|
Fides
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 16, 2008, 19:26:45 » |
|
Sen de çok şey ummuşsun Buket  Sabahtan okuyacağımıza şükret bence Nasıl bir merakla beklediğimiz biliniyor tabi o tadımlıktan sonra  Şimdiden eline sağlık missmurder  Luthien, sabırsılıkla bekliyoruz 
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 17, 2008, 10:10:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 17, 2008, 10:58:19 » |
|
öfff ne heyecanlı bir yerde bitmiş öyle.Hermiciğimize bişi olmadığını söyleyin dostlar yada ailesine  Harry nin kaderi galiba hayatının bir yerinde Dursleylerle karşılaşmak.Elinize sağlık dostlar.
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 17, 2008, 12:05:34 » |
|
Draco Malfoy'u kesinlikle öldürmek istiyorum  Hermonie  Nasıl başetsin zaten o yaşta o kadar ölüm yiyenle... Billy bir şekilde Sirius'u bulsa keşke... Bulup birlikte şu ölğm yiyenleri yaptıklarına pişman etseler  Onu da gelecek bölümde göreceğiz artık.  Sirius ve Harry konuşması da çok hoştu ayrıca  Ama Harry orada sırf tatilde kalacak değil mi? Elinize sağlık
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 17, 2008, 14:41:52 » |
|
Ben de Sirius'ın Harry'i ikna edişine bayıldım  Çooook tatlı olmuş Dudley'e gıdıklama büyüsü yapması da harikaydı  Ve Bill'in onca Ölüm Yiyen'le başa çıkacak tek kişi olarak direk Sirius'a gitmesi karizmanın nirvanası olarak görülebilir rahatlıkla  Ben seviyorum bu karakteri çok ya Remus'un paranoyakça davranıp Hermi'lerin evine koruma büyüleri yapmasını taktir ettim... Çok geç olmadan yetişebilseler bari... edit: Özellikle burada Lily'ye de Sirius'a da saygılarımı yolluyorum  : Harry'nin annesi her türlü şekilde tartışabilirdi, ister kendi yoluyla ister başkasının yoluyla ve Sirius size o ölü mavi gözlerle bakar ve onun yolunu seçmeniniz daha az acı verici olacağına inandırırdı.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 17, 2008, 14:46:15 Gönderen: Luthien »
|
|
|
|
|
|
|
|
aktas
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 17, 2008, 20:24:35 » |
|
hermiiiiiiii  ah canımm  ben kıyamam emmama aman işte hermime  inş. kurtulur .. lucius u sevdim bu bölümde  severusccum da hayırlısıyla seçimini ölmeden yapabilse  eline sağlık missmurder 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sydney
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 17, 2008, 21:05:08 » |
|
ellerine sağlık missmurder harika bir bölümdü Hermione ve ailesine bir şey olmaz umarım..
|
|
|
|
|
|
-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House) adamım yaa  You can't always get what you want...
|
|
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #26 : Mayıs 18, 2008, 20:46:39 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 18, 2008, 21:09:35 Gönderen: Luthien »
|
|
Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #27 : Mayıs 18, 2008, 22:31:06 » |
|
Karışmak gibi olmasın ama  " seçmenizin " demek daha doğru olmaz mı  Yani bir örnekle " bu yolu seçmenizin daha iyi olacağını düşünüyorum." mu dersiniz yoksa "bu yolu seçmeninizin daha iyi olacağını düşünüyorum." mu dersiniz  İkinci cümlede anlam " seçmen"e dönüşüyor Yanlış anlamış olabilirim kelimeyi.Ama yine de söylemek istedim  edit: Tekrar editledim  - Luth
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 18, 2008, 23:25:42 Gönderen: Luthien »
|
|
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #28 : Mayıs 19, 2008, 14:10:10 » |
|
Evet doğru  orası da saçma olmuş ahaha  Otomatiğe bağlayıp okuyunca farkedemiyorum artık  Hep "seçmeniz" diye okudum onu Hım, neyse düzeldi işte  Bu arada ne "karışmak gibi olmasın"ı JuliaSirius, hata gördün işte, iyiki de gördün hani 
|
|
|
|
|
|
Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
|
|
|
|