|
|
|
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 03, 2008, 17:35:33 » |
|
öhhh bu giriş kısmını duyduğum iyi oldu.acaba ne denecek neyle ilgili olacak sabırsızlıkla beklenir.şunun şurasında ne kadar kaldı canımm.cumaaaaa veee ertesiii .Luthhh saolll. 
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Bill ..Senden korkulsa da sen yine de sevilirsin.
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 03, 2008, 17:53:33 » |
|
Evet  cumartesi sabahtan yayınlarım ama tadımlık yayınlayamam  Çünkü zaten 2 sayfa ve tek kısımdan oluşuyor. Tek bir olay anlatılıyor. Tek bir seçim  O yüzden neresinden alsam çok büyük spoiler olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 03, 2008, 18:26:12 » |
|
2 sayfa ? Olsun bu olmasa gelecek cumartesine dek yeni bölümümüz olmayacaktı buna şükür o yüzden  Şimdiden eline sağlık Luthien  tadımlığın olmamasını anladım ama çok da meraklandım çünkü sanki önemliymiş gibi geliyor çok " Tek bir seçim." lafını görünce
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 03, 2008, 18:27:27 Gönderen: holy_solemn »
|
|
Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti. "Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."* Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez, Ve aileyi kan bağı belirlemez Kopmayan bağlarla sağlamlaşır Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız Sonuna kadar birbirimize sadığız Ne olursa olsun bu andan sonra Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara *  Saving people, haunting things, family business * Twilight 
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 03, 2008, 18:33:19 » |
|
Bence çok önemli  Kitap kahramanları da öyle düşünüyor  Voldisinden, James'ine... Snape'inden gazetecilerine kadar  Neyse  Sustum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 03, 2008, 18:35:29 » |
|
meraktan gözleri yerinden fırlayan birini duyarsanız ahandaaa o benim.sabırsızlanan Marissa. 
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Bill ..Senden korkulsa da sen yine de sevilirsin.
|
|
|
|
AnİMaGuS_bLaCK
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 04, 2008, 20:38:33 » |
|
ewt yaa cıldırtacak bu hıkayeler benı
|
|
|
|
|
|
Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez, Ve aileyi kan bağı belirlemez Kopmayan bağlarla sağlamlaşır Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız Sonuna kadar birbirimize sadığız Ne olursa olsun bu andan sonra Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.
"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 05, 2008, 01:44:17 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 05, 2008, 01:45:43 Gönderen: Luthien »
|
|
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 05, 2008, 12:17:26 » |
|
Luthien abla çok güzeldi.Ellerine sağlık  Gitti  Sirius gitti  Hem de bu kadar erkenden gitti  bühüüü  Nereye gitti ama  3 kitap harika görünüyor.Keşke son kitap olmasaydı.Belki de değildir  Teşekkürler Luthien abla
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 05, 2008, 12:18:02 Gönderen: JuliaSirius »
|
|
|
|
|
|
AnİMaGuS_bLaCK
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 05, 2008, 12:28:55 » |
|
luthıen abla cok gusel dı ellerıne saglık  sirius adamım nereye gıttı acaba ....ne yapcak....dıer çapulcularda hıc bır sey yapmıyor yane :@ nse ablacam dıer bölumlerı sabırsızlıkla beklıorum  tekrar elıne saglık
|
|
|
|
|
|
Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez, Ve aileyi kan bağı belirlemez Kopmayan bağlarla sağlamlaşır Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız Sonuna kadar birbirimize sadığız Ne olursa olsun bu andan sonra Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.
"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 05, 2008, 12:53:40 » |
|
Bu son kitap bu arada  3leme olacağı kesinleşmiş. Evet ben de ilk okuduğumda inanamamıştım  Gitti yahu... Resmen asasıyla günlüğünü alıp bir kendi bir o gitti 1. bölüm'den itibaren artık gidişinden sonra Büyücü Dünyası'nda neler döneceği anlatılacak...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 05, 2008, 13:45:41 » |
|
son kitap  ve Sirius'un gidişiyle büyücü dünyası  Her şey nasıl değişti birden  uff bekliyorum 1. bölümü sabırsızlıkla O günlüğü de yazsa Robin,hiç fena olmaz aslında ama  Belki yazar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 05, 2008, 13:52:14 » |
|
ahhh bu ne ya .Sirius ya çok cesursun yada çok korkak.Yavrum ya tek başına inine çekilen yaralı bir hayvancık gibi yaralarını yalamak için karanlığın içine sığındı.Umarım kendini toparlar ve en güç savaşı verir yani kendine karşı olan savaşı.Eline sağlık Luthien güzelim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|