Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 08:30:44  

Sayfa: 1 [2] 3 4 5   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Becoming Jane | Aşkın Kitabı ~ Julian Jarrold  (Okunma Sayısı 1989 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Too late i'm dead

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Eylül 22, 2007, 20:34:06 »

Bu kareyi ben de çok sevdim. Çünkü burada Jane, Aşk ve Gurur veya Gurur ve Önyargı işte Dil Çıkaran Onu yazıyormuş Gözlerini Deviren Kızın sade bir güzelliği var ama Jane Austen bu kadar güzel mi yaw? Hede Hödö

Jane'in buradaki hali, Aşk ve Gurur'un bbc dizisi versiyonundaki (ki milyon kere söledim yeni çekilen filminden çok daha başarılı bir uyarlamadır) Elizabeth'e ikizi kadar benziyor, saç modeli falan direk aynı hatta. O yüzden ben Mr Darcy'i sewdiği adam, elizabeth'i de kendisi olarak yazdığına inanabilirim.

Bu arada Tuuba senin msninde göre göre üşenmedim dün indirdim filmi, birazdan izleyip yorum yapcam Kahkaha

Fraktal Öpücük

Yok Nurse falan!
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Becoming Jane | Aşkın Kitabı ~ Julian Jarrold
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 08:30:44 »

Poşet Kız
JensenAckLes~
Telve

DeanWinchester~

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Eylül 22, 2007, 20:42:47 »

Bol miktarda avatar ve resim buldum.Dilerseniz paylaşabilirim Gülümseyen

- Dean WincHesTer/Jensen AckLes Hastası oLan KişiLik -
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Eylül 22, 2007, 20:50:47 »

Tubacım ,Yasemincim bu filmi öyle bir tanıttınız ki valla ben bile merak ettim.acaba siz bu filmi tanıtmak için komisyonmu aldınız ne? Sırıtan kih kihh çaktırmayın bariii. Sarılan

Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Eylül 22, 2007, 23:24:31 »

http://www.stuff.co.nz/images/314262.jpg

Bu kareyi ben de çok sevdim. Çünkü burada Jane, Aşk ve Gurur veya Gurur ve Önyargı işte Dil Çıkaran Onu yazıyormuş Gözlerini Deviren Kızın sade bir güzelliği var ama Jane Austen bu kadar güzel mi yaw? Hede Hödö

Jane'in buradaki hali, Aşk ve Gurur'un bbc dizisi versiyonundaki (ki milyon kere söledim yeni çekilen filminden çok daha başarılı bir uyarlamadır) Elizabeth'e ikizi kadar benziyor, saç modeli falan direk aynı hatta. O yüzden ben Mr Darcy'i sewdiği adam, elizabeth'i de kendisi olarak yazdığına inanabilirim.

Bu arada Tuuba senin msninde göre göre üşenmedim dün indirdim filmi, birazdan izleyip yorum yapcam Kahkaha

Yasmin yaws, ben ordaki elizabethin baloda dans ederkenki bi videosunu izledim, hiç sevmedim, yani kitaptaki elizabethten daha soğuk görünüyordu O_o bence keira knightley daha iyi görünüyodu Hede Hödö ama dizinin tamammını izlemedim, ve Bay darcy'i oynayan adam da iyi görünüyodu hani Hede Hödö

Bi de şey, ordaki elizabeth'in tipi, jane austen'ın kardeşitarafından çizilmiş bi portresi var ona benziyo sankim Hede Hödö ama o portreede sanki 30lu yaaşlarında gibi Hede Hödö

Onun dışında, Jane Austen'ın hayatında[vikipediadakinde] şey yazıyo, Bay Darcy için Tom Lefroy'u düşünerek yazdığı söyleniyorr doğru olabilir söylediğin o yüzden Hede Hödö

ve böhüeee, kota yüzünden indiremiom ben ama en yakın zamanda izliycem Hede Hödö

tşkrler ama ben istemiyorum =)

Tubacım ,Yasemincim bu filmi öyle bir tanıttınız ki valla ben bile merak ettim.acaba siz bu filmi tanıtmak için komisyonmu aldınız ne? Sırıtan kih kihh çaktırmayın bariii. Sarılan

phauahuhauah alemsin apla yaw Sırıtan Sırıtan Sırıtan alsak yerinde olurdu aslında Sırıtan Sırıtan Sarılan

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Too late i'm dead

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Eylül 22, 2007, 23:30:42 »

http://www.stuff.co.nz/images/314262.jpg

Yasmin yaws, ben ordaki elizabethin baloda dans ederkenki bi videosunu izledim, hiç sevmedim, yani kitaptaki elizabethten daha soğuk görünüyordu O_o bence keira knightley daha iyi görünüyodu Hede Hödö ama dizinin tamammını izlemedim, ve Bay darcy'i oynayan adam da iyi görünüyodu hani Hede Hödö

Bi de şey, ordaki elizabeth'in tipi, jane austen'ın kardeşitarafından çizilmiş bi portresi var ona benziyo sankim Hede Hödö ama o portreede sanki 30lu yaaşlarında gibi Hede Hödö

Onun dışında, Jane Austen'ın hayatında[vikipediadakinde] şey yazıyo, Bay Darcy için Tom Lefroy'u düşünerek yazdığı söyleniyorr doğru olabilir söylediğin o yüzden Hede Hödö

ve böhüeee, kota yüzünden indiremiom ben ama en yakın zamanda izliycem Hede Hödö

tşkrler ama ben istemiyorum =)

Sen sanırım kitabı okumadan önce filmini izledin, ondan o kişileri düşünerek okuduğunda daha çok oturmuş gibi geliyor, aynısı Harry Potter'da benim başıma gelmişti Kahkaha ama ben kitabı filmi ve diziyi seyretmeden çok uzun zaman önce bir çok kez okuduğum için bu karara wardım. Zewkler we renkler tartışılmaz tabi, ama bana göre Keire Knightley Elizabeth için fazla yüzeysel we sadece güzel bir portre çiziyor. Ablasından çok daha güsel, halbuki kitapta Elizabeth'in o kadar güzel olmadığının altı defalarca çizilmiş drumda Dil Çıkaran

Ve elbette Bay Darcy'e laf ettirmem, Colin Firth oynuo Âşık

Bu arada bi buluşmadan önce sana çekip getireyim filmi ben kotan dolduysa Kahkaha
« Son Düzenleme: Eylül 22, 2007, 23:32:35 Gönderen: Sanguine » Logged

Fraktal Öpücük

Yok Nurse falan!
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Eylül 23, 2007, 00:18:55 »

Kitaptan önce filmi izlememden olabilr tabbi, ama kitapta sevecen bir elizabeth anlatılıyo, yani ben öyle anladım, ablası kadar güzel olmamalı tabi, ama içten, canayakın vs vs Hede Hödö keira knightleyin filmdeki abladan daha güzel olması bozuyo ortalığı bi Hede Hödö

neysem, filmi bulamazsam isterim tabi saol cnm Sırıtan Sarılan

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
DeNiZ_MvÖ
Sakla kendini sağlam bir rövanş için...
Köpüklü Kapuçino

Captain of German NT ~ Michael Ballack

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #21 : Eylül 23, 2007, 18:25:45 »

bence matthew macfadyen mr darcy olarak daha süperdi off la o ne karizma diye bir ay boyunca darcy sayıklayarak gezdiğimi bilirim Kahkaha
neyse becoming jane de konu çok güzel jane austen sever özellikle de p&pye hayran kalmış(bu oyunculardan-özellikle keiradan-da olabilir ama neyse Kahkaha) bir insan olaraktan sabırsızlıkla bekliyorum malum anca vcdyi izleyebileceğim şu an Kahkaha
anne hathawayi de çok yakıştırdım zaten çok beğenirim o kızı keira gibi doğal güzelliğe sahip şahsiyetlerden her ne kadar filme gidenler p&p kadar beğenmese de(p&p zaten ayrı bir olayy ya muhteşem ötesi)izlenmeye değer bir film olacaktır bence

Kimler yalansız ki onlar ağlasın.Kimler günahsız ki onlar saklasın
Yalandan kim ölmüş,zamandan kim korkmuş
Dünya Yalan Söylüyor

''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı

German NT ~ Panzerlerime güveniyorum. xD
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Eylül 25, 2007, 18:00:54 »

becoming jane i izledim sonundaaaaaa, ama yok yaaa, bilmiyorum ne hissedeceğimi bilemedim sonunda, böyle bi tuaflık manyaklık neyin wardı Hede Hödö ve youtubedan izlediğim bölümlerdeki hissettğim gibi de hissedemedim, kötü oldum, ama mutlu da oldum [azıcık Hede Hödö] Jane Austen'a bir kez daha hayran oldum, ahh ahhhhh, keşke yaşasaymıştı da onu görebilseymişimdi ve ona muhteşem karakterine yazılarına ve en önemlisi aşkına ne kadar hayran kaldığımı söyleyebilseymişimdi böhüee  Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan

ayrıca Bay Wizley'i sevdim diyebilirim, gerçek bir beyefendiymiş, teyzesinin himayesi altında kalması dışında, bir de filmin ilk başlarında

(göstermek/gizlemek için tıkla)

Tom Lefroy hakkında ne söylenir bilmiyorm

Ve yeniden Jane Austen, bir kez daha söylüyorum ki ona ne kadar hayran olduğumu bir kez daha öğrendim.. Anne Hathaway  de bence çok güzel oynamış, onu takdir ettim, hayalimdeki gibi davranan bir JaneAusten gördüm diyebilirim Hede Hödö

imdb'de bi üye yorum yapmış, İngiliz edebiyatı için bu kadar önemli bir yazarı neden amerikan bir oyuncu oynuyor diye, ben bu yoruma hiç katılmadım diyorum, sonuçta önemli olan oyunculuktur, eğer  oyuncu en iyi şekilde rolünü yapıyorsa da onun amerikan olması ya da başka bir ülkeden olması neyi değiştirir ki? Zaten JK Rowlingin de filmler hakkında böyle diretmesini hiç yakışık almamaıştım

her enyse bitti O_o  Acayip

-----------------------

böhüeeee bugün bi daha izledim *_* altyazısı ingilizce olunca daha iyi oldu yaw, türkçeyi lanet bir biçimde çevirmişler -_-

her neyse, dün izlediğimde fazla bişi hissetmemiştim ya, hah işte o bugün oldu Hede Hödö

« Son Düzenleme: Eylül 26, 2007, 19:06:09 Gönderen: Black Rose » Logged

Alatariel Elensar
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Eylül 29, 2007, 20:07:08 »

mutlaka gideceğim bu filme hatta geçen gün filmin ne zaman geleceğini öğreneyim diye koştum terledim klimanın önünde durdum ve hasta oldum hemde üstüne filmin iki hafta içinde gelmeyeceğini öğrendim  Ağlayan
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Eylül 29, 2007, 20:09:56 »

nasıl gelmedi O_o

sen nerde oturuyosun ki henüz vizyona girmedi O_o

normalde türkiyeye 7 eylülde mi ne geliyodu haliyle diğer gitmeyen yerler de şimdiye gitmiş olması gerekiyodu ama O_o ilginç

Alatariel Elensar
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Eylül 29, 2007, 20:14:47 »

nasıl gelmedi O_o

sen nerde oturuyosun ki henüz vizyona girmedi O_o

normalde türkiyeye 7 eylülde mi ne geliyodu haliyle diğer gitmeyen yerler de şimdiye gitmiş olması gerekiyodu ama O_o ilginç
ben aslında türkiyenin ücra bir köşesinde oturmuyorum gayet modern hatta türkiye'nin en büyük ilçesi ama sinema yönünden baya bir geriyiz topu topu iki sinema var birinde gösterilenler hiç ilgimi çekmiyo diğeride sinema piyasasını 2 ay geriden takip ediyor Sırıtan
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : Eylül 29, 2007, 20:36:52 »

eueheuheue anladım Sırıtan

ilk izlenimin nasıl olur bilmiyorum ama, ikinci kere izlerken seversin kesin, hatta benim gibi balo sahnesini defalarca izlemek istersin [balo sahnesi: izleyince görürsün Hede Hödö] hatta yukarda belirttiğim gibi, ordaki müziğe de bitebilirsin, çünkü çok büyüleyici bir müzik =)

geberesice
o
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #27 : Eylül 30, 2007, 14:23:27 »

tanrım kızın ne kadar duru bir güzelliği var öyle Şaşırmış hayran kaldım su gibi yav Terleyen bu çocuğuda iskoçyanın son kralı'nda izlemiştim. gerçekten çok iyi bir oyuncu.bu filmde ki performansınıda merak ettim dvd'si çıkınca alırım Dil Çıkaran çocukta şeytan tüyü gibi birşey var. yakışıklı değil ama çok sempatik XD konu için teşekkürler Gözlerini Deviren
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #28 : Eylül 30, 2007, 15:19:06 »

Anne Hathaway'in dediğin gibi kesinlikle duru bi güzelliği war, özellikle filmlerdeki makyajsız hallerini çok seviyorum ben, ama gerçek hayatta makyajdan geçilmiyo yüzü o ayrı Hede Hödö

ve James McAway dediğin gibiçok sempatik, özellikle filmde oynadığı karakterin üstesinden iyi gelmiş, ben hiç böyle bi Tom Lefroy düşünmemiştim, ama sırf  o geyik konuşmaları görmek için tekrar tekrar bakılıo filme Hede Hödö

ayrıca bi' şey değil Hede Hödö

Alatariel Elensar
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Eylül 30, 2007, 19:13:16 »

eueheuheue anladım Sırıtan

ilk izlenimin nasıl olur bilmiyorum ama, ikinci kere izlerken seversin kesin, hatta benim gibi balo sahnesini defalarca izlemek istersin [balo sahnesi: izleyince görürsün Hede Hödö] hatta yukarda belirttiğim gibi, ordaki müziğe de bitebilirsin, çünkü çok büyüleyici bir müzik =)
aşk ve gururu milyon kere izlemiş biri olarak bunuda tekrar tekrar izlicem eminim
Sayfa: 1 [2] 3 4 5   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: