Pacemaker
Süt
|
 |
« : Mart 30, 2008, 16:23:46 » |
|
Ben forumları(Televizyon,Müzik,Sohbet...) biraz zayıf buldum. Biliyorum HP ağırlıklı bir site ama Teknoloji,Genel Kültür,Güzel Sanatlar vb. forumlar olsa daha iyi olurdu. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 30, 2008, 16:29:48 » |
|
evet hakkaten de bu ne hız! daha ilk mesajında. tiyatro ile ilgili bir bölüm açılacaktı diye biliyorum
|
|
|
|
|
|
Fraktal'a sonsuz teşekkürler
|
|
|
|
Pena
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 30, 2008, 16:30:33 » |
|
İnsanların bazı şeyleri bilmesi yetmiyor demek ki iyice kavratmak lazım..
|
|
|
|
|
|
** ~ o4 o4 2oo8. Eger A yasalarla kendi ahlaki degerlerini B'ye zorla uygulatmaya kalkiyorsa, A buyuk ihtimal serefsizin tekidir.- Henry Mencken.
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 30, 2008, 17:08:33 » |
|
Sohbetin içeriğini şöyle bir inceleyecek olursan içinde teknoloji haberleri,genel kültürle alakalı konularında olduğunu göreceksin.
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
Pacemaker
Süt
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 30, 2008, 17:21:21 » |
|
Sohbetin içeriğini şöyle bir inceleyecek olursan içinde teknoloji haberleri,genel kültürle alakalı konularında olduğunu göreceksin.
Sohbet bölümünde 1526 konu,52985 mesaj var. Kategorilere ayrılsa daha düzenli olmaz mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 30, 2008, 17:24:24 » |
|
evet olurdu fakat bir de şu var çok fazla kategoride bir sitede bence hoş olmuyor.ayrıca öncelikle bir HP sitesi olduğunu unutmamalıyız.
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
Pacemaker
Süt
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 30, 2008, 17:33:33 » |
|
Hâlâ önerimin arkasındayım.  Ama son karar yöneticilerin. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 30, 2008, 17:34:44 Gönderen: Pacemaker »
|
|
|
|
|
|
lostsoul
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 08, 2008, 00:07:11 » |
|
bence bizim forum gayet iyi abartıya gerek yokki!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermione_weasley
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 12, 2008, 14:56:33 » |
|
evet hakkaten de bu ne hız! daha ilk mesajında. tiyatro ile ilgili bir bölüm açılacaktı diye biliyorum
bance de katılıyorum
|
|
|
|
|
|
Acınacak durumda olduğum için mi pop müzik dinliorum , Yoksa pop müzik dinlediğim için mi acınacak durumdayım?
|
|
|
|