, 2007, 21:10:34 » |
|
Musallat'a gitmiştik 3 arkadaş.  Ama sonunu izlemedik  Kaçtık salondan...  Zaten film arasında salon kapısını kilitlemişler içeride 7 kişiydik baya tırstık...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #471 : Aralık 16, 2007, 19:28:53 » |
|
en son hp 5 e gittim memnunum.:d
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #472 : Aralık 17, 2007, 20:50:07 » |
|
altın pusula'ya gittim.
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
|
tuğçe uçar
|
 |
« Yanıtla #473 : Aralık 17, 2007, 21:56:15 » |
|
beyaz melek'e gittim herkez ağladı bir ben ağlamadım:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alatariel Elensar
|
 |
« Yanıtla #474 : Aralık 19, 2007, 20:51:09 » |
|
ben en son beowulf a gittim ,hatta bugün, ve gerçekten müthiş bir film herkese tavsiye ediyorum mutlaka gidin. ingiliz destanının vizyondaki hali. süperdi..
bizde beowulfa gitmeyi düşünüyoduk bu gün ama kabadayıya gittik nede olsa şener şen vardı ve iyiki gitmişiz ama onuda izlemek istiyorum
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 19, 2007, 20:51:48 Gönderen: Alatariel Elensar »
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #475 : Aralık 20, 2007, 21:44:49 » |
|
ya ben en son ne zaman sinemaya gittiğimi bile unuttum ya 2 senedir sinemaya gitmedim herhalde yav:-(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #476 : Aralık 20, 2007, 21:47:08 » |
|
zümrüdüanka yoldaşlığından sonra bir filme daha gitmiştim hatırlayamadım şimdi adını.. ama DVD'de Göz 2 yi izlediğimi hatırlıyorum 
|
|
|
|
|
|
Ne zaman gol oldu diye dönüp arkama baksam, elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat..
|
|
|
|
cemre_berin
|
 |
« Yanıtla #477 : Aralık 21, 2007, 11:40:31 » |
|
en son zümrüdüankaya yoldaşlığına gittim sanırım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bella cullen
|
 |
« Yanıtla #478 : Aralık 22, 2007, 02:05:39 » |
|
Manhattan'da sihir e gittim , çok sevimli bir film.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
Avataaaaaar!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #479 : Aralık 22, 2007, 03:48:10 » |
|
Manhattan'da sihir e gittim , çok sevimli bir film.
ben de merak ediyorum onu  garfield, berbattı...
|
|
|
|
|
|
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim...
|
|
|
|