Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 30, 2008, 13:56:24 » |
|
ayyy üzülmeee kıyamam sana.neyse geç olsun güç olmasın.
|
|
|
|
|
|
 Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 30, 2008, 14:46:46 » |
|
Bir de iyi tarafından bakın  9. bölümle arasında çok az zaman farkı olacak  Kolay gelsin canım. Sınav haftam hızla yaklaştığı için anlayabiliyorum seni...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raziel Neith
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 30, 2008, 18:28:49 » |
|
Bir de iyi tarafından bakın  9. bölümle arasında çok az zaman farkı olacak  Kolay gelsin canım. Sınav haftam hızla yaklaştığı için anlayabiliyorum seni... bir yanda hüzün bir aynda sevinç çok teskurler luth  9.bölümün cabuk gelmesi çoookkk mutlu edici bi haber, zeynep kolay gelsın canım sıkma sen kendını uu fan takımı beklıo  finallerde başarılar luth ve zeynep
|
|
|
|
|
|
…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine... - Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
|
|
|
|
AnİMaGuS_bLaCK
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 03, 2008, 15:26:35 » |
|
bölüm ne zamn yayınlanıyordu...........
|
|
|
|
|
|
ÖLÜM ŞİİRİ
Kanımı alın, Kefenimi, Ve Ne varsa benden kalanı. Mezar başı yalnızlığında cesedimin, Fotoğrafını çekin.
Dünya görsün, Görsün yargıçlarınız, Vicdanlı insanlarınız, Görsün, Ben ilkeliyim, Hak yemem diyenler.
Dünyanın, tarihin önünde, Çocuklarımın karşısında, Taşısınlar Bu masum canın yükünü. Sözde barışı kollayanların elinde, Bu günahsız canın, Çaresiz acılara mahkumiyetini görsünler.
Cuma ed-Dussari
Guantanamo'dan Şiirler : Mahkumlar Konuşuyor
|
|
|
priori incantatem
Şeker

beslenir ki bu
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 04, 2008, 15:58:54 » |
|
Çarşamba geldi çıt yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 04, 2008, 16:00:54 » |
|
hımm sınavlardan başını kaldıramıyor galiba.ondandır.neyse üstüste iki bölüm okucaz galiba fenamı 
|
|
|
|
|
|
 Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
|
|
|
|
MRPOYRAZ
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 04, 2008, 17:30:19 » |
|
hadi bakalım sınavlarımı bitirmiş olmanın gururu neşesi ve rahatlığıyla cafeme kavuştum.  son iki sınav battı ama yapacağım birşey yok oldu bitti  yeni bölümü 61684984194 gözle bekliyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 06, 2008, 19:23:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar!Resimciğe tıklasana bi I saw Susie sitting in a shoe shine shop. Where she sits she shines, and where she shines she sits. (Tam olarak okuyabilenden diksiyon dersi istiyorum  )
|
|
|
Marissa
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 06, 2008, 19:24:44 » |
|
holy_solemn den haber var mı dostlar mesaj felan attımı acep
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 06, 2008, 19:30:40 » |
|
Şey ya bana en son finalleri bittiği gün şey demişti "İzmir'e gideceğim bir iki hafta ortalarda olmayabilirm" 
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar!Resimciğe tıklasana bi I saw Susie sitting in a shoe shine shop. Where she sits she shines, and where she shines she sits. (Tam olarak okuyabilenden diksiyon dersi istiyorum  )
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #26 : Haziran 06, 2008, 19:32:34 » |
|
Son Aktif Olma Zamanı: Mayıs 30, 2008, 14:54:56 1 haftadır yok.Finallerinin bitmiş olması gerekiyor ve İzmir'de olmalı şimdi  Bu haftasonu ortaya çıkar diye düşünüyorum.Yanında da 8. bölüm olur hani 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aktas
|
 |
« Yanıtla #27 : Haziran 06, 2008, 19:55:52 » |
|
Son Aktif Olma Zamanı: Mayıs 30, 2008, 14:54:56 1 haftadır yok.Finallerinin bitmiş olması gerekiyor ve İzmir'de olmalı şimdi  Bu haftasonu ortaya çıkar diye düşünüyorum.Yanında da 8. bölüm olur hani  inşallah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #28 : Haziran 06, 2008, 20:15:37 » |
|
Bu aralar tam finallere, oks ve öss dönemine geldiği için aksaklıklar oluyor evet  holy_solemn yollar yollamaz yayınlarım bölümü. 9. bölümün çevirmeni fawkes13  O da öss'ye gireceği için sıkışık durumda. Yarısını Avalon'da yayınladı ama Şu dönem bir geçsin hızlanacağız... Robin'in yayınladığı son bölümün tadı damağımda kaldı  Heveslendim UU çevirmeye iyice 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #29 : Haziran 06, 2008, 20:17:47 » |
|
Yok Luthien yavaş ol.  Heveslenme sen o çizelgenin halini gördüm fenalık geçiriyordum zaten anam yani tamamında lacivert lacivert Luthien yazacak neredeyse 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|