her_mi_one
Şeker

hermione
|
 |
« Yanıtla #150 : Şubat 12, 2008, 16:00:29 » |
|
bir zamanlar amerikada
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LORD OF RED CASTLE
|
 |
« Yanıtla #151 : Şubat 12, 2008, 23:06:11 » |
|
Karne gününden sonra çıkışta Beuwolf a gitmiştik.Daha doğrusu hiçbiri kara veremeyince bende bunA GİRECEZ DİYE SON NOKTAYI KOYDUM(aşk filmine gitmekten iyidir diye)demez olaydım.Saçma sapan film yapmışlar.Yav angelina jolie yi oynatmışsın.AMA SANAL!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
D@ni€l »-(¯`v´¯)-» GüLc@N
Şeker

.....Ç@tl@k KıZ......
|
 |
« Yanıtla #152 : Şubat 12, 2008, 23:11:09 » |
|
ben zmanın birinde korku filmi die karanlık sular die bi film izlmeiştim filimde ağlasammı gülsemmi bilememdim aslında drama daha yatıkındı bide halkayı yapan adam die bahsediyolar 
|
|
|
|
|
|
ÖlüM B!T!R!R D!YoRl@R SeVg!y!.....B€N!M S€Vg!M ÖlÜmL€ B!Tm€z..... B€N RuHuMl@ S€vd!m s€n! RuHl@r @sl@ ÖLm€z.......
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #153 : Şubat 12, 2008, 23:28:47 » |
|
dabbe :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
polyanna_(elif)
|
 |
« Yanıtla #154 : Şubat 12, 2008, 23:31:03 » |
|
dabbe :/
kesinlikle katılıorum dabbe 
|
|
|
|
|
|
Harry Potter Cafe ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #155 : Şubat 12, 2008, 23:33:41 » |
|
göz 2 iğrençti.. güya korku filmi... aşırı sıkıcı.. allahtan 12ytl bayıp sinemaya gitmemiştim DVD kiralamıştık.
|
|
|
|
|
|
Life was like a moonless night, Shrouded in the stars, Beauty can be such a fright, But now you're in my arms You are my life now, Can't you see, I'd cross oceans, I'd swim seas, To be with you, That's enough for me. Your face is like a poison, Intoxicating me, How can we live forever, When our love can never be..
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #156 : Şubat 12, 2008, 23:38:59 » |
|
1900 Efsanesi,güzelim filmi sonunda mahvetmişler 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 13, 2008, 01:17:01 Gönderen: silverdoe »
|
|
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"  "Seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu;diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir.Bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin,öte yanda mecbur değilsin.Ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim.Bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir."
|
|
|
|
1nNeRViSioN.
|
 |
« Yanıtla #157 : Şubat 12, 2008, 23:45:44 » |
|
Kesinlkler aradaşlar katılıyorum İskender Çok berbat 1 film
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der_Meister
Kakao

Te quiero puta!
|
 |
« Yanıtla #159 : Şubat 13, 2008, 19:32:52 » |
|
Urban Legend : Bloody Mary Hayatımda 0/10 verdiğim yegane film 
|
|
|
|
|
|
Komm her, bleib hier Wir sind gut zu dir... __________________
Şöyle beni alıntılayıp mantıksız mesajlar yazmayın! Fikrinizi yazın konuyla alakalı, benim yaptığım gibi! Burada bana değil başlığa cevap vermek için varsınız!
|
|
|
Emmaezgi
Süt
Onu bende görebiliyorum Harry...
|
 |
« Yanıtla #160 : Şubat 15, 2008, 23:52:36 » |
|
dabbeye gittim param gitti diye yandım ayrıca aynı şey semumdada geçerli
|
|
|
|
|
|
 TAKIM DİYE BUNA DERİM;)
|
|
|
|
lostsoul
|
 |
« Yanıtla #161 : Şubat 16, 2008, 19:28:57 » |
|
bence türk korku filmleri hepp aynı tarzda :böğğğ: dabbe olsun araf olsun her seferinde belki bu güzeldir die izleyipte sinirlenip birde kriz geçiriorum. böö die bi korku filmi var o. halka 2 testere3 13. cuma 4 ohoo daha var da aklıma gelmiyor :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kara_kedi
|
 |
« Yanıtla #162 : Şubat 16, 2008, 23:46:32 » |
|
eh zaten pişman olcağıma bi uyku çekiyim kendime diye beğenmediğim filmde uyurum  tabii naaadiren güzeldi ama sonunu izleseydin diyen olur sonra oturur uykusuz olduğum bi vakit izlerim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karamela Sepeti
|
 |
« Yanıtla #163 : Şubat 16, 2008, 23:51:17 » |
|
okul-türk korku filmi olduğu bariz belli (tv'den izledim çok şükür) düş kapanı-korku filmi demeye bin şahit cesur balık-saolasın kardeşim dinozor yavrusu-uyumuşum 
|
|
|
|
|
|
Tvilaylay lomm 
|
|
|
|
RaİsTlİn
|
 |
« Yanıtla #164 : Şubat 22, 2008, 22:13:34 » |
|
şu ana kadar izlediğim en berbat filmlerden biriydi acımasız hayat filmi izlerken uyuyup kalmıştım o kadar mı sıkıcı olur ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|