Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 13, 2008, 00:18:11  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: rp  (Okunma Sayısı 727 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
defacto
Özel Forum
Süt
*

caneryazar@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
rp
« : Ocak 30, 2008, 19:06:19 »

duyduğum kadarıyla sitede rp'ye bir bölüm ayrılmış. üye olmamın nedeni de bu. fakat o bölümü bulamamaktayım. yardım ederseniz sevinirim... saygılar...

büyücülerin aşırı tertip ve düzenini inceleyip homurdanan  <.< alkolik dwarf, sakalını kaşıya kaşıya çıkar odadan. En yakın hana kapağı atmak aklında Gözlerini Deviren...

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: rp
« Eklendi: Ekim 13, 2008, 00:18:11 »

Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ocak 30, 2008, 19:07:39 »

http://www.harrypottercafe.com/forum/duyuru_panosu/role_playing_bolumu_ile_ilgili-t14376.0.html

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
defacto
Özel Forum
Süt
*

caneryazar@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Ocak 30, 2008, 19:17:34 »

"rp geçmişim ha! PUAHAHAHA!!" dwarf'un kulak zarı patlatan kahaksından keyfi kaçmayan bir tek hancı gibi gözüküyordu, zaten hancının duyabildiği tek ses dwarf'un verdiği bir avuçtan daha az mitril tozuydu...

"İstediğiniz rp geçmişim. Dinleyenler toplanın etrafıma! Hancı buraya bir fıçı daha!"

Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ocak 30, 2008, 19:36:45 »

Elindeki soslu mısır paketiyle Café' nin içinde dolaşan Gria bir köşede Marissa ve yeni birisinin konuşmalarını duyar. Marissa' nın uzaklaşmasının üzerine adının Dwarf olduğunu duyduğu gence yaklaşır.

" Sevgili Dwarf öncelikle hoşgeldin ! " elindeki mısır paketini uzatarak " Soslu mısır ister misin? Şunu söylemeliyim ki rp geçmişini Nyks' a anlatmalısın. Bize değil. " der.

Daha sonra çok sevdiği soslu mısır paketini de alarak kayıplara karışır. O günden beri haber alamadık zaten Hede Hödö Hede Hödö

~ Twilight ~

Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ocak 30, 2008, 20:13:16 »

Bir yabancı mıdır handa kulakları tırmalarcasına kahkaha patlatan yoksa eskilerden göze çarpmış bir yüz müdür? Kuşkusuz ikincisidir, beklenmedik bir yüz belirmiştir handa.

"Yanlış anlamışsın cüce efendi... rp geçmişin istenilmez, belki geçmişte yaşadığın bir olayı alatman kafidir; senin bitmek bilmeyen geçmişini duymak isteyen var mıdır bu handa merak ediyorum doğrusu." Dişi sinsice sırıtır. Sonra bir anda o sinsi suratının yerini samimi bir yüz ifadesi alır da cüceye yöneltir yüzünü bir kez daha...

"Bu arada, hoşgelmişsin... Seni buralarda göreceğimi ummazdım, şaşkınlığımı bağışla..."

---

canerrrr, rp bölümü üyelere kapalı, linkteki konuda belirtildiği gibi birkaç paragraflık örnek bir şey sunman gerekiyor görmen için, bunun nedeni de, rp yaptığını sanan insanla gerçekten rp yapanı ayırmak ve en azından gerçekten rp yapanları rahat etttirmek, gerçi hoş tabi, senin gibi frpyle uğraşan bir insana bu olay garip gelse de bu böyledir Hede Hödö

--

gria, dwarf onun adı değil ırkı, pis alkolik cüce işte Hede Hödö   
« Son Düzenleme: Ocak 30, 2008, 20:14:00 Gönderen: Olwen » Logged

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ocak 30, 2008, 20:53:54 »

gria, dwarf onun adı değil ırkı, pis alkolik cüce işte Hede Hödö

Rezilim yaw Sırıtan Ben de diyorum bir terslik var ama Dil Çıkaran Soslu mısırım da bitmiş benim Hede Hödö En iyisi toz olayım Dil Çıkaran

~ Twilight ~

defacto
Özel Forum
Süt
*

caneryazar@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : Ocak 31, 2008, 08:40:43 »

"Eeaah! Sizi hayattan bıkmış gereksiz sakalsızlar! Fıçı Göbek Defacto'nun hikayesinden ufak bir parça dinleme şerefini sunmuştum sizlere, bu nadir görülen jestimi geri çeviren tek goblin parmaklı, murloc suratlılar sizsiniz! İlla ki oraya yollayacağımı bende biliyorum ama sizi yazımı okumaya çalışmak işkencesinden kurtarmak jestinde bulunmuştum siz kürdan bacaklılar istemediler! Peah! Hancı! Bana iki tavuk getir atıştırmalık!  Sen kuzuyu çevirene kadar bari biraz midemizi gıdıklayalım. Aayrıcaa, sen adi goblin beğinli üç kağıtçı hancı, bir daha müşterilerine kuş yemini sosa banıp, çerez diye sattığını göreyim, senin tozlarını sosa banar tavuklarına veririm. O hanımama da en yakın zamanda hatanı telafi ediyorsun. Anlaşıldı mı!". Bir gürültü duyulur, ses, sinirli dwarf'un bitmiş bira fıçısını hancının yanına fırlatmasından gelmiştir. "Ayrıca!" dwarf koluyla ağzını siler. "Bunun bittiğini görüp bana hemen yenisini getirmeliydin! Hemen doldur şunu!". Dwarf kendi kendine homurdanmaya başlar. "Susuzluğumun anca geçtiğini bilmesi gerekirdi, adi kazıkçının..."

--

İlgili kişiye özel mesaj atılması gerektiğini biliyorum. Sadece biraz susamıştım. Ayrıca bana saçma filan geldiği yok gayet güzel bir sistem. Neticede burası bizim forumdaki gibi bir frp sitesi değil, bilmeyenlere öğretmek işiniz değil ve bilmeyenlerin de sizin oyunlarınızın kalitesini düşürmesini engellemek istemeniz normal. Saygılarımla...

--

Dwarf'un masası dağ gibi gibi yemek artığıyla dolmuştur, yerlerdeki bira gölcüklerinin kimin eseri olduğu gayet açıktır. Dwarf doymuş olsada, yeteri kadar içememiştir, zaten alışıktır insanların hanlarında bira stoğunun dibi görmesine. Yine de keyiflidir nitekim. Bir şarkı mırıldanarak odasına yönelir.

"I am cactus growing by the window,
I am cactus can you smell me?
I am cactus can touch me?
I am cactus can you hear me?
I am cactus but you can't touch me..."
« Son Düzenleme: Ocak 31, 2008, 08:41:23 Gönderen: defacto » Logged

Maateh
kronik deli XD
Sıcak Çikolata

17 yaşınıda yedik hoşgelin 18 dolu geldin umarım:D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Haziran 10, 2008, 15:14:49 »

bir dahaki rp seçmesi falan ne zaman acaba merak ettimde Terleyen

Her zamanki gibi
Yağmur yağacak
Ve her şeyi temizleyecek.
Ardından karanlığını indirecek gece,
Yeryüzüne.
Bu şehirden gideceğim.
Bana ait gördüğüm,
Dost bildiğm her şeyi alarak
Yalnız sen,
Sen kalacaksın bu şehirde....
Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Harley Quinn

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Haziran 10, 2008, 15:18:49 »

İlgili konuyu okursanız eğer bana özel mesaj atmanız gerektiğini görürsünüz. Seçmelerin bir zamanı yok bana ne zaman iyi bir rp örneği özel mesaj olarak yollarsanız o zaman görünür olur rp bölümü.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: