Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 22:03:20  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Death Proof | Ölüm Geçirmez ~ Quentin Tarantino  (Okunma Sayısı 105 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
JameSirius
Ice Queen
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 01, 2008, 00:09:00 »

Oyuncular :

Mary Elizabeth Winstead, Rosario Dawson, Quentin Tarantino, Eli Roth, Kurt Russell, Vanessa Ferlito, Jordan Ladd, Rose McGowan, Sydney Tamiia Poitier, Tracie Thoms, Zoe Bell, Omar Doom, Michael Bacall, Marcy Harriell, Monica Staggs

Konusu :

Austin’in en ünlü DJ’I olan, Jungle Julia (Sydney Tamiia Poitier) en yakın arkadaşları Shanna ve Arlene’le (Jordan Ladd and Vanessa Ferlito) eğlenmektedir. Sabaha kadar eğlenen üçlü bir şeyin farkında değildirler. Yaptıkları her şeyi izleyen biri vardır, Stuntman Mike (Kurt Russell), yüzünde derin bir yarası ve korkutucu bir arabası olan eski bir dublördür. Günlerdir kızları izleyen Mike, gecenin bitiminde, sabaha karşı yola koyulan kızların peşinden gider.
Filmde Rosario Dawson, Tracie Thoms, Mary Elizabeth Winstead, Zoë Bell, Rose McGowan, Omar Doom ve Eli Roth da rol alıyor.

alıntıdır : sinemalar.com
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Death Proof | Ölüm Geçirmez ~ Quentin Tarantino
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 22:03:20 »

Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 02, 2008, 20:48:43 »

Hmm değişik gibi keşke daha detaylı olsaydı Gözlerini Deviren off saçmaladım ben yine oldu flimin tamamını anlattırayım <.< sen bakma bana, böyle bi şeyler ilgimi çekince duramıyorum Sırıtan Neysem uzunnn uzunnn flim izlenecek geceler var bvenim daha önümde Hede Hödö İnş buna da sıra gelir Hede Hödö Saol paylaşım için

dangerous
Demleme Çay

Janis Joplin

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 05, 2008, 23:14:06 »

konu açılmıştı hatırladığım kadarıyla grindhouse diye sanırsam yine fant açmıştı Kahkaha

freedom's just another word for nothing left to lose
JameSirius
Ice Queen
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz 05, 2008, 23:20:47 »

Grindhouse mu Acayip Adıyla arattığımda bulamadım Acayip Ya da aratmadım ama arattım diye hatırlıyorum Acayip Neyse Hede Hödö Güzel filmdi ama. İlk yarıda pek olay yok. Ta ki , ilk yarı sonunda kovalamaca başlayana kadar Hede Hödö
dangerous
Demleme Çay

Janis Joplin

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Temmuz 05, 2008, 23:28:05 »

Ölüm geçirmez ve dehşet gezegeni aynı proje ile yapıldıkları için grindhouse diye adlandırılmıştıda neyse ben dehşet gezegenini beğenmediğimden bunu izleme zahmetine katlanmamıştım...o yüzden yorum yapamıcam

http://www.harrypottercafe.com/forum/sinema/ynt_tarantino_rodriguez_grind_house-t10681.0.html

buda fant(ayraç Hede Hödö)ın açtığı konudur

« Son Düzenleme: Temmuz 05, 2008, 23:31:25 Gönderen: dangerous » Logged

freedom's just another word for nothing left to lose
derhavril
Cliff...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Temmuz 07, 2008, 19:16:18 »

bugün dvd sini aldım, izleyince yorumumu yaparım  Dil Çıkaran

Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: