|
hermione_weasley
|
 |
« : Nisan 16, 2008, 20:41:08 » |
|
arkadaşlar üyelik seviyesinin şekere çıkmasına ne kadar gün gerekli? 
|
|
|
|
|
|
Acınacak durumda olduğum için mi pop müzik dinliorum , Yoksa pop müzik dinlediğim için mi acınacak durumdayım?
|
|
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 16, 2008, 20:44:04 » |
|
Gün mü  Gün gerekmiyor ki  Mesaj sayısının artması gerekiyor.Ama rica ediyorum mesaj sayımı arttıracağım düşüncesiyle her yere saçma mesajlar yazmayalım  Bir de başlığını değiştir istersen . Belki buna gerek kalmadan silinir o da ayrı bi konu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 16, 2008, 21:01:47 » |
|
cnm 10 günde şeker 20 günde kakao falan olmuyosun biliyosun diymi ne kadar mesaj yazarsan üyelik seviyen okadar artar ama kalkıp ta "saol" yada "paylaşım için teşekkür" "teşekkür" gibi süt üyelerin msj yükseltme msjlarından olmasın  edit: bilgin olsun diye  0 = toz 1-99 = süt 100-199 =şeker 200-349 = kakao 350 - 499 =krema 500 - 700 = telve 700 - 900 = demleme çay gerisini bilmiyorum 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 16, 2008, 21:09:38 Gönderen: İrUzY »
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 16, 2008, 23:50:40 » |
|
Gün mü  Gün gerekmiyor ki  Mesaj sayısının artması gerekiyor.Ama rica ediyorum mesaj sayımı arttıracağım düşüncesiyle her yere saçma mesajlar yazmayalım  Bir de başlığını değiştir istersen . Belki buna gerek kalmadan silinir o da ayrı bi konu  Evet daha ne söylenebilinirki ylanızca rütbeni dert etme bence  cafemizde kimseye rütbesine göre ayırıcalık yapılmıyor
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 25, 2008, 10:55:00 » |
|
gün...gün gerekmiyor diyorum,JuliaSirius'a,İrUzY'e ve skeeter'a katılıyorum
|
|
|
|
|
|
Gossip Girl 
|
|
|
|
|
|
|
Ruper_İ_love_u
Süt
İ can feel u all around me!
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 25, 2008, 13:58:02 » |
|
ya bence bu kadar kafaya takma bak bende sütüm daha ama mesaj yaza yaza artar artık.. ama arkadaslara da katılıyorum sadece rutben artacak diye saçma sapan mesajlar yazmayalım.. hem de bu sitede kimseye rutbesine göre muamele yapıldıgını sanmıyorum..[  :-wb] [/b]
|
|
|
|
|
|
living in a lie.. Beautiful lie for belive..
|
|
|
Erenüx
Satre & Fortuna
Krema

çok kayıp..bayağı bi kayıp.. :P XD
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 27, 2008, 13:46:11 » |
|
sen kafana göre takıl o kendi çıkacak 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2008, 13:48:49 Gönderen: rubeus_eary »
|
|
-dont open,keep close your eyes- Aslında en çok hasta olanlar,doktarların ta kendisidir x)
|
|
|
|
Shahla
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 26, 2008, 19:08:18 » |
|
evet bence de sayilarin cook olmasi icin her yere sacma mesajlar arttirmak lazimdeyil ama bi taraftan yorumlarin ne kadar cook olursa okadar da seker telve falan olucaksin cnm
|
|
|
|
|
|
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür. Sonu yok bunun boşluklardan boşluk beğendim. Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim. Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim.
(Emre Aydin)
|
|
|
|
Şey!
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 27, 2008, 12:43:07 » |
|
yeterince cevap şeyedilmiştir heral...bu konunun kapısı kilitleniyor...içerde kalanlar hemen çıksın 
|
|
|
|
|
|
Sinek'ten selamlar 
|
|
|
|