|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 10, 2008, 13:00:38 » |
|
Bu bölümü missmurder çeviriyor  Şimdiden kolay gelsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 10, 2008, 23:15:49 » |
|
Kolay gelsin evet  Robin sonu yayınlamadan biz yarılayacağız sanırım  Hala 46. bölümü bekliyorum  Neyse 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
missmurder
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 11, 2008, 14:50:09 » |
|
Ohoo robin de bi bitiremedi  (sıkıysa sen bitir missmurder  hani bitirmeyi bırak, önce böylesini bir yaz  ) Böyle daha iyi, belirsiz bir şekilde ne zaman geleceğini beklemektense... 45.bölümün altındaki robin in notuna baktım, bir 5-10 bölüm daha eklemeyi düşünmüyorsa, 4. kitabı yazar sanki. ama bilmiyorum tabi ki, okumadım daha kitabı, göreceğiz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 11, 2008, 15:06:35 » |
|
Lütfen yazsın, lütfen yazsın  Bu kitap buraada bitmememli ben daha okumak istiyorum  Neyse Buket hızına yetişilmiyor malesef  missmurder kolay gelsin çok
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 11, 2008, 15:15:41 Gönderen: holy_solemn »
|
|
|
|
|
|
|
|
missmurder
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 13, 2008, 19:37:30 » |
|
Evet, taze tadımlık geldii İşte yeni bölümün tadımlığı;“Ron,” diye fısıldadı aceleyle, başı yarı ateşin içinde yarı dışında. Hermione, Şömine Çağırısı’nın böyle çalışması gerekip gerekmediğini bilmiyordu ama bu akşam çalışması gerekiyordu. “Lütfen orada ol-“ Çatırtı. Bir şey ya da biri kapıya vuruyordu, kapıyı büyüyle korunuyor halde bulmak onu şaşırtmıştı. Kapı çatladı ve titredi, kırılmaya neredeyse hazırdı. “Ah, Tanrım. Ron, orada ol. Birisi-“
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 13, 2008, 19:44:04 » |
|
Hermione'nin bir gözü toprağa mı bakıyor? Bu cumartesiyi bekleyin  Kendimi gazete manşeti atıyor gibi hissettim  Neyse... İlk okuduğumda hemen Hermione'nin önceki bölümlerde Draco'nun suratına attığı tokatın bedelini mi ödetmeye çalışıyorlar diye düşünmüştüm... Göreceğiz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AnİMaGuS_bLaCK
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 14, 2008, 15:53:22 » |
|
ahhh acaba nolcak acayıp merak edıyorum.............
mıssmurder kolay gelsın bu arada
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 14, 2008, 16:38:01 » |
|
Hermione'nin başı dertte mi  Ve bu bölümde bir yerde daha şok oldum  missmurder kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 16, 2008, 17:45:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 16, 2008, 18:23:19 » |
|
Luthien'in mesaj attığını görünce çok umutlanmıştım  Dedim ki bize bir sürpriz yapıp bugün yollayacak bölümü  Boşa ümitlenmişim missmurder tekrar tekrar ve tekrar teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|