|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #345 : Nisan 06, 2008, 20:53:51 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gred_feorge
Süt
vakit galleon dur kardeş
|
 |
« Yanıtla #346 : Nisan 16, 2008, 23:53:35 » |
|
lotr.hp.300.
|
|
|
|
|
|
"BÜTÜN CİDDİYETİMLE YEMİN EDERİM Kİ,HAYIRLI BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUM"
|
|
|
~ Sorciere de Desire ~
Süt
|
 |
« Yanıtla #347 : Nisan 19, 2008, 22:41:02 » |
|
Mukemmel filmler aslında o kadar cok ki... ama söyle bi kaç tane örnek vermem gerekicek olursa Amelie, Rang de Basanti sonraa Dark City, Leon off cok yazacağım galiba... Jeux Enfants, Dead Man, Bettle Juice... bu böyle gider.Aslında iyi film değil iyi yönetmen vardır...
|
|
|
|
|
|
Son bir dize yazıyorum. Bir birinden boşanmış. 24 Nisan 2008
|
|
|
19_emma
Şeker

нαуαт αℓışмαуı öğяєтιя υηυтмαуı αѕℓα
|
 |
« Yanıtla #348 : Nisan 20, 2008, 14:34:11 » |
|
Valla baya var ya  yüzüklerin efendisi serisi-harry potter serisi-karayip korsanları-yeşil yol-dikey limit vee Titanik nedendir bilmiyorum ama bu filmi her izledikten sonra aglıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alonso_624
|
 |
« Yanıtla #349 : Nisan 28, 2008, 19:09:40 » |
|
Bütün filmleri beğenerek alıp beğenerek izliyorum hangi birini söylesem  Aşkın Tarifi diyeyim bari.. hem eğlenceli, hem romantik, hem dramatik çok beğenerek izlediğim filmlerden biri..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sirius._.Black
Şeker

STAY BRUTAL !!!
|
 |
« Yanıtla #350 : Mayıs 19, 2008, 01:23:12 » |
|
The Texas Chainsaw Massacre SAW Hostel The Hitcher Pirates of the Caribbean The Hills Have Eyes
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #351 : Mayıs 19, 2008, 16:26:48 » |
|
Ooo bu saymakla bitmez  İnterstate 60 Kelebek Etkisi Karayip Korsanları Serisi Yüzüklerin Efendisi Seris Bridget Jones Serisi Geleceğe Dönüş Serisi Tim Burton'un filmleri Umudunu Kaybetme Cesur Yürek ---- En çok bunlar sanırım 
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight
|
|
|
|
emruda
|
 |
« Yanıtla #352 : Mayıs 19, 2008, 20:53:27 » |
|
HP başta  :hug:sonracıma yüzüklerin efendisi serisi  sonraa son samuray,piyanist.. devam eder 
|
|
|
|
|
|
...!!! Bir sabah elbet güneşte doğacak penceremde; Ama bilki ateşin hala yanacak yüreğimde.. Gözyaşlarım akıp gidecek selden öte selden ziyade... Bir canım var vereceğim maldan öte maldan ziyade.........
|
|
|
Aelita
Şeker

☆మgöя∂üğüη кα∂αяıм уα∂α göяєвιℓι∂ιğιη кα∂αяమ☆
|
 |
« Yanıtla #353 : Mayıs 20, 2008, 14:01:20 » |
|
Tüm bilim kurgu ve aksiyon filmleri 
|
|
|
|
|
|
' ..MrS.DoLu..xD ' ' Mr.Mesqu[L]^Mm ' anD ' MrS.yoquN^Mm ' Sizi ChoK SeFiyoRuM DétayLar Aynadır SénLé ßénim Aramızdaki FarKı YaNsıtır, Çünkü ßénim qißi KraLLar iZ ßıraKıR SéniN qißi SoytarıLarda Kıskanır...
|
|
|
darkerius
Süt
No More Sorrow
|
 |
« Yanıtla #354 : Mayıs 23, 2008, 18:45:00 » |
|
Braveheart (Cesur Yürek) 
|
|
|
|
|
|
Truth in your lies, Doubt in your faith... 
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #355 : Mayıs 24, 2008, 00:50:27 » |
|
arkadaşlar öncelikle verildiyse özür idliorum ama baktım yoktu gözümden kaçmış olaiblir gerçi... nese... TOP 10 filmimizi sıralayalım lütfen isteyen 15 yapabilir tabi tabi ama mümkünse en az 10 olsun... tşk benim ilk 10: 1.Ateş Kadehi 2.Kralın Dönüşü 3.İki Kule 4.Azkaban Tutsağı 5.Ben Efsaneyim 6.Sınav 7.Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım (felaket ağlamıştım bu filmde)  8.Karayip Korsanları Serisi (unutmuşum:) 9.Garfield 1-2 10.Titanic
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 24, 2008, 09:34:54 Gönderen: bruww »
|
|
|
|
|
|
Zapatista
|
 |
« Yanıtla #356 : Mayıs 24, 2008, 02:09:15 » |
|
1-pardon 2-gladyatör 3-piyanist 4-v for vandetta 5-akıl oyunları 6-blade serisi 7-karayip korsanları serisi 8-matrix serisi 9-cennetin krallığı 10-organize işler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harry_ginny
|
 |
« Yanıtla #357 : Mayıs 24, 2008, 10:08:39 » |
|
1. the notebook  2. moulin rouge  3. star wars serisi 4. becoming jane 5. pride and prejudice 6. son durak serisi 7. lord of the rings serisi 8. big fish 9. emma 10. a walk to remember tabi izlediğim o kadar harika filmi ilk ona sıralamak biraz zor oldu daha aklımda ilk ona girmesi gereken bir sürü film var mesela: the holiday, titanic, özellikle harry potter serisi, music and liyrics, sweeney todd, sınav, truva, the pianist, back to future serisi , stardust, the cinderella story, ratatouille, pirates of the caribbean ...
ve bir zamanlar onlarda zirvedeydi (yukarıda yazdıklarım) ama şimdi yeniler bana daha çok ağır basıyo nese böle işte
|
|
|
|
|
|
Kate ♥Jack Blair ♥Chuck ~ Nate ♥Serena

You are exactly my brand of heroin... _______________________________
Youre free to leave me But just dont deceive me And please Believe me when I say, I love you
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #358 : Mayıs 24, 2008, 10:44:17 » |
|
ya ztn minimum 10 yazmıştım istediin kadar yaz yani..  hemde illaki sevdiiniz sıraya göre olması gerekmez sevdiklerinizi yazın yeter...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illegal
|
 |
« Yanıtla #359 : Mayıs 24, 2008, 11:49:10 » |
|
Disturbia - şüphe Juno -- Juno Back To The Future - Geleceğe Dönüş Patch Adams -- Patch Adams The Wedding Singer -- Düğün şarkıcısı Griffin and Phoenix -- Griffin ve Phoenix Harry Potter serisii Edward Scissorhands -- Makas Eller PS I love you -- Not: Seni seviyorum 13 Going on 30 -- Keşke 30 Olsam
|
|
|
|
|
|
I will never know myself until I do this on my own And I will never feel anything else until my wounds are healed I will never be anything till I break away from me I will break away, I'll find myself today
|
|
|
|