Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 09, 2008, 18:16:16  

Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bu sitenin kurucusu kim????  (Okunma Sayısı 1832 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mer_dan-e
Şeker
**

Uyuyan bir ejderhayı asla gıdıklama! ! !

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 06, 2008, 08:47:56 »

yha merak ettim bu siteyi kim kurdu.Bu soruya bağlı başka bir soru daha sorucam da  Ne?

yalnızca son ağaç kesildikten,son ırmak zehirlendikten,son balık yakalandıktan sonra. . . ancak ondan sonra paranın yenemeyeceğini anlayacaksınız. 

Cree kızılderililerin kehaneti
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Bu sitenin kurucusu kim????
« Eklendi: Temmuz 09, 2008, 18:16:16 »

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Cry with our tears

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ocak 06, 2008, 10:18:38 »

ahahaha Kahkaha güzel soru Dil Çıkaran

işten yeni çıkmamış olup, uykusuz olmama daha fazla dayanabilecek olsam ve aklımın ücra köşelerinde ki düşünce kırıntılarını birleştirecek gücüm olsa emin ol ben cevaplamış olacaktım sorunu Dil Çıkaran

amma velakin, diğerlerimizden birin beklemek zahmetine katlanmak durumunda kalacaksın da, ben diğer bağlı olan soruyu da merak ettim Dil Çıkaran onu da sorsana Kahkaha haydi sor sor Kahkaha
« Son Düzenleme: Ocak 06, 2008, 10:20:39 Gönderen: Arna Belorn » Logged

Portishead

(göstermek/gizlemek için tıkla)
Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 06, 2008, 10:28:11 »

Biz Dil Çıkaran Ama ilk kimin aklına geldi ve başladı diyorsan Fant da... Bu zaten anasayfanın bir köşesinde vardı. Gereksiz başlık. Kilitlenip silinecek.
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Cry with our tears

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ocak 06, 2008, 10:37:48 »

ben seviyorum birilerini Dil Çıkaran

Portishead

mer_dan-e
Şeker
**

Uyuyan bir ejderhayı asla gıdıklama! ! !

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ocak 06, 2008, 11:12:23 »

tamam diğer soruyu da soralım. Katie Leung ve ikizler İst.ye gelince Ntv de HP ile ilgili 3 büyük sitenin kurucularının katıldığı bir program vrdı.O iki sitenin isimlerini biliyordum ve hatta sitelerine girmiştim de 3.siteyi duyamadım.Bende zaten merak ediyodum ama merakıma merak katlandı dedim ki : acaba HPC nin kurucusu da orada mıdır ? Kahkaha ilgilendiğiniz için tşk

yalnızca son ağaç kesildikten,son ırmak zehirlendikten,son balık yakalandıktan sonra. . . ancak ondan sonra paranın yenemeyeceğini anlayacaksınız. 

Cree kızılderililerin kehaneti
Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ocak 06, 2008, 11:19:27 »

Evet oradaydı Dil Çıkaran Bu da bir yerlerde yazıyordu sitede hatta röportaj yayınlanmıştı diye biliyorum.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #6 : Ocak 06, 2008, 13:09:11 »

hayır luthien yanlışın var, gala günü hpff'den iki kişi (tari ve cursedpower) ve sihirbaşlasından bir kişi (adını bilmiyorum Hede Hödö) yekta kopan'a konuşmuşlardı. biz o sırada betülle sturbucks'ta kahve içiyorduk Dil Çıkaran film başlayınca yukarı çıktık. yani gala'da vardık, ama ntv'de yoktuk. Dil Çıkaran

ayrıca oyuncularla yaptığımız röportaj da ne yazık ki hala yayınlanmadı Hede Hödö
« Son Düzenleme: Ocak 06, 2008, 13:09:57 Gönderen: Fantasticc » Logged
profesör_bşk
JuschteL
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ocak 06, 2008, 13:39:37 »

ayrıca oyuncularla yaptığımız röportaj da ne yazık ki hala yayınlanmadı Hede Hödö

of  Ağlayan ne zaman yayınlanır hala bilginiz yokmu  Gözlerini Deviren
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #8 : Ocak 06, 2008, 16:11:31 »

bilgiyle alakalı değil, zamanla alakalı aslında :S ses kayıtları duruyor ama henüz onları türkçeye çevirmedik. öyle duruyor Hede Hödö
Wizard
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

I'm not bleeding, but my chest really hurts here.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Ocak 07, 2008, 07:12:49 »

Fantasticc ile Lunatic diye biliyorum ben. Yani ilk akıllarına böyle bir site açmayı getiripte açanlar olaraktan.
« Son Düzenleme: Ocak 07, 2008, 07:19:13 Gönderen: Wizard » Logged
magicalbronze
Süt
*

For Narnia!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Ocak 07, 2008, 07:33:57 »

Fantasticc hpff.net yöneticiliğinden ayrıldıktan sonra bu siteyi açtı. Çok acayip ve karışık konular bunlar sen eğlenmene bak... Kahkaha

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #11 : Ocak 07, 2008, 10:26:23 »

valla acaip ve karışık olduklarını konuyu bilmeyenler veya bi kaç birşey bilip gerisini hayal güçleriyle yaratanlar söylüyor aslında Dil Çıkaran sitenin geçen yılki kuruluş yıldönümünde anlatmıştık biraz, ama burda bir kez daha anlatıp fantaziye varan türde ve gittikçe sayısı artan hikayeleri bi nebze olsun azaltalım.

hpff'den ayrılışım(ız) ile cafe'nin açılması arasında bir bağlantı yok. (ayrılma sebeplerini açıklamayacağım elbette) yönetimden ayrılmaya karar verdikten sonra ben hpff'de normal üye olarak devam etmeyi düşünüyordum ve zaten ayrılmadan önceki son bir kaç ayda yönetim namına hiç bir şey yapmamıştım. lunatic'in ayrılması ise daha farklı oldu, benden önce gitmişti ve benim kararımla yakından uzaktan alakası yoktu; onun hikayesini anlatmak da bana düşmez zaten Dil Çıkaran diğer ekip ise zaten hpff'ye sürekli giren insanlar değildi. hp sevdiğimiz için hp'yi takip ettiğimiz tek site vardı, bu yüzden oradaydılar.

cafe'yi kurma planları ise ben ayrılık kararını verdikten epey sonra yaşandı. msn'de toplaşan 10 kişinin genel olarak ara sıra ortaya attığı fikirlerin ortak sonucu olarak bir site kurma planı oluştu. ne yazık ki cafe'yi kurmaya, ben hpff'den tam olarak ayrılmadan bir hafta önce başlamış olduk. fiilen hpff'den kopmuştum ve bunu bilen biliyordu, ama hala "yönetici" rütbem vardı. bu yüzden, durum hiç etik değildi aslına bakarsanız.

cafe kurucusu olarak sadece benim veya benimle birlikte lunatic'in isminin geçmesi çok büyük haksızlık olur. elbette lunatic ve ben çok emek harcadık, ama site, tüm kadronun ortak fikriydi ve herkes inanılmaz emek verdi. sadece luthien başta bize epey itiraz etti Dil Çıkaran (nasıl kavgalar ettiğimizi tahmin bile edemezsiniz Hede Hödö) ama bir kere başladıktan sonra en fazla yardımı da o yaptı. luthien olmasaydı fikir ayrılıklarını bu kadar fazla dile getiremez, haliyle cafe bu kadar içimize sinemezdi herhalde. ve eğer o yardım etmeseydi, bir adım daha ileri gidemezdik muhtemelen. (site içeriğinin %90'ını o hazırlamıştı çünkü Dil Çıkaran hoş, şimdi o içerikten eser kalmadı, anasayfada yeller esiyor Hede Hödö Terleyen)

şimdi böyle paragraf paragraf uzayınca epey çetrefilli bir olay gibi gözükebilir ama herşey gayet basit ve oldukça yavaş şekilde gerçekleşti. siz sadece bundan başka bir hikaye duyduysanız (veya duyarsanız) tamamen hayal ürünü olduğunu bilin yeter Dil Çıkaran diğer hikayeler, bir şekilde bir yerleri gocunan insanlar tarafından uydurulmuşlardır... Göz Kırpan
Raziel Neith
....вαηα вιя мєℓєк уαяαт....
Krema

..gözleri lâl tragedyası..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Ocak 07, 2008, 14:14:37 »

böhh yoruldum walla ya fant ne böyle bu yazı not defterine sitenin acılışı diye bir öykü olarak yollasaydın birinci çıkardı Dil Çıkaran wala ben bu siteye ilk kaydolduğumda (ki daha önceden takip ediyordum zaten Sırıtan ) senin kurucu olduğunu biliyordum fakat lunatic kesninlikle aklma gelmemişti. pek gözükmüyor sitede ondan olsa gerek herneyse bu şekilde asıl hikayeyi ve gerçeği öğrenmiş bulunmaktayız =)
  tesekkurler... (herkesin lafınada inanıcak insanların olduğunu da düşünmüyorum ben bu sitede Gülümseyen ama inanırlarsa da neyse Dil Çıkaran  )

Kabuslar gördüm rüyalarımda yanlız hayatın tadında mizah adında...
Kabuslar gördüm ben bu hayatta nereye gitsem rüyalarım mizah tadında...
magicalbronze
Süt
*

For Narnia!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ocak 07, 2008, 14:40:46 »

eveet bu sayede gerçek hikayeyide öğrenmiş olduk, güzel oldu.. Kahkaha Kahkaha

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #14 : Ocak 07, 2008, 15:03:52 »

böhh yoruldum walla ya fant ne böyle bu yazı not defterine sitenin acılışı diye bir öykü olarak yollasaydın birinci çıkardı Dil Çıkaran wala ben bu siteye ilk kaydolduğumda (ki daha önceden takip ediyordum zaten Sırıtan ) senin kurucu olduğunu biliyordum fakat lunatic kesninlikle aklma gelmemişti. pek gözükmüyor sitede ondan olsa gerek herneyse bu şekilde asıl hikayeyi ve gerçeği öğrenmiş bulunmaktayız =)
  tesekkurler... (herkesin lafınada inanıcak insanların olduğunu da düşünmüyorum ben bu sitede Gülümseyen ama inanırlarsa da neyse Dil Çıkaran  )

lunatic'in görünmemesinin nedeni, aramızdaki özel nedenlerle siteden ayrılmış olması Dil Çıkaran ama cafe'nin bugünlere gelmesinde çok önemli roller oynadı ve sitede çok fazla emeği var. hatta bilmeyenler için söyleyeyim: lunaticc.blogcu.com adresinde onun kişisel blog'una gidebilir ve lunatic'in benzersiz hp haberlerini takip edebilirsiniz Gülümseyen
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: