medcezir
Süt
|
 |
« Yanıtla #60 : Mart 19, 2008, 16:13:37 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
her_mi_one
Şeker

hermione
|
 |
« Yanıtla #61 : Mart 24, 2008, 12:38:49 » |
|
yüzklerin efendisi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermione_weasley
|
 |
« Yanıtla #62 : Nisan 16, 2008, 20:27:44 » |
|
kesinlikle korku.com iğrençti hiçbişii anlamadım
|
|
|
|
|
|
Acınacak durumda olduğum için mi pop müzik dinliorum , Yoksa pop müzik dinlediğim için mi acınacak durumdayım?
|
|
|
~ Sorciere de Desire ~
Süt
|
 |
« Yanıtla #63 : Nisan 19, 2008, 22:50:08 » |
|
A beautiful mind...John Nash mezarında dört dönmüştür bu film yüzünden. Russel Crowe zaten boksörden dönme bir oyuncu gibi.. Her filmde aynı kişi. Örn: Cinderalla Man mesela.. o da iğrenç bi film. Tüm Russel Crowe filmleri izlenmemelidir.
|
|
|
|
|
|
Son bir dize yazıyorum. Bir birinden boşanmış. 24 Nisan 2008
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #64 : Nisan 19, 2008, 22:53:30 » |
|
recep ivedik
Ayrıca Çılgın Dershane 1 ve 2 ve ayrıca ekliyorum Kutsal damacana
|
|
|
|
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta... 
|
|
|
|
|
|
|
|
_DEXTER_
|
 |
« Yanıtla #67 : Mayıs 26, 2008, 20:10:53 » |
|
Harry pıtırcık serisi  Halka serisi zaaa amma dalga geçildi  şaban serisi dabbe ( komedi filmi izlemenizi isterim  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #68 : Mayıs 26, 2008, 22:48:23 » |
|
ihtiyarlara yer yok...
yani normalde bi gıcıklıım yok filme ama ne zamanki bu film oscarı aldı gıcıım o dakkadan beri bu kadar saçma bi film nası aldı oscarı aklım almıo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermione_weasley
|
 |
« Yanıtla #69 : Mayıs 29, 2008, 16:46:04 » |
|
ya niye öle diyonuz bir de ikincisini izleyin onda 6 kişi kalıyo ikisi kurtuluyo 
|
|
|
|
|
|
Acınacak durumda olduğum için mi pop müzik dinliorum , Yoksa pop müzik dinlediğim için mi acınacak durumdayım?
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #70 : Haziran 01, 2008, 21:53:05 » |
|
Harry pıtırcık serisi  Halka serisi zaaa amma dalga geçildi  şaban serisi dabbe ( komedi filmi izlemenizi isterim  ) hp serisi gzl bee oo değilde dabbe onda bi kadın bağırmıştı biz de aynı an da abimle "Ne bağırıyosun amale demiştik  " komediydi adamın altı yanrkende banyoda "Adam altna çok kaşırmış yada  küveti yakıyolar die dalga geçmişltik ve tabi recep ivedik diorum tekrar
|
|
|
|
|
|
But I loved her first and I held her first And a place in my heart will always be hers From the first breath she breathed When she first smiled at me I knew the love of a father runs deep And I prayed that she'd find you someday But its still hard to give her away

|
|
|
|
|
lilyevans
Kakao

Toph ~ Earth Bender
|
 |
« Yanıtla #72 : Haziran 07, 2008, 11:44:09 » |
|
Sıra Bana Gelmeden >> İğrenç iğrenç iğrenç ötesi bi film abuk subuk saçma sapan bi konusu var (ona konu denirse tabi) ve bi de recep ivedik+çılgın dersane onları da hiç sevmedim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hilarie
|
 |
« Yanıtla #73 : Haziran 24, 2008, 12:22:46 » |
|
kesinlikle dabbe ıyyyyyyyyyyyyy iğrençti sinemada gülerken yarıldım  resmen herkes bana bakıyodu 
|
|
|
|
|
|
... The Simpsons
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #74 : Haziran 24, 2008, 12:28:46 » |
|
İhtiyaralara Yer Yok...
ben hayatımda bu kadar sıkıcı bir film izlediimi hatırlamıorum ama böle bi film nası en iyi film ödülünü alıyo anlamıyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|