|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #150 : Nisan 01, 2008, 18:53:28 » |
|
öylesine üye olup msn adreslerini çalanlar da olabilir. profilinize msn adresi yazmayın, sadece tanıdığınız insanlara bu adresi verin. en kestirme yolu bu  haklısın ne diyim  ben bikaç şey daha farkettim ama profil sayfasında üyeyi sil diye bir seçenek var  şaşırdım artık kendi kendimizi silebiliyomuyuz bide kahverengi temada ara seçeneği var kısayol halinde bunu varsayılan temayada koyamazmıyız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #152 : Nisan 24, 2008, 00:36:46 » |
|
http://www.harrypottercafe.com/forum/geveze/konusunkonusun-t16657.180.htmlburaya bir bakılabilirmi acaba teknoloji haberlerine bakarmısınızla konuşun-konuşun karışmış ve çokta garip olmuş bilginize
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #153 : Nisan 24, 2008, 00:51:40 » |
|
içeriksiz bi başlık olduğu için ben teknoloji ile ilgili başlığı gevezedeki geyik başlığı ile birleştirmiştim. teknoloji ile ilgili içerikli bir başlık açacaksanız, buyrun açın. ama aynı türde olanların sonu bu örnekten görünebilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #155 : Mayıs 04, 2008, 15:29:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #156 : Mayıs 05, 2008, 12:34:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta... 
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #158 : Mayıs 08, 2008, 13:02:53 » |
|
üstteki konuyla ilgilenildi.
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #159 : Mayıs 08, 2008, 21:14:33 » |
|
oyunlar bölümünde 3 defa aynı konu açılmıştır aynı üye tarafından...http://www.harrypottercafe.com/forum/gazete/mtv_deki_en_iyi_opucuk-t17226.0.html bu konu daha öncede açılmıştı...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 08, 2008, 22:22:00 Gönderen: Daniel Ecem Radcliffe »
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|
Laila
|
 |
« Yanıtla #160 : Mayıs 09, 2008, 21:29:33 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 09, 2008, 21:30:38 Gönderen: Laila »
|
|
 3 4 5 4 3 Hayranım sana Aslı!!  Kurban bayramında görüşürüz :'(
|
|
|
Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

|
 |
« Yanıtla #161 : Mayıs 11, 2008, 02:42:18 » |
|
mesajlarıma yazılan cevapları göster ve yeni gelen mesajları göster [bilemiyorum tamamiyle doğru yazdım mı] diye butonlarımız vardı. onlar gitmiş? seviyordum ama ben onları 
|
|
|
|
|
|
 i get on the train and i just stand about now that i don't think of you i keep falling over i keep passing out when i see a face like you what am i coming to? i'm gonna melt down blame it on the black star blame it on the falling sky blame it on the satellite that beams me home this is killing me this is killing me
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #162 : Mayıs 11, 2008, 10:35:34 » |
|
mesajlarıma yazılan cevapları göster ve yeni gelen mesajları göster [bilemiyorum tamamiyle doğru yazdım mı] diye butonlarımız vardı. onlar gitmiş? seviyordum ama ben onları  yooo o hâlâ duruyor
|
|
|
|
|
|
Fraktal'a sonsuz teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #164 : Mayıs 11, 2008, 17:41:58 » |
|
muhtemelen "Kullanıcı Bilgisi" alanını gizlemişsindir. forumun en üstündeki uzun resmin hemen altında yazan "Kullanıcı Bilgisi" yazısına bir kere tıkla. göreceksin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|