|
fawkes13
|
 |
« : Temmuz 04, 2008, 23:44:04 » |
|
Ehem ehem.. İlk kez buraya başlık açmanın onurunu yaşıyorum.. Kısa bir zaman diliminde gelen 3 bölümden sonra, Luthien'in daha önceki konuda belirtildiği üzere, çevirilmiş hazır bir bölüm bekleyeceğiz...  Belki erken yayınlanır  Bölümün orjinal adı:Sacrifices Made Kolay gelmiştir umarım Luthien  edit: http://www.harrypottercafe.com/unbroken_universe_3_14.php
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 11, 2008, 14:40:50 Gönderen: Luthien »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 08, 2008, 02:15:05 » |
|
İlk başlığın haurlı olsun fawkes13 Luthien merakla bekliyoruz tabi ki  Erken yayımlanma gibi bir şey olabilir mi acaba  Ama o zamanda diğer bölümün gelme süresi çok uzun geliyor  Eee, o zaman tadımlık olabilir mi acaba  Hem uzun zamandır tadımlıksız kalmıştık
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 08, 2008, 09:47:32 » |
|
Valla arkadaşlar dediğim gibi 4 ay önce çevirdim ve yayına bile hazırladım  Yani siteye atma kararını vermemden 3 dakika sonra okuyabilirsiniz ama bir sonraki bölüm geç kalır evet  Tatildeyim bu yüzden eğer cumartesi nete gelemeyecek olursam cumada yayınlamak zorunda kalabilirim ama tatilde olduğumdan 5 dakikadan uzun planlar yapmıyorum Ama geç kalmayacağı konusunda garanti edebilirim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aktas
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 08, 2008, 16:14:45 » |
|
artık tatilde internet cafelerde sürüne sürüne okuyacağım  ama olsun  haftada bigün girerim nolcak sanki  elinize sağlık ama artık yorum yapamıcam  herkese elveda böhüüü  off çok duygusal oldu bu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 11, 2008, 17:56:40 » |
|
Olan oldu. Bu bölüm açıkçası beni deli etti  Voldemort Fudge'ı öldürürse çok mutlu olacağım  Bu kadar aptal olduklarına inanamıyorum  Hadi onun bir amacı var. James'i indirip başa geçmek, ama ya diğerleri? Onlar nasıl güvenmiyorum dedi anlamıyorum  İyi ki Sirius hala içerde. Bir tek o kaldı zaten.... Gelecek bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum. Voldemort barış yaptığı zaman Fudge'ın yüzünün ne hal alacağını görmek lazım *Eline sağlık Luthien  Erkenden olduğu için ayrı mutlu oldum
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight
|
|
|
|
|
|
iposh
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 12, 2008, 08:07:38 » |
|
kudurdum resmen okurken  boğazını sıkasım geldi Fudge'ın... hırrrr....  artık ne olacak çok merak ediyorum cidden ellerine sağlık Luth 
|
|
|
|
|
|
-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House) adamım yaa  You can't always get what you want...
|
|
|
|
MRPOYRAZ
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 12, 2008, 15:44:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 14, 2008, 09:49:32 » |
|
Fudge ölmezse sinir olacağım kesin Sirius'la James'in herkesin önünde kavga etmesini de aklıma getiremiyorum... Ama herkesin Grimmauld Meydanı'nda oturması çok güzel olmuş. Bir şey değil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 14, 2008, 21:51:44 » |
|
Müsadenizle o sarı çıyan Draco veledini boğabilirmiyim adiii yalaka  Fudge ve Umbridege ikisi için çok güzel fantezilerim var.  yani kaynar kazanlar,tırnaklar vs var aralarında.  eline sağlık canım Luthien 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dora_mien
Süt
KayßedeßiLecegim ßir $ey Yokken Kendimi Kayßettim
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 16, 2008, 12:58:07 » |
|
çok güsel bi bölüm  çeviri için teşekkürlerr =)
|
|
|
|
|
|
DoRa&MieN
Çocuklar inanın,inanın çocuklar Güzel günler göreceğiz,güneşli günler Motorları maviliklere süreceğiz Güzel günler göreceğiz,güneşli günler...
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 16, 2008, 19:20:33 » |
|
Sitede küfür yasağı olduğu için  sadece teşekkür ettiğimi söyleyebiliyorum.Ellerine sağlık Luthien 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|