Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 14, 2008, 10:23:42  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Büyük Balık | Big Fish ~ Tim Burton  (Okunma Sayısı 488 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dangerous
Demleme Çay

Janis Joplin

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 03, 2007, 12:44:58 »

Yapım Yılı: 2002
                                                                               Süre: 110 dk

Oyuncular
                                                                               Ewan McGregor

Albert Finney

Billy Crudup

Jessica Lange

Alison Lohman

Marion Cotillard

Helena Bonham Carter

Yönetmen
                                                                               Tim Burton

Senarist
                                                                                John August

Edward Bloom Alabama'nın küçük bir bölgesinde yaşayan, gençliği hakkında efsanevi hikayeler anlatılan ve seyahate düşkünlüğüyle tanınan bir adamdır. Edward kansere yakalandığında eşi Sandra ailesini tekrar bir araya getirmeye çalışır. Bu sırada oğulları Will de yanlarına gelecektir. Will, babası hakkında anlatılan hikayeleri araştırmaya başlar ve şaşırtıcı gerçeklerle karşılaşır. Will, artık babasının büyük başarıları ve hayalkırıklıklarıyla karşı karşıyadır.

** alıntıdır **

« Son Düzenleme: Haziran 23, 2008, 12:24:50 Gönderen: dangerous » Logged

freedom's just another word for nothing left to lose
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Büyük Balık | Big Fish ~ Tim Burton
« Eklendi: Ekim 14, 2008, 10:23:42 »

Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 04, 2007, 17:09:09 »

tek seyretmediğim burton filmi olsa gerek Acayip kiralamam lazım bugün acil hemen Dil Çıkaran

27 July 2008
Ali Sami Yen Stadium
dangerous
Demleme Çay

Janis Joplin

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 05, 2007, 12:44:19 »

the nightmare before christmas ı izledin mi ?

freedom's just another word for nothing left to lose
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz 05, 2007, 12:45:57 »

evat
ha bir de. bu film türkiye'de vizyona girmemiştir efenim.
« Son Düzenleme: Temmuz 23, 2007, 18:50:53 Gönderen: Paul McCartney » Logged

27 July 2008
Ali Sami Yen Stadium
kara_kedi
Şeker
**

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Ağustos 14, 2007, 00:23:04 »

Alıntı
ha bir de. bu film türkiye'de vizyona girmemiştir efenim.

ya ölü gelin de girmemişti deli eder bunlar adamı Kızgın sweeney todd da böyle olursa ortalığı birbirine katıcam  <.<
Maybelle
Süt
*

hilalnur.s@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ağustos 16, 2007, 17:14:43 »

acayip keyifli bir filmdi. tim burton filmleri arasından belki de en sevdiğimdir...
bella cullen
better.
Telve

bitch,please!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mayıs 02, 2008, 20:31:29 »

son 10 dakikası hıçkıra hıçkıra ağladığım filmdir.. beni çok derinden vurdu..

Happiness is not on the menu.

Finduilas Tiwele
//// illegal //// Fu*k the System!!!
Telve

Çarpma kuvvetiymiş..!Kı....n fiziği!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mayıs 02, 2008, 21:02:07 »

Aaa hiç duymamıştım Şaşırmış
Tim Burton'un böle bi filmi de mi vardı yahu Şaşırmış
Ama çok merak ettim şimdi
İzlerim mutlaka

I will never know myself until I do this on my own
And I will never feel anything else until my wounds are healed
I will never be anything till I break away from me
I will break away, I'll find myself today
Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Mayıs 02, 2008, 22:47:09 »

Bir kere izlemeye niyetlendiğim,bitiremediğim ve ondan sonra hep önyargıyla baktığım film. Yani bir ara bulup yeniden izleyeceğim. Nedense Tim Burton olduğu ve Ewan McGregor'ın oynadığı izlediğim kısa dakikalarca dikkatimi çekmemişti. Sonu garip gelmişti ama bu büyük ihtimalle filmi bir bütün olarak izlemediğim içindi..

I'm an animal, better set me free

Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
bella cullen
better.
Telve

bitch,please!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mayıs 02, 2008, 22:52:13 »

^^ inanamıyorummm ya !! bu filmin öyle bir özelliği var Acayip ben 3 günde izledim :S bir tek bana oldu sanmıştım Dil Çıkaran

Happiness is not on the menu.

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #10 : Mayıs 13, 2008, 15:25:24 »

acayip keyifli bir filmdi. tim burton filmleri arasından belki de en sevdiğimdir...

aynı şekilde, şimdiye kadar izlediklerim arasında en sevdiğim tim burton filmidir bu. masal ve gerçek bu kadar iç içe ne kadar güzel anlatılabilirse öyle anlatmış tim amca. hayran kalmamak elde değil. öve öve bitirilemeyecek güzellikte, mutlaka izlenmesi gereken filmler arasına koyulması gereken bi başyapıt Kahkaha

türkiyede neden gösterilmedi hayret yannız :S
« Son Düzenleme: Mayıs 14, 2008, 09:48:25 Gönderen: Fantasticc » Logged

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
derhavril
Cliff...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Mayıs 13, 2008, 18:24:52 »

tek seyretmediğim burton filmi olsa gerek Acayip kiralamam lazım bugün acil hemen Dil Çıkaran

sanıyorum ki; benim de  öyle   Dil Çıkaran  Acayip

Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...

always_snape
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Haziran 08, 2008, 03:03:37 »

Finaliyle beni derinden etkilemiş olan film. ama benim bütün film boyunca en sevdiğim şey steve buscemi'ydi. o dans sahnesinde beni kırıp geçirdi.izlemeyen arkadaşlara tavsiye edilir. buram buram burton kokan bir film,tadından yenilmiyor.

There's a hole in the world like a great black pit
And it's filled with people who're filled with shit
And the vermin of the world inhabit it
ŞeBo
Edward Cullen. (L)
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Haziran 08, 2008, 18:54:20 »

çok harika ve izlenesi bir tim burton filmidir Kahkaha ve tim burton filmlerinin belki de en güzeli ve en etkileyicisidir.
ayrıca katılıyorum final sahnesı de gercekten çok etkıler ınsanı.

Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Haziran 18, 2008, 02:51:06 »

Salak kafam... Bu zamana kadar niye bulup izlememişim hiç bilmiyorum. 2 saat 1 dakikadır bir gıdım aktiflik göstermememin nedeni olan film. Sonunda izlediğim film. Son 34 dakikası hiç durmadan hıçkıra hıçkıra, hüngür hüngür ağladığım film. Ondan arta kalan 1 saat 27 dakikada da geleceği düşündüm, çoğu yerde gülümsedim, saçımla oynadım, özellikle başlarda enseden uzanan Padawan örgüsünü ne kadar özlediğimi hatırladım, özellikle "And I Will Marry you!" kısmını çok iyi hatırladığımı farkettiim, "keşke zamanında adam gibi izleseymişim, ne kötü sadece belli başlı yerleri hatırlıyorum" dedim, kendi Nehir'imin, kendi Spectre'min neresi olduğunu düşündüm, "Nasıl bir sevgidir bu, nasıl bir aşktır" diye düşünüp düşünüp imrendim. Hakikaten izlediğim en iyi Burton filmlerinden, belki de en iyisi. Söylenecek çok şey var ama şu an o kadar çok şey hissediyorum ki ne desem karışacak.. Uzun zamandır böyle yarı mutluluk/yarı buruklukla hıçkıra hıçkıra ağlamamıştım. Will benim ağladığımın 1/10'i kadar ağlamadı Dil Çıkaran

I'm an animal, better set me free

Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: