|
JuliaSirius
|
 |
« : Haziran 24, 2008, 11:34:16 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 03, 2008, 19:36:09 Gönderen: Luthien »
|
|
|
|
|
|
|
|
Raziel Neith
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 24, 2008, 11:51:54 » |
|
bende bir büyük hevesle acıverdim konuyu aha dedim 11 yayınlanmış 12 acılmış dedım ama hayal kırıklıgı yasadım  neyse yav bugun yayınlancakmış  missmurder kolay gelsin merakla beklemedeyim  Remus
|
|
|
|
|
|
…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine... - Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 24, 2008, 12:22:48 » |
|
Adını öğrenmemiz için yarını bekleyeceğiz sanırım  Çünkü kendileri bugün İstanbul'a geliyordu yanlış hatırlamıyorsam 
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar!Resimciğe tıklasana bi I saw Susie sitting in a shoe shine shop. Where she sits she shines, and where she shines she sits. (Tam olarak okuyabilenden diksiyon dersi istiyorum  )
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 24, 2008, 12:28:03 » |
|
Chapter Twelve: Love and Friendship Aşk ve arkadaşlık  Ama o ne der bilmiyorum  Gerçi başka bir çevirisi de olmaz ki bunun  Neyse kendinden öğreniriz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 24, 2008, 12:29:07 » |
|
Eh barizmiş adı  Aşk ve dostluk da olabilir ama neyse en iyisi onu bekleyelim 
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar!Resimciğe tıklasana bi I saw Susie sitting in a shoe shine shop. Where she sits she shines, and where she shines she sits. (Tam olarak okuyabilenden diksiyon dersi istiyorum  )
|
|
|
|
aktas
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 25, 2008, 17:32:45 » |
|
Adını öğrenmemiz için yarını bekleyeceğiz sanırım  Çünkü kendileri bugün İstanbul'a geliyordu yanlış hatırlamıyorsam  doğru hatırlıyosun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 25, 2008, 17:54:07 » |
|
Ah Buket'çim ah  Bir an okuldayken 11 yayınlanmıııış yaşasın diyerek açmıştım ama  Neyse en azından bugünmüş  Merakla onu beklerken bağlantılarından dolayı bunu da sabırsızlıkla bekliyoruz tabi ki  missmmurder kolay gelsin sana  Bu bölümde Julia olacak gibi bir his doğdu içime nedense  Neyse
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 25, 2008, 19:11:14 » |
|
belki sirius da olur  Ben açtm ya bölümü,kullanıcı adına uygun bir şeyler bekliyoruz artık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 27, 2008, 17:31:06 » |
|
Haber verecektim sınavlarım arasında unuttum  Bölümü çeviren missmurder'dı hatta yarısını çevirmişti yaklaşık 3 gün önce  Ama beklenmedik bir tatil planı çıkınca Stupefy'den yardım istemiş ve blümün diğer yarısını Stupefy çevirecek  Kolay gelsin diyorum ve ellerine sağlık missmurder 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 27, 2008, 20:58:32 » |
|
bu bolumun acildigini gorseydim daha onceden haber verirdim adi ne falan diye ama zaten haber veren olmus  Luth un dedigi gibi yarisini Stupefy cevirdi. ona da cok tesekkur ediyorum canim kuzucum benim. bu arada luth, bolumu ben gonderecegim. stupefy da tatile gitmis, bir yanlis anlama olmus falan neyse ben yolluyorum kisaca. birazdan 3-5 cumle duzeltip yollarim. ayrica, bolumun adini sevgi ve arkadaslik diye cevirdim cunku sevgi asktan daha guclu bir kavram, degil mi? neyse iste... yarin aksama okursunuz bir sorun cikmazsa... luth da koyarsa...
|
|
|
|
|
|
Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 27, 2008, 23:20:43 » |
|
11. bölüm yayınlanır yayınlanmaz koyarım canım  Stupefy'ında senin de tekrar ellerine sağlık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 28, 2008, 00:22:39 » |
|
Bölüm ismi çok güzelmiş  bence de aşk yerine sevgi seçimi daha güzel olmuş missmurder  İkinizinde elinize sağlık şimdiden
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 28, 2008, 01:33:28 » |
|
12. bölümü yayına hazırladım bu arada  11. bölümden hemen sonra yayınlanacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dora_mien
Süt
KayßedeßiLecegim ßir $ey Yokken Kendimi Kayßettim
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 03, 2008, 20:00:37 » |
|
"İkimiz de biliyoruz ki istediğim şeyi senden alacağım," dedi Karanlık Lord yumuşakça. "Sen Sirius Black değilsin." Remus kan tadı alarak gülümsedi. Yarılan dudağı acıyordu. "Olmak zorunda değilim." bu bölümü çok swdim! neler yaptılar remus'a  çeviren arkadaşa teşekkür ederiM:)
|
|
|
|
|
|
DoRa&MieN
Çocuklar inanın,inanın çocuklar Güzel günler göreceğiz,güneşli günler Motorları maviliklere süreceğiz Güzel günler göreceğiz,güneşli günler...
|
|
|
|