|
BULUT
|
 |
« : Ekim 06, 2007, 19:46:43 » |
|
sevgili site adminleri benim bir önerim olcaktı da siteye üye olanlar gerçekten hp ile ilgileniyo mu bunu bilemiyoruz bazı hp ile alakasız kişiler arkadaş bulmak için bu tip sitelere üye oluyolar. ben bunun için bişiy düşündüm üye olmak isteyen kişileri hp hakkında minicik bi sınav yaparak alabilirsiniz örneğin bu sadece bir fikir gereksiz bulduysanız silebilirsiniz siz bilirsiniz 
|
|
|
|
|
|
bla bla bla
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 06, 2007, 20:09:44 » |
|
harry potter bilgilerini sınayalım diyorsun yani.burası bir harry potter odak noktalı bir site olabilir ama tamamını oluşturmuyor.belki şu anda üye olan birçok arkadaşımızın ilgi alanını başka bölümlerde çektiği için burda olabilirler ne bileyim heroes,lost yada bu tarz başka konularda ilgisini çektiği için burdadır dimi ama.çok iyi hatırlıyorum burda ilgimi çeken ilk konu ermeni meselesiydi.(Yasom hatırladınmı?)ondan sonra iyice yerleştim buraya.yani sınav yapmak?bence uygulanamaz bir fikir.tabi adminlerimiz ne der bilemem.
|
|
|
|
|
|
 Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
|
|
|
|
|
|
|
|
sehzaden27
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 07, 2007, 06:31:47 » |
|
hem uygulanabilir hem uygulanamaz bir durum. Eğer normal bir Hp sitesi olsaydı bu olabilirdi ama burası apayrı bi yer her konun tartışılabildiği bi yer.Binlerce üye var ve bazılarının ilgi alanı başka olabilir. Marissa ablacığımında dediği gibi bu durumlar farklılık gösterebilir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 07, 2007, 15:52:01 » |
|
üye alımları için bir hp testi değil ama genel bir form doldurma olayı yapabiliriz. şu anda oylaması süren seçeneklerden biri bu. ama bizim amacımız hp bilgisini ölçmek değil...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 10, 2007, 14:04:48 » |
|
ehe ehe koptum:) hpsss  süper olurdu... ama bence de berat haklı yani belli zaman aralıklarıyla siteye girmeyenin üyeliği silinsin fakat ben 4 ayın çok uzun olduğunun düşünüyorum 3 ay veya 2 içinde silinsin yani insan 3 ay içinde girer ilgiliyse değil mi ?
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
patiayak_ecosh
Kakao

SENİ ÇOK ÖZLEDİM BARIŞ'IMMM
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 19, 2007, 18:12:30 » |
|
bencede sınav yapılabılır(ama ısteyenlere) hem eglencelı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 21, 2007, 01:37:10 » |
|
bence bu sınav fikri pek iyi değil.üye olmak isteyen biri belki hpyi sevmiyodur ama onun dışındaki bölümler için(müzik, not defteri, kulüpler v.b)üye olmak istiyodur.
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
Alastor MadEye Moody
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 21, 2007, 22:46:37 » |
|
Bence çok iyi bir fikir hatta kucukten biraz daha büyük bir sınav yapılsa cok daha iyi olur gibi.
|
|
|
|
|
|
ѕιηιя тαηιмαуαη вιя zєкα,єη вüуüк нє∂ιує∂ιя ιηѕαηα.
Mr.Moony presents his compliments to Professor Snape,and begs him to keep his abnormally large nose out of other people's business.
Mr.Prongs agrees with Mr.Moony and would like to add that Professor Snape is a ugly git.
Mr.Padfoot would like to register his astonishment that an idiot like that ever became a professor.
Mr.Wormtail bids Professor Snape good day,and advises him to wash his hair,the slimeball.
Favourite Teacher:Filius Flitwick
Favourite Lesson:Charm
Favourite Founder:Rowena Ravenclaw
Favourite HP Book:Harry Potter and the Chamber of Secrets.
Favourite Hause:Ravenclaw.
|
|
|
chatlack_08
Süt
Bu Ara ihTiYacIM VaR SaNa eLLeriMi sAKıN BıRakMA
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 10, 2007, 15:15:46 » |
|
bence gereksiz cünkü insanlar ilgilerini cektiği seyleri onların sitelernde buluolar zaten ;)hpyi kötü emellerine alet etmesler bence  ama suan siteye üye olanlara yapılabilir eer amaç hpden cook uzak bişeyse shoottt ama marissa nın dediği gibi konu lost falnsa oke...! 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 10, 2007, 15:18:09 Gönderen: chatlack_08 »
|
|
gözLeRinDe göRdüM beN seNİn AşKı NefReTi:(( eLLerİmDeN TUt haDİ göTüR beNi SonsuzluĞa:((
|
|
|
charmed
Çiçek-böcek bişiler işte :D =P
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Sanki bir yok, bir de varmış...
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 16, 2007, 04:45:09 » |
|
oks öss bir sürü sınav varken siteye girmek için de sınava tabi olmak saçma bence(tabi benim fikrim). Buraya insanlar eğlenmek için ve aynı ilgi alanı olan diğer insanlarla bilgilerini paylaşmak için geliyorlar. Hp fanı olmayanlar steden bi süre sonra koparlar ztn . Bence en azından internete sınavı bulaştırmayın.
|
|
|
|
|
|
You poor, sweet, innocent thing Dry your eyes and testify And oh you love to hate me don't you, honey ? I'm your sacrifice
Do you wonder why you hate? Are you still too weak to survive your mistakes? Karamel Kokusu Yoktur üstüne senin güzeli çirkin yapmakta suçuysa dünyaya atmakta...
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 16, 2007, 20:41:08 » |
|
oks öss bir sürü sınav varken siteye girmek için de sınava tabi olmak saçma bence(tabi benim fikrim). Buraya insanlar eğlenmek için ve aynı ilgi alanı olan diğer insanlarla bilgilerini paylaşmak için geliyorlar. Hp fanı olmayanlar steden bi süre sonra koparlar ztn . Bence en azından internete sınavı bulaştırmayın.
sınavlarla boğuşuyorun galiba
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
|
|