|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #165 : Mayıs 11, 2008, 18:30:46 » |
|
Kendimi salak gibi hissettim bir an, mouse'la oraya buraya tiklarsan böyle olur  Cok sagol  edit: gelmisken konu 2 defa verilmis http://www.harrypottercafe.com/forum/empty-t17226.0.html;topicseen
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 11, 2008, 18:33:49 Gönderen: ginevra »
|
|
~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi. Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim. Bir TwiLight ParodisiEdward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #166 : Mayıs 19, 2008, 12:55:39 » |
|
forumumda sürekli rastlıyorum ruh diye biri var ama msj sayısı sürekli 0 durumunda kiimdir bu neden 0 msj sayısı 
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #167 : Mayıs 19, 2008, 13:01:38 » |
|
Kendisi eski bir üyedir. Banlanmıştır veya kendisi girmiyordur bilemiyorum. Mesaj sayısı yöneticilerce değiştirilebiliyor. Ondan onunkini de nedense sıfır yapmışlar bilemiyorum.
Ayrıca belirteyim. Bunun için başlık açman gerekmezdi. Bir başlığa sorabilirdin. Neyse.
|
|
|
|
|
|
~ Twilight ~
|
|
|
|
|
|
Şey!
|
 |
« Yanıtla #169 : Haziran 01, 2008, 00:25:49 » |
|
eski konunu elf gözlerimle bulup, konuları slêmnká büyüsüyle ayırıp, gerekli olanları eléf`orm büyüsüyle birleştirip, açıkta kalan konuyu da alev topuyla yaktım 
|
|
|
|
|
|
Sinek'ten selamlar 
|
|
|
|
delidir
|
 |
« Yanıtla #170 : Haziran 01, 2008, 00:32:45 » |
|
eski konunu elf gözlerimle bulup, konuları slêmnká büyüsüyle ayırıp, gerekli olanları eléf`orm büyüsüyle birleştirip, açıkta kalan konuyu da alev topuyla yaktım  Teşekkür ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #171 : Haziran 11, 2008, 22:55:19 » |
|
ya bu olayla 3. karşılaşmam benden kaynaklanıyodur diye düşünmüştüm ama söylemekte yarar var  siyah karalamayı özellikle yaptım özel forumdan bir görüntü olduğu için paylaşılması uygun olmaz diye   alttaki metin karmaşası linklere tıklanmasınıda önlüyor metnn okunmasınıda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #172 : Haziran 13, 2008, 13:32:57 » |
|
Cm2003 rumuzlu arkadaş, daha önce bulunan konuları bir daha açıyor ve sanırım haberler başka HP sitelerinden alınmış.
|
|
|
|
|
|
Fraktal'a sonsuz teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Şey!
|
 |
« Yanıtla #174 : Haziran 21, 2008, 00:41:18 » |
|
halledildi 
|
|
|
|
|
|
Sinek'ten selamlar 
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #176 : Haziran 23, 2008, 01:11:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #177 : Haziran 30, 2008, 18:40:47 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 30, 2008, 18:42:53 Gönderen: holy_solemn »
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
Şey!
|
 |
« Yanıtla #178 : Haziran 30, 2008, 19:13:52 » |
|
halledildi... 
|
|