Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 07, 2008, 18:33:09  

Sayfa: 1 ... 31 32 33 [34] 35 36 37 ... 41   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sen Sor, HPC Söylesin  (Okunma Sayısı 22739 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İrUzY
~ kronik çatlak.. :D
UU Seherbazları
Demleme Çay

jim jim jim jim"im ::)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #495 : Mart 20, 2008, 18:26:24 »

afedersiniz ben irem daha önce soruldumu bilmiyorum ama sorulduysa özür dilerim ama kendimiz açtıımız konuların adını değiştirebiliyormuyuz örneğin konu adında bişeyi yanlış yazdık nerden değiştirebiliyoruz daha önce değiştirildiğini gördüm ve merak ettim.. teşekkürler:)

..Melis'ime imza ve avatar icin mucuklardan bir gökkusagi..

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Sen Sor, HPC Söylesin
« Eklendi: Temmuz 07, 2008, 18:33:09 »

JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #496 : Mart 20, 2008, 18:28:36 »

afedersiniz ben irem daha önce soruldumu bilmiyorum ama sorulduysa özür dilerim ama kendimiz açtıımız konuların adını değiştirebiliyormuyuz örneğin konu adında bişeyi yanlış yazdık nerden değiştirebiliyoruz daha önce değiştirildiğini gördüm ve merak ettim.. teşekkürler:)

Ben cevaplayım sorunu Kahkaha Evet öyle bir durum söz konusu.Şöyleki açtığın konuya ilk attığın mesajda değişiklik yaparak başlığı değiştirebiliyorsun Kahkaha Biraz(!) karışık anlatım sanırım ama umarım anlamışsındır Gülümseyen
_SePeT_
~Karamela Sepeti & Midye Birliği :)
Demleme Çay

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #497 : Mart 23, 2008, 20:27:34 »

hep geveze sohbet bölümlerine yazıyorsan banlanma ihtimalin var mı?

~Cadı Günlükleri~
   10.Bölüm vatana,millete hayırlı uğurlu kutlu mutlu olsun Gülümseyen
Yazan Bir Yazar...

JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #498 : Mart 23, 2008, 20:31:59 »

hep geveze sohbet bölümlerine yazıyorsan banlanma ihtimalin var mı?
Buna da ben cevap versem nolur Hede Hödö Öyle saçma bir şey olacağını sanmıyorum.Yani sonuç olarak buraya zorla üye yapılmadın.Belli kurallar çerçevesinde istediğin yerde aktif olabilirsin Gülümseyen Ayrıca buraya üye olanlar sadece hp sevenler olmadığı için serbestiz Kahkaha Dil Çıkaran

Bu kız da çok oldu artık diyeceksiniz bana ama Hede Hödö Neyse..
Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Köpüklü Kapuçino

The Resurrection Stone

the-atesoku@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #499 : Mart 24, 2008, 19:37:43 »

Kimin sizi arkadaş olarak eklediğini görebilme imkanımız var mı?

Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...

çatalak06
Şalgam Kafa :P
Role Playing
Telve

Lost!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #500 : Mart 24, 2008, 20:14:11 »

Ziyaretçiler profile girip msn'leri görebiliyor mu? Geçen biri ekledi.Hpc'den aldım dedi.Nickin ney dedim.Ziyaretçiyim profilinden aldım dedi. :S

Green Night
I'm not a freak
Demleme Çay

My Chemical Romance...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #501 : Mart 24, 2008, 20:16:33 »

Üstteki soruya cevap vereyim...

Ziyaretçiler profillerimizi görebiliyor. Bunun için sana e-mail adresini gizli tutmanı öneririm. Eğer gizli değilse görebilirler.

JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #502 : Mart 24, 2008, 20:17:46 »

Kimin sizi arkadaş olarak eklediğini görebilme imkanımız var mı?
Hayır,ben çok aradım ama bulamadım Dil Çıkaran Yok.Yani biz göremiyoruz onları Gülümseyen Belki yöneticiler görebiliyordur Kahkaha
Ziyaretçiler profile girip msn'leri görebiliyor mu? Geçen biri ekledi.Hpc'den aldım dedi.Nickin ney dedim.Ziyaretçiyim profilinden aldım dedi. :S
Ziyaretçiler üye profiline bakabiliyor.Eğer msn adresin profilinde yazıyorsa onu da görebiliyor Gülümseyen Eğer yazmıyorsa,bir tanıdığından almıştır adresini Kararsız
« Son Düzenleme: Mart 24, 2008, 20:18:46 Gönderen: JuliaSirius » Logged
Pena
Aamorphous !
Demleme Çay

~ o4 o4 2oo8 *

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #503 : Mart 24, 2008, 20:19:14 »

Burada sorular Rii'lere soruluyor diye biliyor idim.  Acayip

**

and i just wanna stay with you,in this moment forever.

**

Her sey akar!

~Herakleitos

**

@dikili.

çatalak06
Şalgam Kafa :P
Role Playing
Telve

Lost!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #504 : Mart 24, 2008, 20:21:25 »

Ziyaretçiler üye profiline bakabiliyor.Eğer msn adresin profilinde yazıyorsa onu da görebiliyor Gülümseyen Eğer yazmıyorsa,bir tanıdığından almıştır adresini Kararsız

Evet profilimde yazıyor msn'im ama ben sanki Ziyaretçilerin profili göremediklerini duymuştum.Neyse Sağol (=
« Son Düzenleme: Mart 24, 2008, 20:23:23 Gönderen: çatalak06 » Logged

Green Night
I'm not a freak
Demleme Çay

My Chemical Romance...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #505 : Mart 24, 2008, 20:23:06 »

Valla artık isteyen cevap veriyor Kahkaha

JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #506 : Mart 24, 2008, 20:24:42 »

Açıkçası Rii'ler her zaman müsait olmuyor Gülümseyen Eğer yasaksa cevaplamayız soruları ama soran kişiye daha çabuk cevap verilmesi açısından iyi oluyor Kararsız
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #507 : Mart 24, 2008, 20:47:39 »

Burada sorular Rii'lere soruluyor diye biliyor idim.  Acayip

Kendi adına konuş, aslında böyle bir şey söz konusu değil

--

Sanırım bir yerden başlamanın zamanı geldi... Çünkü bu iş çığrından çıkmaya başladı. Size basit  gibi görünen konu yüzünden pek çok sorun çıktı burda ve o sorunların sanırım hepsini ben çıkardım. Evet sorunlu bir insanım, takıntılıyım, düzene aykırılıklardan rahatsız olurum ve bir konu hakkındaki fikrimi belirtmeden duramam...Gelelim bu konuya.. Defalarca dile getirdim, bu konunun titiz bi konu olduğunu bahsettim, hatta yönetimden arkadaşlarımın bile konuya cevap vermesinden rahatsız olduğunu söyledim. Tabi en sonra onlara kıyak geçtim; ama üyelerin bu konuya karışmamaları gerektiğini savundum. Size göre gerçekten saçma geldiğinin farkındayım. bize iyilik yapıyorsunuz, soruları bizden önce cevaplıyorsunuz, bizim soruları cevaplamamıza fırsat vermiyorsunuz ve biz de bundan mutlu oluyoruz öyle mi? Hiç de değil. Bizim yaptığımız şeyi yapmaktaki zevkimizin içine ediyorsunuz. Hoş zaten artık zevk falan da kalmadı. Önceden birisi bu konuya mesaj attığında, soru sorduğunda zevkle bakardım; ama artık o kadar saçma sapan, "arama" tuşu kullanılmadan yazılmış sorular var ki cevap vermekten sıkıldım, kendi adıma konuşuyorum tabi. Ve böylece konu o eski düzenini yitirdi...

Soran kişi sorusunun cevabını beklemeli bence, eğer madem sabırsız bir insan buraya soru sormaz, gider çevirim içi olan üyelerden birine sorar. O yüzden bu düşüncenin de bana göre yersiz olduğunu belirtmek istiyorum.

Eğer madem soruları cevaplamaya bu kadar meraklı arkadaşlar var, bu konu kapansın, yerini diledikleri gibi cevap verdikleri bir başka konu alsın derim ben. Böylece başka "Rii"ler türememiş olur

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
Green Night
I'm not a freak
Demleme Çay

My Chemical Romance...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #508 : Mart 24, 2008, 21:53:14 »

Ya birkaç kişi mesaj yazınca öyle dedim. Yoksa böyle düşüneceğini bilseydim yazmazdım...

JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #509 : Mart 24, 2008, 21:54:14 »

Aklıma sizin böyle bir şeyden rahatsız olacağınız veya bu tür bir konuya kızacağınız gelseydi hiç dokunmazdım bile konuya. Ve  üyelerin buna karışmaması gerektiğini bilseydim yine dediğim gibi,hiç dokunmazdım bu başlığa.Evet,bu saçma yazıyı mı okuyorum diyebilirsiniz ama amacım ne kimseye kendimi ispatlamak ne de sizi rahatsız etmek.Sadece farkında olmadığımı söylemek istedim.Belki de daha fazla düşünmeliydim cevaplarken.Ki cevapladığımda 3 soru belki 4.Kaç soru cevapladığımın da önemi yok yeter ki karışmayayım değil mi ? Evet,bundan sonra hatamın farkında olarak konuya  yazmam cevap.Kimsenin işini de elinden almak ya da kimsenin gözüne girmek gibi iğrenç bir düşüncem de yok.Özür dilerim rahatsız ettiğimden dolayı.İyi geceler.

Ya birkaç kişi mesaj yazınca öyle dedim. Yoksa böyle düşüneceğini bilseydim yazmazdım...
Yani katılıyorum Kararsız
« Son Düzenleme: Mart 24, 2008, 21:55:21 Gönderen: JuliaSirius » Logged
Sayfa: 1 ... 31 32 33 [34] 35 36 37 ... 41   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: