Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 14, 2008, 10:30:14  

Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 8. Bölüm: Yapılmış ve Yıkılmış Köprüler  (Okunma Sayısı 1383 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Haziran 06, 2008, 20:37:22 »

Onları çevirdim ben Kahkaha Sadece son laciverli bölüm duruyor Dil Çıkaran

Hatta ve hatta sonraki bölümleri çevirecek arkadaşlardan izin alıp erkenden yayınlamayı düşünüyorum bazı yerleri aslında... Ama bu kesin değil Dil Çıkaran Üstelik son birkaç bölümün de ortak çalışma olması taraftarıyım aslında Dil Çıkaran

Neyse... zamanı gelince konuşuruz. Şimdilik finallerle ilgileniyorum Dil Çıkaran
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 8. Bölüm: Yapılmış ve Yıkılmış Köprüler
« Eklendi: Ekim 14, 2008, 10:30:14 »

Dame
Damla, Damlaş, Damma artık nasıl istersen ~ Gırrrrrrrr ~ Hmpff ~ Sessiz Korist
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

theory of knowledge....it looks like I've none!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Haziran 06, 2008, 20:38:38 »

Ühüüü diyorum bir şey demiyorum neyse Kahkaha Kahkaha Başarılar sana da Kahkaha Kahkaha

yazan bir yazar!

Resimciğe tıklasana bi XD XD XD

I saw Susie sitting in a shoe shine shop.
Where she sits she shines, and where she shines she sits.

(Tam olarak okuyabilenden diksiyon dersi istiyorum Hede Hödö)
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Haziran 06, 2008, 20:44:19 »

öffff harikasın Luth canım süper .finallerinde sonsuz başarılar. Alkış Sarılan

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Bir şarkının başlangıcı gibi...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #33 : Haziran 06, 2008, 21:16:10 »

Gelecek Postası - Muhabiriniz Rita Skeeter(ve missmurder kendini tutamaz küfreder bu adı okuyunca)

Daigon Yolu'ndaki Harry Potter Cafe yöneticilerinden Luthien (21-yaşı salladım. Haberlerde yazrlar ya Hede Hödö ), dün akşam Cafe'nin alt katlarında yapılan bir partide aşırı dozda Unbroken Universe aldığı için kendinden geçti. Bunun üzerine olayı gören UU Seherbazları hemen 713'e bir Patronus yolladılar. Gelen Şifacılar, ilk tespitlerde Luthien'in gaza geldiğini ve Robin adlı bir yazarın hikayesini çevirmekten böyle olduğunu belirttiler. Görgü tanıkları, Luthien'in olayı abartıp simultane çeviri ile yeşil Tez-Tekrar-Tüyü'ne bir şeyler söylediğini söylüyorlar. Luthien'in çevirideki hızının sırrı bu mu?
St.Cafe'de bulunan Luthien, 6. Kat: Aşırı Doz Unbroken Universe ve UU Sebebi Hastalıklar, 345 numaralı odadan ziyaret edilebilir.
Ayrıntılı bilgiler yarınki sayımızda.

Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Haziran 06, 2008, 21:21:51 »

Evet bir ara cidden sabah akşam çeviriyordum Dil Çıkaran 1 günde 2 bölüm bitirip, 3.nün bir kısmına geçtiğimi hatırlıyorum ama bölümleri okusaydınız anlardınız nedenini Kahkaha Arada kalkıp hoplayıp zıpladığım için zaman kaybettim sadece Dil Çıkaran

Not: Yaşım 22 olmuş nüfus kağıdıma göre... Ama 21 i sevdim Dil Çıkaran

Neyse Kahkaha Heveslendirmeyeyim daha fazla Kahkaha Ama çok güzel yahu... İnanılmaz yani Dil Çıkaran Çok seviyorum ben bu hikayeyi Kahkaha
Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Bir şarkının başlangıcı gibi...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #35 : Haziran 06, 2008, 21:27:41 »

Yok yok, bence sen bir St.Cafe, 6.Kat'a uğra Luthien Kahkaha Bir günde iki bölüm? Ben bir bölümü çevirirken sıkılıyorum açıkçası Dil Çıkaran İyi hoş ama çok da zevk almıyorum senin kadar. Neyse canım, zevk renk meselesi bunlar Hede Hödö

Dın dın dın dıın. Yeni bölümlerrr Hede Hödö

Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

HPC'deki 1. yılım :P XD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Haziran 06, 2008, 23:04:35 »

1 günde 2 bölüm..Güzelmiş Kahkaha

Bu arada benim sınavlarım bitti..yardım isteyen olursa Hede Hödö (sanki çok iyi yapabiliomuşum gibi Dil Çıkaran ) yardımcı olabilirim.

Ve de finallerinizde ve oks-öss.de başarılar dilerim..Bir an önce kurtulun artık şunlardan Dil Çıkaran

fawkes13
UU Seherbazları
Süt

Does Tomorrow Comes, If It's Enough Late?

fawkes@hortkulukavcisi.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #37 : Haziran 06, 2008, 23:49:31 »

Bu arada benim sınavlarım bitti..yardım isteyen olursa Hede Hödö (sanki çok iyi yapabiliomuşum gibi Dil Çıkaran ) yardımcı olabilirim.

Ve de finallerinizde ve oks-öss.de başarılar dilerim..Bir an önce kurtulun artık şunlardan Dil Çıkaran

Bir günde iki bölüm fazla gelmesin arkadaşlar:p
Yani diyorum ki ikincisini bir hafta sonrası okusanız falan:p
JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

HPC'deki 1. yılım :P XD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Haziran 07, 2008, 11:40:00 »

Bir günde iki bölüm fazla gelmesin arkadaşlar:p
Yani diyorum ki ikincisini bir hafta sonrası okusanız falan:p
Hayır,benim demek istediğim o değildi Terleyen Luthien'in güde 2 çeviri yapmasıydı Terleyen

Fazla bölüm göz çıkarmaz Hede Hödö
Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Haziran 07, 2008, 12:00:07 »

Kurtulamadın fawkes13 Kahkaha

Bu arada JuliaSirius gayet iyi çeviriyorsun. Sınavlar yüzünden bu ara karışıklık olduğu için aslında çeviren arkadaşlarımız bölümlerinin bir kısmını uygun ve istekli olan Seherbazlara verip yardım isteyebilirler.

Ben de kurtulayım şu sınavlardan el atacağım :S (Sınavlardan kurtulmam Temmusun 4 ü gibi görünüyor şu anda ama...)

Bu arada ben de her sınav maduruna başarılar diliyorum Kahkaha
AnİMaGuS_bLaCK
Yeniden yapılanıyorum...
UU Seherbazları
Demleme Çay

KANIK'sandığım biri ORHAN VELİ

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #40 : Haziran 07, 2008, 12:02:35 »

Gelecek Postası - Muhabiriniz Rita Skeeter(ve missmurder kendini tutamaz küfreder bu adı okuyunca)

Daigon Yolu'ndaki Harry Potter Cafe yöneticilerinden Luthien (21-yaşı salladım. Haberlerde yazrlar ya Hede Hödö ), dün akşam Cafe'nin alt katlarında yapılan bir partide aşırı dozda Unbroken Universe aldığı için kendinden geçti. Bunun üzerine olayı gören UU Seherbazları hemen 713'e bir Patronus yolladılar. Gelen Şifacılar, ilk tespitlerde Luthien'in gaza geldiğini ve Robin adlı bir yazarın hikayesini çevirmekten böyle olduğunu belirttiler. Görgü tanıkları, Luthien'in olayı abartıp simultane çeviri ile yeşil Tez-Tekrar-Tüyü'ne bir şeyler söylediğini söylüyorlar. Luthien'in çevirideki hızının sırrı bu mu?
St.Cafe'de bulunan Luthien, 6. Kat: Aşırı Doz Unbroken Universe ve UU Sebebi Hastalıklar, 345 numaralı odadan ziyaret edilebilir.

hehehhe Kahkaha  bölüm nerde yaw luth Dil Çıkaran

ÖLÜM ŞİİRİ

Ölüm, ölüm varlığın son bulduğu son nokta,
Ölüm,ölüm yokluğun yok olduğu son nokta,

Ölüm, ateşli mızrak cehennemin kapısı,
Ölüm, iremli bahçe cennetin anahtarı,

Ölüm, dikenli yolda varlığın son bulması,
Ölüm, güller içinde yokluğun yok olması,

Ölüm, ruhun gitmesi ızdıraplar içine,
Ölüm, ruhun dönmesi mutluluga sevgiye,

Ölüm, dönülmeyen yol yolların son bulması,
Ölüm, başlangıç nokta varlığın başlaması,

Ölüm, ölüm hesabın sorulduğu dönemeç,
Ölüm, ölüm sualden ya hiç geçme ya da geç,

Ölüm, zebanilerin oltasına düşmektir,
Ölüm, zorlu yolların sıratından geçmektir,

Ölüm, bir karış ğüneş içine garkolmaktır,
Ölüm bahar havası sevinçten boğulmaktır,

ÖLÜM, ÖLÜM SEN DE ÖL, ÇÜNKÜ SENDE ÖLÜSÜN,
ÖLÜM, TUBA DALININ HİÇ BİT
Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : Haziran 07, 2008, 12:09:48 »

Söz holy_solemn'de Dil Çıkaran Ben de bilmiyorum arkadaşlar. Holy_solemn uygun olduğu zaman yollar ben de eklerim siteye Kahkaha
aktas
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #42 : Haziran 07, 2008, 13:05:40 »

Sırıtan  Kahkaha  Sırıtan  Kahkaha  Hede Hödö yarılcam şimdi
derhavril
Cliff...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #43 : Haziran 07, 2008, 21:21:37 »

Sırıtan  Kahkaha  Sırıtan  Kahkaha  Hede Hödö yarılcam şimdi

Kahkaha Kahkaha   tam Luth u anlatmış Dil Çıkaran

Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...

Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : Haziran 08, 2008, 20:21:07 »

Unuttuk zannetmeyin diye arada yazıyorum buraya gereksiz gereksiz Dil Çıkaran Daha ne zaman yayınlayacağımız belli değil. holy_solemn'den haber alır almaz haber vereceğiz.

Ama iyi haber: fawkes13 9. bölümün (Sadakat ve Güven) çevirisini çok güzel bir şekilde bitirdi. Yayına bile hazırladım Dil Çıkaran Bu bölümden bir gün sorna falan yayınlarız.
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: