|
derhavril
|
 |
« : Temmuz 11, 2008, 16:12:06 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 11, 2008, 10:11:37 Gönderen: Luthien »
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta... 
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 11, 2008, 18:35:38 » |
|
İsminen bile önemli bir bölüm olduğu belli oluyor  Geçen bölümde olanları düşünürsek  öyle de olmalı zaten  Merakla bekliyorzu tabii ki de daha çok var malesef  Çeviren kim acaba  Kimse kolay gelsin  Eğer Luthien ise büyük bir ihtimalle zaten bitimiştir edit: bushu şimdiden kolay gelsin 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 11, 2008, 18:48:46 Gönderen: holy_solemn »
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
|
|
Sydney
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 12, 2008, 08:10:31 » |
|
geçen bölümde olandan sonra umarım bu bölüm umduğum gibi olur... dört gözle bekliyorum kolay gelsin bushu 
|
|
|
|
|
|
-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House) adamım yaa  You can't always get what you want...
|
|
|
mahmut16
Şeker

Slytherin
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 17, 2008, 11:51:13 » |
|
acaba bu bölümün bir tarihi var mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 17, 2008, 11:54:36 » |
|
Her zamanki gibi  Cumartesi yani.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mahmut16
Şeker

Slytherin
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 17, 2008, 15:14:13 » |
|
 ben yeni okuyucuyumda o yüzden hangi gün yayınlandıklarını bilmiyorum her gün her saat bakıyorum  cevap için sağol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 18, 2008, 16:58:29 » |
|
ahah sağolun çeviri bitti inşallah beğenirsiniz xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 19, 2008, 15:00:42 » |
|
http://www.harrypottercafe.com/unbroken_universe_3_15.phpEllerine sağlık bushu  Çeviri çok iyiydi  İyi okumalar Sirius'ın Fudge'a dediği lafa koptum  Başından sonuna çok şekerdi ama orada aştı kendini  Yine de İngilizce'den Türkçe'ye çevirince anlam kaybolması çok oluyor özellikle küfürlerde  (İngilizce küfür konusunda biraz kıt sanırım ama Türkçe'de daha çok yaratıcı kelimeler olduğu için çevrilemiyor  ) İngilizcesine bakmanızı öneririm  Hatta o cümleyi alıntı yapıyorum : What he will do is prosecute the war straight to the end, and without me to stop him, Cornelius, you’re fucked. Ayrıca Sirius'ın neden yanında birini istediği de ilgi çekici bir konu olacak 16. bölümde 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 19, 2008, 15:05:30 Gönderen: Luthien »
|
|
|
|
|
mahmut16
Şeker

Slytherin
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 19, 2008, 16:04:16 » |
|
ne gerçekten elçilik yapcak mı yanına biri istiyor dedin ama konuşmanın sonunda kendine başka oyuncak bul diyor. yeni bir kehanet çok güzel ama anlamını anlamadım ayrıca harry ve grubunun hiç görevleri yokmuş bu hikayede bunu yazan kişi bu hikayeyi bitirmişmi acaba bilginiz varmı yoksa o hala yazmaya devam ediyormu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 19, 2008, 17:03:39 » |
|
Son bölümleri yazıyor Robin  Ya da son bölümü  İngilizce okuduğumuzda gerçekten ağzının payını iyi vermiş Sirius  Ah var ya bunun filmi olsa da doya doya izlesek Sirius'un alaycı tavırlarını Julia da yardım etmek istediğini söyledi.Bu yoldaşlığın işine yarar umarım  Remus'a da helal olsun,cesur adam  Eee ne de olsa Çapulcu  James umarım tekrar başa geçer ve durumu düzeltir.Zira Fudge ve kurbağanın durumu kurtarma projesi  herkesi mahvedecek. 16. bölümde o ilgi çekici kısmı çok merak ediyorum  Damlaaa nerdesin  ... Çeviri için teşekkürler bushu  EDİT: ayrıca harry ve grubunun hiç görevleri yokmuş bu hikayede Çünkü bu , Çapulcular'ın hikayesi.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 19, 2008, 17:12:43 Gönderen: JuliaSirius »
|
|
|
|
|
|
Sydney
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 19, 2008, 17:14:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House) adamım yaa  You can't always get what you want...
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 19, 2008, 17:28:39 » |
|
Aslannn Sirius bebişim iyi laf soktun ehe ehe.O kehanette ne öyle .Ölmeden önce son dakka golü attı resmen bizim Trelalaaa.Evet gelecek bölümleri sabırsızlıkla bekliyor olacağım.
Elinize sağlık.
|
|
|
|
|
|
 Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 20, 2008, 02:23:33 » |
|
İşte Sirius! Oh yahu, o kurbağayı susturdu ya  ayrıca Fudge'ın planına inanamıyorum  Kurbağa ve sahibi işte ne olacak  Son kısımlarda Remus'un Sirius'un nasıl dayandığını düşündüğü kısımları çok kötüydü.  Biz o 1o yılın sadece geri dönüşlerini gördük ve şimdi Remus sadece birkaç gündür Onun elinde  Sirius geliyor ama kurtarmaya ki sanırım Sybill'in bahsettiği kehanetteki seçim işte bu olacaktı. Artık Voldemort kendisi için tehlikeli olanın kim olduğuna karar verir belki de en azından Harry'i rahat bırakır  Sirius'un durmayacağını biliyordum  Çok güzel bir bölümdü. Eline sağlık bushu
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
|
|