|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 10, 2008, 16:18:08 » |
|
Son simge mi  Ah ah bu bölüm çok fena olacak gibi ya neyse. Damla duy sesimiziiii. Tadımlık 
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight
|
|
|
|
|
|
fawkes13
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 10, 2008, 19:44:06 » |
|
Valla bence damla hemen gelip tadımlık yayınlarsa daha fazlasını isteyeceksiniz..
Süper bir bölüm.. Tadı damağınızda kalacak:P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 10, 2008, 19:49:02 » |
|
Hö? Başlık ne ara açıldı ya  Tadımlık diye çığlıklar var ehe.  Halletmeye çalışacağım tadımlık koymak istiyorum çünkü  Ha çeviriye anca pazartesi başladığım gerçeğini de itiraf ediyorum buradan ayrıca  edit:Ahahah tadımlık koymasam mı ne  Benim kuş beyin okuduğu şeyi unutmuş bir an tabi. Ne vardı bu bölümde diye düşünüyor?  Ama hatırladım Bu ve bundan sonraki bölümü 45153453152356 gözle bekleyeceksiniz. Ya da ben okurken fazla heyecanlanıyorum 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 10, 2008, 20:37:50 Gönderen: Dame »
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 10, 2008, 21:55:05 » |
|
Eh sen böyle de de biz normal normal beklemeye çalşalım cumartesini  Seni gidi seni  Meraktan ölüyortuz burada nasıl bölümde ne olduğunu unuttun bakiiim  Eee kaç gün kaldı , 5  Tadımlııııııııııık isteriiiiiiiiiiz  Azıcık ipucu yahu  Ah ah sana kolay gelsin bize de sabır tabi....
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 11, 2008, 22:49:43 » |
|
Tadımlık isteriz hala  Rowling'in hikayesinden dikkatimizi çektik, UU'ya gözümüzü diktik  Bu bölümü ve son bölüme kadar olan her bölümü adım gibi bilmeme rağmen neresinden alıntı yapacaksın merak ediyorum Dame  Sizin seçimlerinizi görmek güzel oluyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 11, 2008, 22:54:40 » |
|
yahu bu seri gittikçe heyecanlı mı oluyor ne?birde seri 3 kitapta kalıp bittimi acaba?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 11, 2008, 22:56:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 12, 2008, 00:11:30 » |
|
Evet arkadaşlar bu kesinlikle son kitap  %100... Son bölümlere doğru ne demek istediğimi anlayacaksınız. Yani kitap kesin bir sona doğru son sürat ilerliyor. En son 46. bölümü okudum deliler gibi 47yi bekliyorum  Öyle böyle değil  Neyse... Daha da heyecanlı olacak Bu arada Dame hepsini çevirmene gerek yok yahu  Beğendiğin bir yeri koy yeter. Ben hep öyle yapardım  Ama sen bilirsin tabi ki  Biz hiç baskı yapmayız hem -melek kız ifadesi- Kolay gelsin tekrar canım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fawkes13
|
 |
« Yanıtla #26 : Haziran 12, 2008, 11:02:22 » |
|
Ben de en son 46'yı gördüm:P ama altındaki notta da bilgiler vardı yaniii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iposh
|
 |
« Yanıtla #27 : Haziran 12, 2008, 17:27:25 » |
|
bitmesin ya bu JKR in yazdığından daha güzel Robin'e baskı mı yapsak acaba... Remus ölürse Severus da çok yaşamaz bence Sirius bir bakışta öldürür onu gibime geliyo
|
|
|
|
|
|
-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House) adamım yaa  You can't always get what you want...
|
|
|
|
MRPOYRAZ
|
 |
« Yanıtla #28 : Haziran 13, 2008, 21:19:18 » |
|
sirius diyorsunuz vallaha bir baktı mı o gözlerle ortalıkta ne snape kalır ne de voldemort  eğer Allah korusun lupin ölürse James o tekerlekli sandalyesinden kalkıp koşarak snape e bildiği tüm büyüleri sıralar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|