Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 08, 2008, 01:46:46  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: August Rush  (Okunma Sayısı 275 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« : Aralık 16, 2007, 14:02:33 »

Yapım Yılı: 2007
Süre: 100 dk
Gösterim Tarihi:
11-1-2008

Oyuncular

Freddie Highmore
-- August Rush
Keri Russell
-- Lyla Novacek
Jonathan Rhys Meyers
-- Louis Connelly
Robin Williams

Leon G. Thomas III
-- Arthur
Terrence Howard
-- Richard Jeffries
Jamia Simone Nash
-- Hope
William Sadler
-- Thomas
Alex O'Loughlin
-- Marshall
Aaron Staton
-- Nick

Yönetmen:
Kirsten Sheridan
Senarist:
Nick Castle
James V. Hart
Yapımcı:
Richard Barton Lewis
Müzik:
Mark Mancina
Görüntü Yönetmeni:
John Mathieson

Konusu:Yetenekli ve karizmatik İrlandalı gitarist ile genç ve güzel çellist New York'taki Washington Square'de karşılaşırlar, ancak bu sıradan bir gece değildir. Büyülü anlar yaşayan ikili bir süre birbirlerinden ayrı düşeceklerdir. Ancak onları ufak bir çocuk bir araya getirecektir: Küçük bir yetim olan August Rush sokaklarda kendi müziğini yapmakta ve sihirli bir güç tarafından korunmaktadır. Küçük August yeteneğini giderek herkese kanıtlamaktadır.

Fragmanı:

<a href="http://www.youtube.com/v/jER7g2A3rFU&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/jER7g2A3rFU&amp;rel=1</a>

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: August Rush
« Eklendi: Ekim 08, 2008, 01:46:46 »

Şey!
Serkan=Spider03=Steven
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Tookamiemitame

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Haziran 20, 2008, 03:33:02 »

hmm...

bu filmin değerlilik katsayısını ele alırsak hiç ilgi görmemesi, 63defa sayfa görüntüleme olmasına karşın bir yorum bile yapılmaması üzücü...hatta üzücü olmasından çok sinir bozucu, etrafa renkli küfürler savdurucu... <.< Tanrı aşkına, şuana kadar Cafe'deki kimse izlemedi mi bu filmi... Acayip <.<  Ne?

herneyse...

ben bu harikuladen de öte hani popomundoda varya DESTANSI, işte o derecedeki filmi şuan izlemiş, film müziği eşliğinde bu yorumumu yazmaktayım...  Kararsız

öncelikle belirtmek isterim ki filmin girişindeki sözler bile insana "hmm...işte bu çok iyiydi" dedirtiyor...ya da "kesinlikle katılıyorum..."

ve o harika çocuğun (August Rush) müzik anlaşıyını, daha doğrusu müziği gerçekten hissettiğini gördüğünüzde kıskanmamak cidden elde değil...yani en azından ben feci bir şekilde kıskandım... Acayip hemde tüm film boyunca Acayip

ayrıca konunun işleniş biçimi de hoşuma gitti...

ama en çok hoşuma giden kısımlar ise;
(göstermek/gizlemek için tıkla)

kısaca;
eğerki müzik adına yapılmış muhteşem bi hikaye izlemek istiyorsanız, ya da gerçek bir müzik dahisinin nasıl olduğuna tanık olmak istiyorsanız, ya da müziği hissetmenenin nasıl birşey olduğunu görmek istiyorsanız, izleyin...hani derler ya "bunu izlemeden ölme" diye...işte bu film o izlenilesi şeyler arasında... Kararsız
yaw en azından geleceğin en sağlam aktörlerinden biri olacak olan (ki şuan bile muhteşem) Freddie için bilem izlenir bu film... Kahkaha

ayrıca soundtrack-ı da  oldukça sağlam Kahkaha hoş zaten içinde filmde dinlediğimiz o enfes şarkılar var Kahkaha
« Son Düzenleme: Haziran 20, 2008, 03:35:15 Gönderen: Finrod » Logged

Sinek'ten selamlar Öpücük
Pimps and Queens and Criminal Queers
Blush // Love is Dust // Blush
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Druid Power On Darnassus's Forest

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Haziran 20, 2008, 03:36:24 »

bu kadar kısa kesmekten nefret ediyorum ama , çok tatlı bir filmdi Dil Çıkaran

Bu kadar efendim Kahkaha

All those beautiful boys
Pimps and queens and criminal queers
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Şey!
Serkan=Spider03=Steven
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Tookamiemitame

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Haziran 20, 2008, 03:37:39 »

bu mudur Arna, yani senin gibi sözcükleri hissedebilen birinin bu film hakkında söyleyeceği bu kadar mı Acayip Acayip Acayip Ne?

Sinek'ten selamlar Öpücük
Apus
ah ahh 80'ler gibisi yok...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Haziran 20, 2008, 03:49:39 »

Aaa gitarlar Sırıtan Müziğe büyük bir yeteneği olan çocuk..
Filmlerde böyle kişiler vardır..Özellikle müziğe karşı büyük yetenekleri olan insanları hep çok kıskanmışımdır..
Finrod Abi'nin yorumunu okuyunca kesinlikle bu filmi izlemem gerekiyor..
Yakında gitar kurslarına başlıyorum ve bu beni tetikleyici bir film olabilir..Evet evet hemen izlemeliyim Dil Çıkaran
Ben bunu izleyince yorum yapacağım Sırıtan
Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Haziran 20, 2008, 04:02:59 »

Aklımda olan tüm yorumları Finrod yapmış Gözlerini Deviren Aynı şeyleri düşünüyorum biraz tekrar yapmak gibi olacak ama Dil Çıkaran Film baştan size zaten "İşte!" dedirtiyor. O çocuğun bakış açısıyla rüzgarın uğuldaması bile bir anlam kazanıyor. Ben de şimdi müziğini dinleyerek yazıyorum, sahneler gözümün önüne geliyor. Kilise de notalara kapıldığında biraz abartıldı diye düşünmüştüm doğrusu Dil Çıkaran  Yani doğuştan olabilirde bilmeden hiç notalar ile o aşamaya akşama kadar nasıl gelebilmişti ki Dil Çıkaran Neyse o küçük uç noktayı saymazsak çok sevmiştim. Filmin başında cidden o küçücük çocuğu deli gibi kıskanmıştım. Müziği resmen hissediyor diye. Küçük bir çocuğa bir iki kez izletilmesi ile çocuğu gelecekte müziğe yöneltecek güce sahip bir film de diyebiliriz kendisine. Hele o gitar ile yaptıkları Kahkaha Öyle değil mi ya müzik bu, şartı mı var onu öyle tutarak çalamazsın diye.
« Son Düzenleme: Haziran 20, 2008, 04:12:59 Gönderen: holy_solemn » Logged

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Haziran 20, 2008, 13:43:33 »

Gece izledim filmi T_T

İzlerken öyle bir şey oldum ki, ne denilebilir ki bilemedim... Başından beri zaten çocuğa hasta oldum... Sesi çok çok tatlıydı, yüzü de bana hep birini andırıyodu ki film anında onu Finding Neverlands'te izlediğimi hatırladım... O kadar tatlıydı ki, o kadar tatlı konuşuyordu ki insanı hayran bırakmaması imkansız diyebilirim...

Lyla adlı karaktere de hayran olmadan edemedim, o çello çalarken benim içim gitti resmen, böyle bir garip oldum... Hayran hayran baktım ve çellomu almak için daha çok çabalamam gerektiğini anladım...

Louis.. Ah Louis... Şarkıyı öyle bir içten söylüyor ki öh diyorsun.. Böyle için gidiyor falan...

Uff müzik... İnsanın müziğe olan tutkusunu kesinlikle artıran bir film T_T İzleyin ve hissedin T_T

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
Apus
ah ahh 80'ler gibisi yok...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Temmuz 04, 2008, 17:49:25 »

Dün gece izledim.İnsanın duygularını ve müziğe olan merakını kabartıyor.
Çok etkileyiciydi...
Herkesin izlemesi gereken bir film..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: