|
zigu
|
 |
« Yanıtla #165 : Şubat 22, 2008, 22:27:57 » |
|
uğultulu tepeler , kitaptan uyarlanmış bir filmdi, arkadaş kitabını beğenmiş diye izledik ama berbattı, iğrençti, saçmaydı, gereksizdi, acayip pişman oldum, namı diyar voldemort oynuyordu baş rolde
|
|
|
|
|
|
"Beni ihanetle itham edenlere soruyorum: R/HR shippers Ben ne zaman, hangi tarihte ve mevzide esasen müdafaa ettigim cepheden bir adim dönmüsümdür, bir tek kardes kani dökmüsümdür?" Çerkez Ethem
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #166 : Şubat 22, 2008, 22:38:19 » |
|
Asterix öğğ berbattı  kuzenimi götürmüştüm ama ben sıkıntıdan patlamıştım fenalık basıyor insana bitsede kurtulsak diye 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
selsi
Feridun Düzağaç
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Kakao

JJH & YEH
|
 |
« Yanıtla #167 : Şubat 22, 2008, 22:45:59 » |
|
Donnie Darko ve Cennetin Krallığı izleme talihsizliğinde bulunduğum iki film.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #168 : Şubat 22, 2008, 23:59:28 » |
|
cold creek manor ve hostel part 2... harcadığım paraya mı acıyım, zamana mı bilememiştim.. çok gereksiz filmler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wiseva
|
 |
« Yanıtla #169 : Şubat 24, 2008, 16:03:38 » |
|
maskeli beşler kıbrıs ve eve giden yol.. ikisi de gerçekten kötüydü..
|
|
|
|
|
|
éğéR aşK ßuYsa sévgi ßuYsa isTémiYoruM.. ßu şeHir sensiz Yaşanmaz oLdu ..DayanaMıyoRum..
|
|
|
|
aşkım?daniel?gülnur
|
 |
« Yanıtla #170 : Mart 05, 2008, 12:47:06 » |
|
bilinmeyen cok salakca ilk baslarda iyi gidiyodu ilk lere karsı bi son hazırlayamamıslar sonu cok dandik izledigime uykusuz kaldıgıma cok pişmanım
|
|
|
|
|
|
HARUN RUMEYSA CANAY
|
|
|
|
battle_on
|
 |
« Yanıtla #171 : Mart 06, 2008, 16:14:22 » |
|
Testere filmini izlediğime pişman oldum Testere 2 yi de izlediğime pişman oldum ama 3.sünde bi arkim ısrar etti izleyelim izleyelim diye ben de o iğrenç sahneleri görmek istemediğimden iğrenç sahnelerine bakmadım arkamı dönüp o sahnenin bitmesini bekledim çünkü daha önceki serilerinde Testere 1 ve 2 yi izlemiş olduğum zamanlarda gözüme hiç uyku girmemişti.. Ama bu sefer o sahnelere bakmadığım için bu sefer kabusu ben değil arkim gördü filmden sonra gözüne hiç uyku girmedi.. Gerçekten çok iğrenç bir filmdi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #172 : Mart 06, 2008, 16:20:59 » |
|
canavar. filmin konusu çok güzeldi ama aşırı saçmaydı. kızın omzundan demir geçiyor (hatta öbür taraftan çıkıyor) kız öyle 2 gün kalıyor ve ölmüyor. sonra gelen helikopter yaralıyı değil, sağlıklı olanı alıyor. başka bir sahne: canavarı yok etmek için helikopterlerle şehri boşalttıktan sonra bütün manhattan'ı imha edecekler. sadece başroldeki kız ve erkek kalıyor. bütün manhattan yok oluyor, canavar da dahil olmak üzere, ama nedense bizimkiler sağlam. zaten sonunu nasıl bitirdiler hiç birşey anlamadım.
|
|
|
|
|
|
Life was like a moonless night, Shrouded in the stars, Beauty can be such a fright, But now you're in my arms You are my life now, Can't you see, I'd cross oceans, I'd swim seas, To be with you, That's enough for me. Your face is like a poison, Intoxicating me, How can we live forever, When our love can never be..
|
|
|
her_mi_one
Şeker

hermione
|
 |
« Yanıtla #173 : Mart 24, 2008, 12:40:01 » |
|
23 NUMARA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #174 : Mart 24, 2008, 13:14:34 » |
|
Açık Deniz - adlı bir film izlemiştim ama film bitince 2 saatimi boşuna harcadığımı anladım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #175 : Mart 24, 2008, 15:00:12 » |
|
kefaret...  "aşk ve gurur" filminin yönetmeni olduğu için beklentilerimiz farklıydı ama çok fena sıkıldık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #176 : Mart 24, 2008, 15:41:51 » |
|
gece uçuşu
|
|
|
|
|
|
"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken, ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken, nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?" 'Genç Werther'in acıları' GEOTHE Christian BALE Hayran Kulübü
|
|
|
BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!
|
 |
« Yanıtla #177 : Nisan 02, 2008, 12:13:45 » |
|
Açık Deniz - adlı bir film izlemiştim ama film bitince 2 saatimi boşuna harcadığımı anladım  aynen o filmi ben de izledim ayrıca o filmi izleyebilmek için uykusuz kaldım 
|
|
|
|
|
|
Gossip Girl 
|
|
|
|
|